Vessan laatikoissa

 

Toivoitte näitä kuvia kesällä ja tuonne postausluonnoksiinhan tämä oli lopulta hautautunut, pahoittelut viiveestä! Lupasin nimittäin näyttää, mihin nämä Mujin säilytyslaatikostoni lopulta päätyivätkään ja tännehän ne; vessan laatikoihin:

110

120

Tarkemmin näitä säilytyskokonaisuuksiani esittelin heinäkuisissa postauksissani Kohti parempaa järjestystä sekä Mujin säilytyskokonaisuuteni. Kivasti ne sujahtivat vessan isokokoisiin laatikoihin ja vaikka laatikostoja sun muita onkin useampi, vievät ne päällekkäin pinottuina vain vähän tilaa. Mietin kyllä, että joskus voisin säilyttää yhtä lokerikkoa ihan tuossa tason päälläkin.

118

En oikein välitä kuvata tässä meidän isommassa vessassa, koska siellä ei ole ikkunaa (sijaitsee keskellä taloa) eikä sinne näin ollen pääse päivänvaloa. Kuvat eivät juurikaan ole mieleeni, mutta koska parempiakaan ei ole saatavilla, täytyy tyytyä näihin. Toivon mukaan näistä nyt jotain selvää saa.

cats

Tulikin nyt tuosta Efva Attlingin korulaatikosta mieleeni viime jouluna ostamani joululahja, itselleni :). En ole sitäkään täällä vielä esitellyt, asiahan täytyy korjata! Mietiskelinkin viime viikolla, että milloinkahan sitä saa pukeutua joihinkin muihin kuin näihin kotivaatteisiin, meikata oikein ajan kanssa ja käyttää vähän korujakin… Voin nimittäin kertoa, että moiset asiat eivät ole juurikaan viime viikkoina mielessä pyörineet! Niin ja sitten, kun se hetki koittaa, mahdunko mihinkään alaosiini :D. Tosin tuota jo vähän ennakoin ja tein tilauksen H&M:lle viime viikolla: tilasin ensimmäiset äitiyshousuni, jotka tuntuivat oikein kivoilta, jei! Nyt on nimittäin käsillä se aika, kun omat farkkuni sun muut pökät (paitsi nämä kotivaatteet) kiristää niin että istuminen on melkoisen tuskallista ja nappi saa mieluiten jäädä auki…
Joulukuun alkupuolella olemme menossa ihanaan joulukonserttiin, joten sinne ainakin saa valita päälle jotain muuta kuin kotivaatteet ja pari päivää siitä, niin on jo Itsenäisyyspäivä – ajatella, että siihenkään ei ole enää kuin kuukausi!

Näistä mietteistä – kivaa keskiviikkoa!

 

Comments

 1. Minimii
  6.11.2013 / 14:02

  Heippa! Omille housuille sain raskausaikana roimasti lisäaikaa hankkimalla tällaisia https://www.karkkainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=10551&productId=70301&langId=-11&parent_category_rn=20260&top_category=20246&selectedTopCategory=20244&selectedSecondLevel=20245&selectedThirdLevel=20246&categoryId=20260&searchMethod= (Jaiks miten pitkä linkki, kiitti Kärkkäinen.) Itse en tällaisista tiennytkään kun mieheni (!!!) osti mulle joululahjaksi kun odottelin esikoistamme. Ja ovat aivan loistava keksintö! Loppuraskaudesta jouduinkin pukeutumaan hirvittäviin mammareisitaskuhousuihin jotka olivatkin ainoat housut mitä ostin masun takia. ;) Onnea odotukseen! <3

  • 6.11.2013 / 15:11

   Hei, huippua, kiitos vinkistä! Oon mä noista ollut tietoinen, mutta enhän mä enää niitä muistanut! Kaikenmaailman tuubit ja tukivyöt (jollaisen jo hankinkin) vain pyörineet mielessä… Harmi, että tuo oli tuolta loppu, mutta varmasti muuallakin myydään. Täytyypäs googletella!
   Ajattelin muutenkin ostaa mahdollisimman vähän äitiysvaatteita, joten tuo auttaisi helpommin pääsemään tuohon tavoitteeseeni :). H&M:lta tilaamani mustat housut on kyllä tosi kivat: napakat ja aika kapealahkeiset, vain tuo vyötärökaistale tuo helpotusta :).
   Kiitos Minimii!

 2. Äippä
  7.11.2013 / 11:08

  Hienosti tavarat ovat järjestyksessä. Näinhän se menee, kun tavaroilla on paikkansa, niin järjestys säilyy :) Muistan vielä sen ihan tunteen, kun normaalit housut alkoivat kiristää. Silloin tuli mieleen, että no nyt se vatsa sitten alkaa näkyä muillekin..

  • 7.11.2013 / 12:31

   Totta, se pitää paikkansa! Jännä nähdä, miten mun käy tänään hierontapöydällä mahallani, jotenkin se asento tuntuu hieman epämiellyttävältä nykyään :D.

   • Äippä
    7.11.2013 / 14:02

    No se tuli kyllä heti mieleeni. Pitäisi olla samanlainen aukko vatsan kohdalla, kun kasvojenkin :) Tai sitten olet kontallaan heh..

    • 7.11.2013 / 16:35

     Tuo aukko ois ollu kyllä kova sana! Suurimman osan ajasta pystyin kyllä olemaan mahallani, mutta kotiin tultua tuli epämukavia tuntemuksia… Seuraavalla kerralla kylkiasennossa, kuten hierojakin jo totesi :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.