Ruusuhuoneesta vauvan valtakunta?

 

Väkisinkin on viime aikoina alkanut mieleen hiipiä huone, jota saamme ensi vuoden puolella alkaa vauvallemme varustaa ja sisustaa. Makuuhuoneita kodissamme on kolme, mutta vaikka yhden vuoden tämä ns. ruusuhuone omana makuuhuoneenamme toimikin, luulen, että enää emme makuuhuoneiden paikkoja vaihda. Alkuperäisen ja nykyisen makuuhuoneemme vieressä on vaatehuone, joten se on senkin vuoksi kätevä meidän käyttöömme. Niinpä vauvan huonevaihtoehdoiksi jää joko makuuhuone, jossa yhdellä seinällä mustavalkoraitainen vaakatapetti, tai sitten tämä makuuhuone, jonka yhtä seinää koristaa ruusutapetti:

cats11

Erittäin todennäköisesti tämä onkin se huone, josta vauvan valtakunta muodostuu. Tällä hetkellä tämä huone on kotimme huoneista vähäisimmällä käytöllä, sillä mustavalkoinen makuuhuone on lähinnä miehen valtakuntaa (eikä siitä syystä ole täällä vielä kokonaisuudessaan näkynyt…).

Jostain syystä en kuitenkaan osaa kuvitella vauvanhuoneen sisustusta tuon ruusutapetin ympärille (ja jos vauva on poika, sopiiko ruusu pojalle..? :D). Nimittäin, vaikka ruusu näyttää kovin kauniilta kuvissa ja sävy on juuri oikea, on se luonnossa enemmänkin vihertävän mustavalkoinen. En tiedä, miten sävy muuttuu kuvassa tuollaiseksi harmaaksi (ehkä kuvien ylivalotus on ainakin osasyy, sitä on käytettävä, sillä huone on kotimme päivänvalottomin), mutta tosiaan; sävy on kuvassa kauniimpi kuin luonnossa.

cats11

Kun kuvittelen unelmieni vauvanhuoneen, näen sen vaaleansävyisenä unelmana: paljon valkoista ja pehmeitä sävyjä, kuten beigeä ja harmaata, ehkä ruskeaakin. Mausteina sitten pastellisävyjä lähinnä tekstiilien muodossa, vauvan sukupuolen mukaan. Sellainen hempeä ja hieman romanttinenkin huone. Valkoisia kalusteita, seinähyllyjä joilla pehmeitä erikokoisia nallukoita, lipasto, jolla pöytävalaisin ja valokuvia… Etsiskelin eilen Pinterestistä inspiraatiota ja sitähän löytyi, voitte halutessanne käydä kurkkaamassa pinnaamiani kuvia For the Baby -osiossa.

Jotenkin nyt nuo beiget ja valkoiset nallukat ym. riitelevät tuon vihertävänsävyisen tapetin kanssa… Tuon huoneen suunnittelu lähtee kuitenkin seinistä, joten niiden kohtalo pitäisi saada päätettyä ensin. Jos luovumme ruusutapetista, mitä tilalle? Muut kolme seinää pysyvät mitä todennäköisimmin ennallaan eli valkoisella maalipinnalla, mutta tuohon yhdelle seinälle haluan jotain muuta. Onko se sitten tuo ruusutapetti vai esim. hiekan sävyinen maali? Ruusutapetti tulee saamaan kyytiä jossain vaiheessa joka tapauksessa; en osaa kuvitella sitä enää taaperon huoneeseen. Tai sitten siinä vaiheessa lapsen huone vaihtuisi viereiseen makuuhuoneeseen; mustavalkoraitaisen seinän huoneeseen toisi kivasti eloa lelujen räikeät värit.

cats9

On tässä miettiminen, johon toivoisinkin nyt saavani apua ja ideoita teiltä! Mitä te tekisitte: jättäisittekö ruusutapetin paikoilleen? Jos ette, millä sen korvaisitte? Ja nythän on kyse sitten lähinnä vauva-ajan huoneen sisustuksesta, taaperoikäisenä tilanne on jo toinen ja räikeät värit ottavat epäilemättä vallan, kuten kuuluukin :).

