Silmänruokaa by Ikea

 

Äsken pienen tunnelmointihetken inspiroimana (pieni videomaistiainen nähtävillä blogini Facebook-sivuilla) surffailin hieman internetin ihmeellisessä maailmassa kauniita kuvia katsellen. Huomasin mm. nämä Ikean ihanuudet, pidän kovasti heidän tarjoamistaan inspiraatiokuvista – ihanan selkeitä, valoisia ja tarkkoja, kivat rajaukset ja sommitelmat. Silmänruokaa parhaimmillaan!

c26bd63d8a446a7f7984efa88eb75542

Tässä kiva idea ja lahja vaikka Isänpäiväksi: omatekoinen aamiainen, brunssi, lounas, päivällinen tai vaikka kiva kahvihetki. Mielestäni tällaiset aineettomat lahjat toimivat aina, varsinkin silloin, jos päivänsankarilla ei ole mitään sen kummempaa lahjatoivetta. Joskus tuntuu niin kurjalta sellainen materialistinen lahjakeskeisyys – mielestäni ennen kaikkea läheisen muistaminen ja päivänsankarin kanssa ajan viettäminen on tärkeintä ja sitä voisi nykypäivänä ehkä arvostaa hieman enemmän.

605d697a70b18155f80af0adaaf37068

Näyttääpä kivalta kaksi erikorkuista Malm-lipastoa vierekkäin (puhumattakaan siitä, miten kivaa vaihtelua nuo eriväriset laatikot yhdistelmään tuovat!):

f9bdb94228e6452dfbd4eeb0c5c9386a

66bb0580ca108716fe51473d16e88850

Mitäs meinasitte tänä torstaina puuhastella? Itse ajattelin nyt vihdoinkin (ja jo pienen pakon edessä) könytä hierojalle, niin jumissa alkaa olla paikat… Jumituksia mm. niskassa, hartioissa, alaselässä (jälkimmäinen vaikeutuneen liikkumisen aiheuttamaa). Täytyy käydä nyt parin viikon välein muutaman kerran, kunnes olo alkaa olla normaali. Edistystä kyllä jalan toipumisessa: voin luopua kokonaan pyörätuolista, mahtavaa! Pidin sitä näin pitkään varmuuden vuoksi, sillä pari kertaa tässä matkan varrella on tullut takapakkia ja olen joutunut kipujen vuoksi vaihtamaan kyynärsauvat pyörätuoliin, mutta enää en sitä tarvitse. Mitähän pyörätuolin valtaajani tästä tuumaa…

P.S. Huomenna blogissa jotain kivaa – olkaahan kuulolla!

(Kuvat lainattu Ikea Livet Hemma. Photographer Nina Broberg.)

 

Comments

 1. 7.11.2013 / 13:15

  Ihan mahtavaa että jalka alkaa olla parempaan päin ja voit luopua pyörätuolista! Voih, hierojalle pitäisi päästä itsekin…
  Touhukasta torstaita <3

  • 7.11.2013 / 16:32

   Se on kyllä tosi mieluisa etappi! Ei muuta kuin hieroja-aikaa varaamaan :).
   Mun torstaitouhuksi riitti tuo käynti hierojalla, huh huh! :D

 2. 7.11.2013 / 14:42

  Hierojalle lähden tästä ihan kohta, ihan parasta itsensä hoitamista!

 3. 7.11.2013 / 17:27

  Mukavaa kuulla että voit jo paremmin! Tuo Malm-yhdistelmähän voisi olla kätevä vauvan huoneessa :) Miksi meidän liitutauluseinä ei näytä koskaan noin tyylikkäälle vaikka siihen piirustaisi mitä :D

  • 8.11.2013 / 08:03

   Kyllä, jokaisesta etapista pitää iloita :). Tuosta Malmista olen vain kuullut (ja meilläkin ne pienemmät oli jonkin aikaa yöpöytinä), että laatikon pohjat ovat kuin pahvia eli mitään kovin painavaa niissä ei voi säilyttää…

 4. Ellen
  10.11.2013 / 22:20

  Wau,nänä kuvat jotenkin tällä kertaa todella inspiroivat!Osaatko sanoa onko Malm lipastoja saatavana tuommoisillä erivärisillä laatikoilla tai kenties tulossa joskus myöhemmin? Meiltä kotoa itseasiassa kyllä löytyisi 2 Malmia,vieläpä samalla ”pohjavärillä” kuin tuossa sekä samankorkuiset kuin tuossa! Onpa sattumaa :) olen ollut kyllä niihin tyytyväinen,meillä lipastot ovat kestäneet hyvin vaikka osassa laatikoissa säilytetäänkin mappeja ja on lipastot jo yhden muutonkin kestäneet :)
  Täytyypä harkita jo vakavissaan maalikaupoille lähtöä :)

  • 11.11.2013 / 10:37

   Mahtava kuulla Ellen! En valitettavasti tiedä, onko noita värillisiä valmiina ostettavissa vai onko nekin maalattu… Itse maalaamalla saisi kyllä varmasti tosi kivan näköisen myös! Myynnissähän on niitä ihan pieniä maalipurkkeja, jotka varmasti riittäisivät juuri tuollaisiin laatikoihin. Jos maalaat, niin lähetä ihmeessä mulle kuva! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.