Tunnelmallisesti parvella

 

Pimeän perjantai-illan inspiraatioksi kiva pieni asunto! Miksiköhän omana opiskeluaikanani kohdalleni ei osunut moinen ihanuus… Aika muikea ja tunnelmallinen tuo parvi vai mitä sanotte (jos nyt taas unohtaa ne rakennuslakipykälät portaiden kaiteiden ym. puuttuvien yksityiskohtien suhteen…):

SFD61A11398F14B47E09D72DADAE99C33E8_1024x

Sisääntulo kiinnittää huomion viehättävyydellään ja asunnosta löytyy mukavasti lämmintä puunsävyä sieltä täältä. Tulisija huoneen nurkassa luo kotoisan tunnelman koko pienehköön asuntoon!

SFD781594BAA2564CE8AD9ADC7E62C355D2_1024x

cats34

Täällä sen verran sippi olo, että painan tuota pikaa pääni tyynyyn haaveillen unista vaikka tuollaisella parvella… Kivaa alkanutta viikonloppua! 

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

 

Comments

 1. Iduu
  27.9.2013 / 23:06

  I-ha-na parvi!! Vaikka ei kokonsa puolesta olekaan varmaan ihan hurjasti käytössä, mutta kaunis se on kuin mikä!

  Hei nyt on pakko kysyä ihan aiheeseen liittymätön juttu, sillä olen aivan ihastunut olkkarinne tv-tasoon. Yritin selailla blogia ja selvittää, mistä se on, mutten löytänyt tietoa. Toivottavasti ei haittaa että tyrkkäsin kysymyksen tällee hölmösti vain uusimpaan postaukseen. Kiitos jo nyt!

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   28.9.2013 / 09:39

   Niinpä :).
   Saa esittää kysymyksiä mihin tahansa, ei ole aiheella väliä! TV-taso on Ikean Bestå-sarjaa, jota meiltä löytyy myöskin eteisestä. Voin reilun kolmen vuoden kokemuksella suositella lämpimästi, laadukasta tavaraa, tukevaa eikä yhtään mitään rimpulatekoa.

  • Hanna
   28.9.2013 / 12:33

   Mun on pakko työntää nokkani tähän kysymykseen, minä myös ihailin tuota tv-tasoa, mutta mietin ja epäröin sen hommaamista. Mutta nyt kun meillä on se ollut parisen viikkoa niin täytyy sano että en yhtään kadu, on niin nätti ja sopii ainakin meille todella hyvin ja tilasin jo yhden 60cm lisäkaapin kun jäi vähän pituus vajaaksi, sitten on 3m pitkästi tasoa ja sopii tosi hyvin kun melkien koko seinä peittyy. Aikasemmin oli 180cm taso ja pitkä seinä jolloin taso näytti vähän tyngältä. Ja meillä on tasolla se valkoinen lasilevy päällä ja ite tykkään siitä kovasti. Lasi suojaa hyvin lasten leikeiltä, meillä ainakin istutaan nenä kiinni tv:ssä ja samalla tasolla ajetaan autolla suun muulla ja vielä kun tuo lasi peittää niin hyvin ja ovi niin jos lasi tai ovi vaurioituu niin sitten vain ne uusiksi eikä tule kalliiksi kun ei tarvitse koko tasoa uusi. Harvemmin noihin huonekaluliikkeiden kalusteisiin saa varaosia, kuten esim. uutta ovea, tai enpä oo koskaan kysyny, mutta en usko et kovin helpolla.
   Mutta todella hyvä ja nätti taso, kannaattaa ehdottomasti hommata ja hintakaan ei ole paha. Tällaisella lyhyellä käyttökokemuksella ainakin voin suositella :)

   • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
    29.9.2013 / 09:15

    Kiva että olet voinut sinäkin olla tyytyväinen Hanna! :)

 2. 28.9.2013 / 08:49

  Minäkin olen ihastellut samaista asuntoa :)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   28.9.2013 / 09:40

   En ihmettele ;).

 3. Hanna
  28.9.2013 / 09:03

  Aika kiva pikku parvi, piilopaikka. Ajattelitteko muuten koskaan kun aloitte taloa suunnittelemaan, että tekisitte kaksi kerroksisen talon?

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   28.9.2013 / 09:41

   Kyllä jossain vaiheessa harkittiin, mutta aika nopeasti päädyimme yksikerroksiseen.

 4. 28.9.2013 / 09:27

  Voi aivan upea!!:) Kelpais tännekin!!:)

  • Satu //ALL YOU NEED IS WHITE
   28.9.2013 / 09:41

   Eikö vain! Jotenkin niin suloinen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.