 

Comments

 1. tiitu
  5.11.2013 / 12:15

  Oi,mullakin oli niin suloiset suunnitelmat tyttöjen huoneiden sisustuksien suhteen…kauniita hempeitä sävyjä,sieviä pupuja ja nallukoita hyllyillä,ihania lelukoreja,puuleluja ym ym.en tullut miettineeksi,että mihin ne kaikki muoviset,kirjavat lelut piilotellaan,,kun eivät sovi sisustukseen…;) Ja ne näyttää olevan niitä mieluisimpia leikkikaluja,siinähän ne pyörii lattioilla ja sekoittaa äitin sisustukset :D ja nämä meiän tyttöset kun on kovia askartelemaan ja piirtämään ja kaikki taide pitäis tietty laitella koristeeksi,aah…:D Kivaa viikkoa,terkuin tiitu

  • 5.11.2013 / 12:22

   Toki lelut tulee myöhemmin mukaan, mutta tarkoitin tässä lähinnä lapsen ensimmäistä vuotta. Sitten taaperoikäisenä asia on jo toinen ja sisustus muuttuu, kun huoneen asukki lähtee itse sitä sisustelemaan liikkeelle päästessään. Vauvana ei vielä piirrellä ja askarrella, joten silloin äiti saa vielä sisustaa :D. Myöhemmin pitääkin näkyä lapsen oma kädenjälki, mikäs sen kivempaa! Lapsen oman huoneen tuleekin olla sellainen, joka kannustaa nimenomaan häntä leikkimään ja puuhastelemaan, sehän on pienen työtä; leikkiminen.
   Varmasti kivan näköinen teidän tyttöjen huone! :)

 2. 5.11.2013 / 12:17

  Minä jättäisin vauvalle ruusutapetin, sekä tytölle että pojalle, se olisi samaa hempeää mitä vauvan huoneeseen ”tarvitaan”. Sitten taaperolle tai vielä myöhemmin vaihtaisin jotain reippaampaa :)

  • 5.11.2013 / 12:25

   Vauvan huoneeseen tosiaan tarvitaan hempeyttä! <3 Ja kyllä - taaperona, kun vauhti lisääntyy, tarvitaan räväkämpää lookia :).

 3. Kaisa
  5.11.2013 / 13:26

  Jättäisin ruusutapetin ja sitten taaperolle keksisin jotain uutta seinälle :)

 4. Nimetön
  5.11.2013 / 14:09

  Voi, minusta tuo ruusutapetti on niin ihana ja minä kannatan sen jättämistä vauva-ajaksi! :) Toki ymmärrän pointtisi tuosta värimaailmasta, mutta jospa se kuitenkin asettuisi sinne muun sisustuksen joukkoon..?:) Onhan se mukavan hempeäkin, ja ei mielestäni ollenkaan paha vaikka teille pikku prinssi tupsahtaisikin.
  Harmi kun sinulta ei ole ihan heti tulossa postauksia siitä taaperon huoneesta, itsellä nyt ajankohtaista juuri vauvahuoneen muuttaminen taaperonhuoneeksi :) Miten saisi säilytettyä sellaisen vauvanhuoneen ”rauhallisuuden” ja samalla saada lelut järjestettyä niin että lapsen on helppo ottaa ne itse halutessaan esille.. pähkäilyä, pähkäilyä…

  • 6.11.2013 / 09:47

   Niin tuo värimaailma kyllä jotenkin rajoittaa… Joo on kyllä miettimistä tässä vauvanhuoneessakin, että ei ole taaperon tarpeet vielä oikein käyneetkään mielessä :).
   Jotain tuli mieleeni: lipastot on ainakin matalia, niistä lapsi saa itse lelut. Ja sitten erilaisia koreja, joihin saa tavaraa sisään ja joissa on kansi, jotta toimivat samalla istuimina..? Myöskin sellaisia kivoja säilytyspussukoita voisi käyttää lattiatasolla, niitä joita käytetään joskus myös istutusruukkuina kesäisin. Sitten huoneen yläosiin seinähyllyjä kivoine lapsekkaine tavaroineen ja tauluineen, seinäpintoja voi sisustaa kun ei lapsi niihin yletä :).

