Ketä arpaonni suosi?

 

Olipa mukava huomata, että ROOM21-kilpailu oli niin teidän mieleenne! Kiitokset kaikille osallistumisesta. Suoritin arvonnan perinteisesti random.org:n avulla ja voittajakommentiksi arpoutui seuraava kommentti:

kil

Paljon onnea Johanna, olen lähettänyt sinulle sähköpostia!

Syön täällä salmiakkia ja odottelen ensimmäistä jaksoa sarjasta Suomen kaunein koti. Ainakin mainosten perusteella vaikuttaa erittäin lupaavalta, joten odotukset on korkealla! Meinaatteko katsoa? Mukavaa maanantai-illan jatkoa!

 

Comments

 1. Niina ja 4kisua
  28.10.2013 / 20:29

  Tottakai katson Suomein kaunein koti ohjelmaa. Saa vinkkejä itselle.
  Teidän koti kuuluisi kanssa kyseiseen ohjelmaan :)

 2. A
  28.10.2013 / 20:32

  Älä syö kovin paljoa sitä salmiakkia, se kuuluu raskausaikana vältettäviin elintarvikkeisiin :)

   • SanMa
    29.10.2013 / 15:32

    Odotan kyseistä ohjelmaa kovasti, kerrankin jotain mielenkiintoista mun makuun. Jännä nähdä, onko ohjelmassa kuinka paljon bloggareita, minunkin mielestä teidän koti kelpaisi erittäin hyvin kyseiseen ohjelmaan nimenomaan siksi, että on teidän itsenne tekemä ja sisustama eikä ammattisuunnittelijoiden :)

    Mulla oli raskausaikana mieletön salmiakkihimo ja ostinkin niitä pikkulaatikoita joka kauppareissulta. Mulla verenpaineet laski alhaiseksi ja neuvolassa jopa kehoitettiin syömään salmiakkia (tietty sanottiin, että terveellisempiäkin vaihtoehtoja on verenpaineen nostamiseksi).

    • 30.10.2013 / 15:14

     Voi kiitos! :)
     Ensimmäinen jakso oli kiva, tykkäsin sekä ensimmäisestä että viimeisestä kodista. Ensimmäisessä erityisesti keittiö-olohuone -tila oli ihana ja viihtyisä!
     Mulla salmiakki auttoi pahoinvointiin, muuten ois yrjö lentäny kaaressa sohvapöydän yli. Oon nyt raskauden aikana syöny yhteensä kaksi keskikokoista salmiakkipussia et varmaan ihan kohtuullinen määrä.

 3. 28.10.2013 / 20:39

  Parhaillaan sivusilmällä kattelen jaksoa ja mielenkiintoisia – joskin runsaita – koteja näkyy. :)

 4. Johanna
  29.10.2013 / 18:27

  Kiitos ihana Satu ja Room21 :)!! Olen niin fiiliksissä voitosta ja tulevasta lampusta :) Valaisimet (etenkin tällaiset silmän iloa tuovat) kuuluvat niin suomen pimeisiin iltoihin…nyt vain paikkaa sille suunnittelemaan :)

  Valoisaa loppusyksyä :)

  • 30.10.2013 / 15:15

   Aivan ihana kuulla, että olet voitosta niin iloinen! Välitin yhteystietosi ROOM21:lle eilen, valaisinta odotellessa mukavia ja tunnelmallisia iltoja sinne suuntaan! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.