Ylva Skarpin kortit

 

Piipahdin syksyllä ennen Mallorcan lomaamme viehättävässä Legera-liikkeessä täällä Kokkolassa. Liike on niin kauniisti stailattu, että siellä viettäisi kyllä pitemmästikin aikaa erilaisia tuotteita ihastellen ja hypistellen! Tuolloin kiinnitin huomioni erityisesti Ylva Skarpin kortteihin, joita kiikutinkin kassan kautta kotiin neljä kappaletta:

010

Kaikissa jokin kiva sanoma, niin kiva, että halusin ne ehdottomasti omaan kotiini.

Be yourself – everyone else is already taken.

When nothing goes right… go left.

Life is a roller coaster
you can either scream every time you hit a bump
or you can throw your hands up in the air
and enjoy the ride.

Valkopohjaisen kortin sanoma ei ollut mitenkään niin erityinen (damn I’m good), mutta kortti oli muuten vain tosi kivan näköinen – epäilisin, että etenkin mustissa ohuissa kehyksissä!

cats

Kehykset näille täytyy hankkia, sillä löysin kaapista vain liian pieniä kehyksiä enkä halua alkaa kortteja pienentämään. Kunnes kehykset löytyvät, nojailevat kortit siellä täällä lipastojen päällä tauluihin. Mietin, että näistä voisi tehdä kollaasin keittiön seinälle tai sitten makuuhuoneeseen, täytyy miettiä vielä.

003

Tänään meidät on kutsuttu miehen vanhempien luo päivälliselle ja huomenna omille vanhemmilleni niin ikään valmiiseen ruokapöytään – kylläpäs meitä hemmotellaan koko isänpäiväviikonlopun ajan! Kysyin mieheltä äsken, että ripustaisiko hän tänään olohuoneen ikkunoihin valkoiset (joulu)tähdet, vastaus kuului ehkä. Koska tuo kuului mieheni suusta, tarkoittaa se sitä, että meillä vietetään tänään lauantai-iltaa tähtien tunnelmallisessa valaistuksessa! <3

 

Comments

 1. Ant
  9.11.2013 / 13:08

  Hei,missä tuo liike on Kokkolassa?
  Sinnehän pitää mennä käymään:)

 2. 9.11.2013 / 15:17

  Hei, olen blogiasi seuraillut jo vuosien ajan, mutta nyt taidan ensimmäsitä kertaa kommentoida. Yleensä vain nautin kauniiden kuvien virrasta. Mutta Ylva Skarpin printit ovat kivoja. Itselläni olisi haaveissa yksi isompi, mutta nyt sille ei paikkaa ole.

  Tervetuloa vastavierailulle http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi/

 3. Minna
  9.11.2013 / 21:20

  Ompas mukavia printtejä, kelpuuttaisin ehottomasti meidänkin kodin seinälle. Erikoinen kysymys :) mut kiinnostais tietää, jos valitsisit jonkun muun laminaatin/parketin teille lattiaan, kun mikä teillä nyt on, ni minkä ottasit :)

  • 10.11.2013 / 09:37

   Erikoinen ja yllättävä kysymys tosiaan :). Taitaisin valita parketin, sävy aika lähelle nykyistä tai sitten aavistuksen tummempi, ruskeasävyinen kuitenkin, ei yhtään harmahtava.

   • Nimetön
    11.11.2013 / 21:19

    Eiks vaan :) Mut joskus on kiva yllättää. Tykkään NIIN kovasti sun sisustusmausta ja meillä lattiaremppa tässä lähitulevaisuudessa tulossa, siks kiinnosti :) Kiitos siis vastauksesta :)

 4. Rags
  9.11.2013 / 22:18

  Ihanaa hemmottelu-viikonloppua! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.