 5. 5.11.2013 / 14:13

  Heips,

  minäkin jättäisin ainakin alkuun tuon ruusutapetin. Miksipä ei sopisi vauvan huoneeseen? Sitten myöhemmin lapsen kasvaessa voi sen vaihtaa johonkin pirteämpään maaliin tai tapettiin.

  • 6.11.2013 / 09:47

   Toki se sopii, ei siitä ollutkaan kysymys, vaan tuon tapetin värimaailmasta kuten kirjoitin. Täytyy miettiä! :)

 6. Maija
  5.11.2013 / 15:32

  Minä luopuisin ruusutapetista ja miettisin seinän väriksi sellaisen, joka menisi myös taaperolle/isännälle, jos hän saa häädön mustavalkoisesta huoneesta.Eli seinään väri, joka miellyttää nyt ja mahd. myös tulevaisuudessa esim. vaalean harmaa, latte jne..

  • 6.11.2013 / 09:49

   Nauratti ihan tuo häätö :D. Luulen, että ottaa mieluummin häädön kuin alkaa parin vuoden välein vaihtamaan seinäpintaa… Maalisävyistä vaaleanharmaa on mulla nyt oikeastaan ainoa vaihtoehto, hylkäsin jo nuo beigen sävyt.

 7. Suvi
  5.11.2013 / 15:46

  Minä myös jättäisin ruusutapetin, oli uusi tulokas sitten poika tai tyttö :) taaperoiässä sitä varmaan haluaa sitten muutenkin sisustaa huonetta uudestaan, ehkä sitten on saanut tarpeekseen nykyisestä tapetista, jos huone on nyt ollut vähemmällä käytöllä. Ruusu toisi mielestäni juuri sitä ihanaa hempeyttä ja rauhaa huoneeseen :)

  • 6.11.2013 / 09:50

   Aika moni on kannattanut ruusua :). On tuota jo yli kolme vuotta katseltukin, joten voisihan sen päivittää vauvaa varten tai sitten jättää ennalleen, ääh vaikea päätös!

 8. Mintsu
  5.11.2013 / 21:19

  Jättäisin ruusutapetin koska se sopii ihanasti vauvan huoneeseen ja vauva-ajan tunnelmiin olipa kyseessä tyttö tai poika <3 Vauvan huone saa vielä olla herkkä ja tunnelmaltaan rauhallinen ennenkuin lelut ottavat vallan ;) Taaperovaiheessa voi sitten miettiä tilanteen mukaan uudelleen. Jos tulokas on tyttö niin ruusutapetti voi olla hänestä aivan ihana taaperona/leikki-iässä/siitä eteenkinpäin. Tai jos mustavalkoraitaseinän huone alkaakin tuntua sopivammalta lastenhuoneeksi myöhemmässä vaiheessa niin ruusutapetti saakin jäädä.

 9. Leena
  5.11.2013 / 21:46

  Hei ja onnellista vauvan odotusta !
  Uutinen minulle, joka todella pitkään aikaan ole ehtinyt plogiasi lukemaan. Toivon sinulle hyvää vointia ja onnen enkeleitä kotiisi !
  Leena

 10. Deele
  5.11.2013 / 21:52

  En oo oikein koskaan ymmärtäny miksi vauva tarvitsisi oman huoneen…eivätkö vauvat nuku ja asu aina vanhempien huoneessa! Näin ainakin meillä! :D Omat lapseni ovat kukin vuorollaan vasta noin 2v iässä siirtyneet ”omaan” huoneeseen. :) Ruususeinä on ihan nätti, ja jotenkin rauhallinen.

