Punaa kynsiin

 

Selailin tuossa hetki sitten vanhoja kuviani ja huomasin samalla nämä kuvat, jotka otin juuri ennen Mallorcalle lähtöämme; siinä samalla kun odottelin kynsien kuivumista. Se on muuten kynsien lakkaamisessa ylivoimaisesti ärsyttävin vaihe…
Kuvia kun katsoo, muistuu heti mieleen se ihana lomafiilis joka tuolloin oli valloillaan; kuuntelin musiikkia ja lakkailin kynsiäni syysauringon paistaessa kirkkaasti olohuoneen ikkunoista sisään. Tuollaisista hetkistä saa kivan rentoutumistuokion, jos ei tarvitse kiirehtiä – se on kaiken A ja O: kiireettömyys.

038

041

Päällyslakaksi valikoitui Diorin sävy 659, lucky. Yleensä en ihan näin tummanpunaisista piittaa, mutta tämä viehätti niin paljon, että aikoinaan kassalle saakka päätyi! Usein suosin tällaisia punasävyjä lähinnä talviaikaan ja jouluisin, korallin- ja vaaleanpunaisia kesäisin, mutta tämä sävy on siitäkin kiva, että auringonsäteet saa sävyyn kivaa vaihtelua, joka jäisi talviaikaan huomaamatta.

042

047

043

Edellinen päällyslakkani oli Mavalan, mutta sen loppuessa ajattelin kokeilla Diorin vastaavaa. Diorilta oli juuri ilmestynyt tuollainen uutuus: gel coat. Lakka on siis koostumukseltaan paksumpaa: geelimäistä ja sitä on kiva käyttää joskus ihan yksinäänkin. Erittäin tärkeä valintakriteeri mulla päällyslakan suhteen on nopea kuivuminen! Tämä onneksi täyttää odotukset myös siltä osin. Päällyslakan ansiosta kärsimättömän ei tarvitse ihan niin kauan odotella lakan kuivumista… Tämä kyseinen gel coat -puteli näyttää olevan myös valtavan riittoisa: olen käyttänyt sitä jo ties kuinka monta kertaa eikä lakan pinta näytä pullossa yhtään laskeneen!

048

Kesäisen Tukholma-Helsinki -reissun jälkeen (pari reissuostosta vilahti mm. Harmaan sadepäivän väripilkut -postauksessani!) en ole ostanut kotiin mitään muuta kuin pallovalot ja muutaman Ylva Skarpin kortin, joista yksi näissä kuvissakin vilahtelee:

052

Täytyypä esitellä ne muutkin tässä lähipäivinä! Voisin oikeastaan alkaa miettimään niille sijoituspaikkaakin… Löytyyköhän meiltä ylimääräisiä kehyksiä vai käykö tässä vielä niin huonosti, että joutuu alkaa suunnittelemaan reissua Ikeaan (lähempänähän ei kehyksiä myydä, mieheni), ai ai. Voisin oikeastaan ryhtyä tuumasta toimeen heti, joo, ja sen jälkeen lakkaan kynnet! Ja näin starttaa taas yksi jalanparanteluviikkoni :).

 

Comments

 1. Äippä
  4.11.2013 / 14:04

  Kiitos vinkistä, pitääkin kokeilla Diorin lakkaa. Mavala on kyllä hyvä merkki, niitähän on ollut niin kauan, kun muistan. Pullokin on tarpeeksi pieni, ettei ehdi kuivumaan. Tuo kuivattaminen tosiaan on aika ärsyttävää. Juuri, kun luulee lakan olevan jo kuivaa, niin eiköhän ne kynnet jostakin rullaannu :) Sullahan menee päivät siellä mukavasti :)

  • 5.11.2013 / 11:05

   Minäkin tykkään Mavalasta juuri sen pienikokoisen pullon vuoksi ja toki myös edullisen hinnan: voi ostaa jotain erikoisempiakin sävyjä näiden seikkojen vuoksi!
   Heh, mukavasti ja mukavasti :D.

 2. tiitu
  4.11.2013 / 16:47

  Vinkkinä vaan,että tiimarissa on ollut tämäntästä tarjouksessa kehyksiä,1-2€ kpl.itsekin ostin useammat ja eri kokoja,kun halavalla sain :D mustia,hopeisia,valkoisia…mulla puuttuu niistä enää kuvat ;) tiitu

 3. 5.11.2013 / 10:55

  Jee, nyt on Ilmoita uusista kommenteista -nappi! Kiitos! <3

  • 5.11.2013 / 11:01

   Hmmm, tuo ei ehkä vielä ole sellainen kuin haluan… Tuleekohan sähköpostiin nyt kaikki jälkeenpäin lähetetyt kommentit, jos tuon valitsee? Haluan, että saat sähköpostiisi vain vastauksen tähän omaan kommenttiisi eikä niitä seuraaviakin kommentteja, se ei ehkä ole se tarkoitus…

   • 5.11.2013 / 11:05

    Niin se voi olla. Mut mulle ainakin kelpaa hyvin :) Teen yleensä niin, että nappaan kommenttien seurannan pois päältä sitten kun omaani on vastattu.

    • 5.11.2013 / 11:06

     Tuntuu turhan työläältä mun mielestä! Haluan sellaisen, että vain siihen omaan kommenttiin tulee sähköpostitse vastaus, eiköhän se onnistu :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.