Isänpäivänä

 

Isukkeja on juhlittu koko kiva viikonloppu. Eilisen vietimme miehen vanhemmilla ja tämän päivän minun vanhemmillani, kissat olivat tänään mukana kemuissa. Voi että sitä keimailua herkkujen toivossa pöydän alla kahvittelujen aikaan, on ne sellaisia herkkusuita että!

Ennen vanhemmilleni lähtöämme otin pikaisesti kuvan toiseksi pienimmästä murustani rusetti kaulassa. Oli aikomus tulostaa tämä iskän korttiin, mutta jostain syystä tulostimeen kytketty toinen läppärini ei ollut yhteistyökykyinen. Mutta tämä kuva varmasti tavoittaa iskän myös täältä! :)

Niinpä vielä kerran:
Hyvää Isänpäivää! <3

rus

Kuva tuli otettua niin ex tempore kännykällä, että rusetti jäi vähän turhan isoksi ja löysäksi, mutta parempia kuvia sitten vaikka lähempänä joulua :). Täällä katsellaan The Voice Kids -finaalia, ehkä sen jälkeen katsomme loppuun eilen kesken jääneen Yksin kotona -elokuvan (niin kiva joululeffa!). Tosin voi olla, että uni tulee aika aikaisin: kissat herättivät meidät viime yönä kuusi kertaa, uusi ennätys! Toivottavasti tuo oli ohimenevää eikä heidän ”nerokas” suunnitelmansa alkaa totuttamaan meitä noin moniin yöherätyksiin… Täältä ikkunatähtien tunnelmallisesta valaistuksesta toivottelen teille mukavaa illanjatkoa! 

 

Comments

 1. Rags
  10.11.2013 / 19:47

  Ihana! <3

  Fiksuja kisuja, yoheratyksiin teita totuttelevat. ;-)

 2. Niina ja 4kisua
  10.11.2013 / 20:37

  Täälläkin vietetty erinomainen isänpäivä <3 (uudessa seurassa)
  Kuulostaa niin tutulta nuo yöherätykset ;D Hyvä ystäväni sanookin että kisuni taitavat herättää mua öisin yhtälailla kuin vauvat hihih.
  Ihanaa alkavaa vko:a teille :)

  • 11.11.2013 / 10:32

   Mukava kuulla Niina! Viime yö oli hieman rauhallisempi, jouduimme nimittäin laittamaan nuoremman kisun kylppäriin nukkumaan :D. Siellä hän heti rauhoittuu, mun murmeli <3.

 3. 10.11.2013 / 20:41

  Joulumuistelo-postauksesi takia minunkin piti kaivaa jo rottinkitähti ikkunaan ja tunnelmoin myöskin illalla sen valossa. Nyt laitoin jo sälekaihtimet kiinni ja sammutin tähden. Tekisi niin jo mieli heittäytyä ihan jouluun, mutta yritän nyt jarrutella! :)

 4. 10.11.2013 / 21:27

  Voi kun hän on ihanan ja pehmoisen näköinen. <3 Mukavaa sunnuntain loppuiltaa sinne!

  • 11.11.2013 / 19:17

   Kiitos että ajattelit mua ja blogiani Irina! Haasteita on jonossa vino pino, joten en tiedä saanko tätä toteutettua… Myöskään siitä syystä, että en koe tuollaista poseerausta täällä blogissa kovin luonnollisena mulle :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.