  • 6.11.2013 / 09:56

   Joo tottakai vauva tulee nukkumaan meidän huoneessamme, mutta eihän se sitä tarkoita ettei hän omaa huonetta tarvitsisi/ansaitsisi. Kyllä meillä neliöitä hänellekin riittää :). Olen sitten varmaan sen verran järjestyksen ihminen, että haluan yhden huoneen, josta löytyvät kaikki vauvan tavarat ja tarvikkeet, tekstiilit ym. Eli varmaan se huone vauva-aikana on lähinnä enemmänkin tavaroille kuin vauvalle itselleen..? Hänelle sitten leikkihuone :D.

   • M
    6.11.2013 / 16:21

    Meillä vauvalle sisustettiin huone. Siellä oli hoitopöytä ja vaatteet, yms tarvikkeet.
    Häkkisänky oli meidän makkarissa kunnes puolen vuoden iässä vauva muutti omaan huoneeseen (ja kaikki alkoi nukkumaan paremmin :) )

    • 6.11.2013 / 16:31

     Luulen, että juuri noin meilläkin tehdään, haluan kyllä ehdottomasti vauvalle oman huoneen. Ei hänen tavaransa minnekään muualle edes mahtuisi. Nukkumisjärjestelyistä on vaikea näin etukäteen mitään veikata, mutta kyllä hän alkuun meidän huoneessamme nukkuu. Aika näyttää sitten, mikä tulee meille olemaan se paras ratkaisu :).

     • Deele
      8.11.2013 / 07:32

      …meidän vauvoillamme ei ole varsinaista hoitopöytää ollutkaan. Kodinhoitohuoneen pöydälle olen asetellut nätit säilytyskorit vaipoille ym. ja hoitoalusta pöydälle. Hehe, näin meitä on moneen junaan! :D Onnellista odotusta, Satu! Aina pakko kehasta näitä sun kuvia, olet niin taitava kuvaaja! Iloa päivääsi!

      • Deele
       8.11.2013 / 07:48

       Mutta aika paljon aiot vauvalle tavaraa hankkia? Siitähän voisitkin joskus tehdä postauksen! :) Omasta mielestäni vauva ei tarvitse juuri muuta kuin vaatteet, hoitotarvikkeet (vanulaput ym), kylpyammeen ja pedin. :D

       • 8.11.2013 / 08:15

        En mä mielestäni ole paljoa tavaraa hankkimassa. Mutta haluan huoneeseen vaatekaapit jo nyt, jotta menevät sitten myöhemminkin. Hoitopöydästä vielä, että perinteinen hoitopöytä ei ehkä tule kyseeseen, vaan olen ajatellut lipastoa, jolle olisi käyttöä myöhemminkin. Kyse on lähinnä vauvan huoneen kalustamisesta, näyttäisihän se tyhmältä lähes tyhjänä :).

      • 8.11.2013 / 08:11

       No tuo mulla onkin tuosta seinästä seuraava mietintäkohde: hoitopöytä vai nou :). Vaikea sanoa kun ei kokemusta ole, että tulisinko sitä kaipaamaan vai en… Kodinhoitohuoneeseen olisi kätevä laittaa hoitoalusta, koska vesipiste on vieressä. Mutta sitten taas, tarvitaanko kahta hoitoalustaa vai riittääkö se, mikä on kodinhoitohuoneessa…
       Kiitos kivoista sanoistasi Deele, niin mukava kuulla! :)

 11. Nimetön
  6.11.2013 / 09:07

  Poistaisin ruusutapetin, vaikka se hieno onkin ja maalaisin seinän jollain vaalealla beigellä. Vauvalla olisi oma levollinen huone, jota piristetään leluilla ja tekstiileillä,kaikki nallukat ja vaaleat sävyt loisivat ihanan tunnelman. Näin myös vauva saisi oman huoneen, eikä se olisi mielikuvissa se ruusuhuone :)

  Ihanaa odotusta teille.

