Tusinan verran joulufiilistelyä

 

Enää en malttanut odottaa, pakko oli näin viikon alkajaisiksi päästää tuutista ulos muutama jouluinen kuva! Ehkä nämä on teidänkin mieleen..? Ainakin tilastojen mukaan täällä on ahkerasti viime päivinä selattu postauksiani tunnisteen joulu alta :).

CRHCC_15_F

Mulla on tässä vuosien mittaan muodostunut kiva perinne näin joulusesongin startatessa: käyn kurkkimassa ja inspiroitumassa The White Companyn sivuilla, mm. viime vuonna postailin sivustolta lainattuja kuvia otsikoilla Pientä joulufiilistelyä sekä Inspiraatiota joulukattauksiin. Tänä vuonna tällaisia sekalaisia kuvia:

CAHRM_XS13_99_L

DCUFX_XS13_50_F

Tässä yksi lempparikuva:

GAHNP_XS13_95_EL

KAHPB_AW13_24_F

CAHPP_XS13_99_L

Tuossa postauksen alussa, kun linkitin tuon joulu-tunnisteen, unohduin hetkeksi itsekin lueskelemaan viime joulun postauksiani :D. Jännä miten sitä unohtaa monia yksityiskohtia jo näinkin lyhyessä ajassa kuin vuodessa! Tuli muistutus mm. siitä, että käytin viime vuonna kaikki lahjapaperi- sekä pakettikorttivarastomme, joten tänä vuonna pitkästä aikaa niitä hankkimaan! Tai ehkä voisin hyödyntää pakettikorttien teossa vanhoja sisustus-/joululehtiä, vähän viime vuoden tapaan..? Kaikki ihanat joulukuvastotkin käy tuohon tarkoitukseen mainiosti! Nythän mulla olisi aikaa niitä askarrella…

TRUBA_XS13_15_L

TDHLC_XS13_220_L

Joulukuusi <3. Se on aina niin merkittävä hetki, kun se on vihdoin otettu esille ja koristeltu. Se kyllä viimeistelee kodin joululookin.

WGHEP_XS13_88_L

KAHPB_AW13_24_EF

GAHNP_XS13_95_F

Yhtään lahjaa en ole tälle joululle vielä hankkinut… Onko joku ollut jo niin tehokas?

WRHFP_XS13_46_L

Innostuin niin näistä fiilistelykuvista, että aamiainenkin on vielä syömättä – äkkiä korjaamaan tilanne! Kivaa alkanutta uutta viikkoa! 

(Kuvat lainattu The White Company.)

 

Comments

 1. 21.10.2013 / 10:11

  Ihania fiilistely kuvia! <3

  Täällä on suurin osa joululahjoista jo hankittu, osa korteista tehty ja loput vähintäänkin jo suunniteltu.. Yksi jouluhirmu siis täällä! :D

  • 21.10.2013 / 11:53

   Oletpas ollut tehokas! Minäkin kyllä pidän itseäni jouluhirmuna, mutta jotenkin mä keskityn siihen fiilistelyyn ja haahuiluun enemmän :P. Täytyis vähän aktivoida tuota toimintapuolta!

 2. Lottta
  21.10.2013 / 10:20

  Ihania, jouluisia kuvia. Täällä on jo iso osa joululahjoista hankittuna, löysin hulluilta päiviltä hyvin lahjoja:) Osa lahjoista on myös tehty itse, mutta useita sukkapareja pitäisi vielä tehdä pukinkonttiin. Joululaulujakin olen jo kuunnellut!

  Mukava on näitiä sinun joulupostauksia lueskella, vanhoista postauksistasi pääsee myös hyvin joulutunnelmaan!

  • 21.10.2013 / 11:55

   Wautsi, toinenkin tehokas! Saa muuten antaa joululahjavinkkejä, jotenkin mun ja miehen vanhemmille on vaikea keksiä lahjoja :). Täälläkin on joululaulut soineet, koko tämän aamunkin :D.

 3. Sara
  21.10.2013 / 13:19

  Minä olen hankkinut valmiiksi jo kaksi lahjaa pojalleni. Tyttö on siinä iässä, että hänelle on runsaudenpulaa hyvistä lahjaideoista. Poika on vähän isompi, joten hankin jo pari lahjaa, kun niin sopivat tulivat vastaan viime kuussa. :-)

  Perjantaina otin esille jo kynttelikön: Konstsmiden Kaarin. Ah, että on ihana pitää siinä valoja.

 4. 21.10.2013 / 17:26

  Parit lahjat on jo hankittuna ja muutama hyvä idea korvantakana. Yritän tänä vuonna tehdä kaiken rauhassa, fiilistellen. Saas nähdä miten käy ;)

 5. 21.10.2013 / 17:58

  Ihania tunnelmia! Täälläkin ollaan jo ihan joulutunnelmissa, ainakin valojen ja koristeiden osalta! Yhtään lahjaa en ole vielä hankkinut, mutta kotia olen koristellut senkin edestä :D

 6. 21.10.2013 / 19:44

  Voi, miten ihania kuvia! Mulla alkaa joulun odotus lokakuun jälkeen. Marraskuussa joululaulujen kuunteleminen, joululahjojen osteleminen ja joulukorttien askarteleminen alkaa! Siihen asti yritän vähän pitää aisoissa joulufiilistelyä :) Toisaalta se on tällä hetkellä melko vaikeaa, sillä olen työharjoitelussa Stockmannilla rakentamassa joulumaailmaa! Jaiks, siellähän sekoaa kaikesta ihanasta, mitä hipellän joka päivä! Joulu <3 Niin ihanaa! <3

  • 22.10.2013 / 08:55

   Miksi sitä turhaan aisoissa pitämään, jos huvittaa joulufiilistellä jo nyt :). Melkoisen mukava harjoittelupaikka sulla!

 7. Rouva Yrjänä
  21.10.2013 / 22:40

  Kyllä se joulufiilis sieltä pikkuhiljaa on alkanut omaan mieleenkin hiipiä. Ensimmäinen joululahja on jo ostettu ja säilössä työhuoneeni kaapissa! Viimeistään kun Kotivinkin Jouluherkut -lehti ensi viikolla ilmestyy, niin sitten alkaa joulun ajan ruokien suunnittelu, joka sisustuksen ohella erittäin tärkeä osa jouluamme! :)

  • 22.10.2013 / 08:56

   Oi nam, kaikki jouluherkut <3. Mulla on kamala himo omatekoiseen rommirusinarahkaan ja olen vähän huolissani, voinko tänä vuonna sitä edes syödä :D

 8. 23.10.2013 / 10:03

  Ihania jouluisia tunnelmakuvia. Mullakin on jo oikeestaan kaikki lahjat jo kasassa, seuraavaksi voisi siirtyä siihen paketointipuoleen. :) Lahjat hankin aina ajoissa, mutta jostain syystä niiden viimeistely ja pakkailu jää kuitenkin aina viimeisiin hetkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.