  • 6.11.2013 / 09:58

   Kiitos! Ja hyviä ajatuksia, aika samanlaisia kuin itsellänikin! Hyvä pointti tuo, että vauva saisi ihan oman huoneen: tavallaan huoneen muutoksella siitä tulisi aivan kuin uusi huone kodissamme. Beigen seinäsävyn olen hylännyt, vaaleanharmaata nyt mietin :).

 12. Neppari
  6.11.2013 / 10:10

  Palailin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi. Vauvauutinen oli todella mukava yllätys, koska olen itse samassa elämäntilanteessa :) Onnea odotukseen! Jäin kerrasta koukkuun. Kauniit kuvat, ihana sisustus, ihanat kissat ja odotusajan juttuja. Minusta taisi tulla uusi vakio lukija :)
  Ja sitten tuohon tapettiin. Kuvissa oikein nätti ja sopisi varmasti vauvalle, mutta jos todellinen väri ei miellytä, niin ilman muuta jotain omaa suosikkiväriä seinään :) Eipähän sitten jää vaivaamaan.

  • 6.11.2013 / 10:51

   Voi kiitos ja onnea sinullekin! Onpa mukavaa, että satuit paikalle juuri nyt, tervetuloa! :)
   Jee! Ensimmäinen oikein kannustava viesti huoneen muutokseen :D. Varmasti olisi haikeaa kauniista ruususta luopua, mutta se on ainoa tie saada tilalle jotain uutta…

 13. Sara
  6.11.2013 / 10:55

  Mä ehkä vaihtaisin tapetin, varsinkin jos olet vähän jo kyllästymässä siihen… Mä haaveilen meidän vauvalle raitatapettia vaakaan laitettuna, mutta saa nähdä miten käy… Mulla on jotenkin tarve tehdä vauvanhuoneesta tosi hempeä ja värit tulee olemaan vaaleita, beigeä, harmaata, tietty valkoista ja sitten jotain vähän pastellisävyä mahdollisesti.
  Jotenkin se seinä ois hyvä laittaa niin ettei vuoden päästä tartte uusiksi sitä sisustaa.

  Aiotteko te muuten kysyä sukupuolen rakenneultrassa? Vai oliko niin ettette ole vielä päättäneet…?

  Ja vauvanhuoneesta; mä olen nähnyt miten äidit menettää yöunensa ihan vaan kun ne kuuntelee vauvan tuhinoita ja on valmiustilassa kaiken aikaa. Mä aion ainakin laittaa pinniksen vauvahuoneeseen jo muutaman kuukauden ikäiselle, varsinkin jos rupean niin tarkkaan kuuntelemaan :). Ja varmana alan…

  • 6.11.2013 / 11:18

   Niin, jotenkin se ei vaan vastaa mielikuvaani siitä ihanasta vauvanhuoneesta, joka mun mielessäni on… Raitatapettikin olisi ihana! Meillä sitä vaan on jo aulassa ja tuossa miehen huoneessa, niin ehkä sitten ei enää tuonne. Ihan samoja ajatuksia sulla vauvanhuoneen sävymaailmasta kuin mulla! Ja muakaan ei innosta seinän uusiminen vuoden päästä, joten mitään vauva-aiheista (siis kuvallista) seinää ei ole tulossa ;).
   Mä näin yhteen aikaan unia tuosta rakenneultrasta ja sitä kautta alitajunnan avulla käsittelin, haluanko selvittää sukupuolen vai en ja päätös on, että haluan :D. Mies on halunnut alusta asti, joten kyllä selvitämme, jos vauva vaan haluaa tämän tiedon kanssamme jakaa… Mites teillä? Milloin sulla olikaan laskettu aika? Niin mukava jakaa näitä mielipiteitä teidän kanssa!
   Ihan totta muuten tuo yöunijuttu: mistäpä sitä tietää millainen minäkin olen, olen muutenkin tosi herkkä nukkuja ja herään kaikkiin rasahduksiinkin, joten voin vain kuvitella millainen olen vauvan synnyttyä, huoh… Mutta aika (ja vauva) näyttää, miten tulemme toimimaan :).

   • Sara
    6.11.2013 / 11:35

    Meillä la 2.5., se on tosin vaihtunut jo moneen kertaan joten saa nähdä miten rakenneultrassa käy :).
    Neuvolassa kuunneltiin just sydänääniä ja oli kuulemma tosi selkeät näihin viikkoihin.
    Olen vaan odottanut että alkais olla se ensimmäinen kolmannes täynnä ja riskit pienemmät. Nyt on sitten himo puuhastella kaikenlaista vauvajuttua :).

    Itsellä ainakin kävi niin että ensimmäiset viikot uutisen jälkeen meni pelkästään raskausasiaa vatvoessa ja aika kului uskomattoman hitaasti! Nyt olen päässyt jotenkin seesteisempään tilaan asian kanssa, eikä odotus tunnu niin loputtoman pitkältä (no okei, tuntuu se hiukan!)…

    • 6.11.2013 / 11:40

     Onpa meillä lähekkäin! Jos tuo on sun pysyvä LA, niin eka kolmanneshan on jo ohi..? Mulla neuvola viikon päästä, ihana päästä kuuntelemaan ääniä taas :).
     Ihan samanlaisia tuntemuksia ollut täälläkin! Ekat viikot meni niiiiin hitaasti että! Nyt välillä en enää muista, mikä raskausviikko onkaan jo menossa :D. Mutta onhan tässä toki vielä matkaa talsittavana… Mutta kiva kuitenkin, että puoliväli häämöttää jo :).

 14. Aikku
  6.11.2013 / 13:47

  Uusi aika (vauvan kanssa), uusi tapetti! Mun mielestä olis sopiva aika vaihtaa tuo ruusutapetti, kun vähän rivien välistä kuulostaa, että olet jo kyllästynyt siihen… :) Tulisi sitten ”oikeasti uusi” vauvan huone, jonne sävyt ois beigeä, harmaata, valkoista ja ihania pastellin sävyjä. Oi, voin jo nähä silmissäni sellaisen ihanan huoneen <3 Noissa pinterestin kuvissa vähän putkahtelikin sellaista ihanaa tunnelmaa, (esim. ihana se puulaatikko, missä nallukoita) jotenki hempeetä… On sulla varmasti ihanaa aikaa nyt suunnitella ja haaveilla ja toteuttaa unelmiesi lastenhuone!
  Jännää odotusaikaa :)

  • 6.11.2013 / 16:37

   Hyvin sanottu Aikku! Alan vahvasti kallistumaan uuden seinän puoleen, koska uuden seinän kanssa näen huoneen jo lähes valmiina, kun taas tuon ruusun kanssa en pääse lainkaan etenemään asiassa :D. Lisäksi vauvaa varten huoneeseen tulisi kalusteitakin nykyistä enemmän, jonka vuoksi tuohon seinän eteen täytyisi jotain laittaa, jolloin tuo kaunis ruusu jäisi hieman piiloonkin… Täytyy nyt vielä makustella asiaa ja eri vaihtoehtoja :).

 15. Rousku
  6.11.2013 / 18:00

  Täältä ääni uudelle tapetille! Ihan kun tekstiäsi luin, tuli tunne, että ehkä nyt on muutoksen aika. Ja mikäs sen ihanampaa, kuin valmistautua vauvan tuloon sisustamalla. ;-)

 16. Jessica
  7.11.2013 / 12:56

  Moikka Satu! Ja onnea vauvauutisista :) Täälläkin odotellaan pienokaista syntyväksi, tosin hän taitanee putkahtaa maailmaan jo tämän kuun puolella!

  Me maalattiin vauvan huoneen yksi tehosteseinä kalkkimaalilla, betoninen sävy, passaa minun mielestä niin tytölle kuin pojalle, siihen kun voi yhdistää niin montaa väriä :)

  • 7.11.2013 / 16:31

   Kiitos paljon Jessica! Onnea sinnekin ja voimia viimeisille viikoille :).
   Kuulostaa tosi ihanalta tuo teidän seinän sävy, voisin helposti kuvitella meillekin sellaisen!

 17. 7.11.2013 / 19:27

  Minä kannatan ehdottomasti uutta seinään ja mainitsemasi ruskea voisi olla hyvä. V484 tai H484 ovat hyvännäköisiä myös seinässä, ei pelkästään värilastussa. Ruusutapetti on kuulunut elämäänne ennen lasta, nyt on ihana tehdä lapsellenne ihan oma huone. Ehdottomasti muutos! :)

  • 8.11.2013 / 08:04

   No ruskean taisin jo hylätä… Ajattelin, että koska sitä ei ole kotonamme muuallakaan, tuntuisi hassulta valita se. Mutta eiköhän tässä joku muutos aikaan saada :).

   • 11.11.2013 / 06:50

    Se on totta. Jos tykkäät ruskeasta niin on myös sellaista harmaata missä on vivahde ruskeaa. Harmaa on nätti mutta haastavaa löytää juuri harmaa ettei se peilaa esim punaseen, siniseen, vihreään. Varmasti joku ratkaisu löytyy. :)

    • 11.11.2013 / 10:47

     Ajattelin ihan puhdasta harmaata tuohon eikä kovin tummaa. Löysin viime vuonna Ikeasta yhdestä mallikeittiöstä upean harmaan, sellaisen joka ei taita mihinkään. Se jäi mieleen kummittelemaan :). Maalikoodi oli NCS S 1500-N.

 18. Tiina
  10.11.2013 / 00:57

  Seinän laittaminen uusiksi ei ole välttämättä iso investointi, mutta kylläkin näkyvä, joten laittaisin uusiksi ehdottomasti, jos siltä tuntuu :) Jos meillä olisi ajankohtaista vauvan huoneen sisustaminen, niin valikoimista löytyisi valtavasti itseäni miellyttäviä moderneja tapettikuoseja: tähtiä, kuusikuvioita, tai muita geometrisiä kuvioita.. voihhhh.. haaveilua :)

  • 10.11.2013 / 09:36

   Tuollaiset tapetit on kyllä kivoja myös! Jotenkin vain olen saanut nyt päähäni, että seinä maalataan eikä tapetoida :).

 19. S
  13.11.2013 / 17:58

  Heips! Mulle tuli mieleen, että itse toivoisin, että lastenhuone olisi mahdollisimman lähellä omaa makkaria, ihan paras olisi vieressä. Nyt meillä on ihan eri puolella taloa, teillä taitaa ne olla kuitenkin aikalailla vierekkäin, lähekkäin? Väsyneenä öisin ei ole kivaa raahustaa pitkälle, ja sitä tuhinaa, joka pian saattaa itkuksi muuttua, kuuleekin läheltä paremmin. Ja meidän tytöiltä on tullut kommenttia, että olisi turvallisempi fiilis, jos meidän makkari olisi lähellä.
  Itsekin saaattaisin päätyä vaihtoon tapettien osalta, vaikka tosi kauniita valintoja teillä onkin. Mutta vaihtelu piristää ja onhan tämä tosiaan ihan uusi aikakausi kun on alkamassa! ♥

  • 13.11.2013 / 18:42

   Tuo on totta, itselläni samanlaisia ajatuksia! Mitä lähempänä, sen parempi :). Meillä kaikki kolme makkaria ovatkin ikään kuin peräkkäin/vierekkäin kodissamme, joten pitkä matka ei ole.
   Itsekin kyllä kannatan tuota ruusutapetin poistoa, mut saapa nähdä mihin tässä vielä päädytään!

 20. Mamma
  13.11.2013 / 21:23

  Hei, ruusutapetti on kaunis ja vauvan huoneeseen se sopii hienosti! Se on harmoninen ja kuvastaa tavallaan vauvan kasvua nupusta ruusuksi:) Kun pikkunen sitten kasvaa, haluaa huonettakin muuttaa:) Ja se muuttuu myös lapsen persoonan myötä. Ihanaa odotusta!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.