Viikon ensimmäinen päivä

 

Joka on kieltämättä aika pitkälti kulunut näissä merkeissä:

049

Lohdullista on se, että yleensä vierestä löytyy kaksi tuollaista pehmoista kamua, jotka on vielä väsyneempiä kuin minä. Se jo auttaa piristymään eikä oma olo enää niin kovin väsyneeltä tunnukaan, heh!
Kyllä muuten täytyy sanoa, että on noilla mun ronteilla hoksottimet terässä! Hidas liikkuvuuteni on noteerattu ajat sitten ja siitä ne hyvät puolet äärimmilleen hyödynnetty: keittiössä ehditään tehdä vaikka mitä kiellettyä ennen kuin ehdin paikalle, tänään on erityisesti ollut tuollainen päivä… Viime viikolla oli ruokakaapin ovi jäänyt hieman raolleen ja tuo kuvassa makoileva ahmatti näki tilaisuutensa koittaneen: kaatoi aivan täyden, ison raksupussin kyljelleen ja ehti järsiä pussin kylkeen melkoiset reiät ennen kuin pelastin tilanteen. On sillä pohjaton mahalaukku!

Jo monta päivää olen haaveillut tällaisesta tuokiosta:

084

En ole poreammeeseen viikkokausiin pulahtanut, sillä en olisi jalan vuoksi päässyt sieltä pois, mutta tänä iltana ajattelin yrittää! Mies lähti jo hakemaan poreilujuomaa: muumilimua. Valtava muumilimsahimo ollut parin viimeisen viikon aikana! Yleensä meiltä ei kaapista limsaa löydy, vain mehua, mutta nyt siellä on lähes joka viikonloppu pikkupullo…

024

Ei muuta kuin kivaa maanantai-iltaa sulle, hyvää poreilua mulle!

 

Comments

 1. Emma
  11.11.2013 / 19:57

  Ihania kuvia taas :) Mistä nuo poikkeuksellisen aidonnäköiset orkideanoksat olet löytänyt? Ja kysytään nyt samalla mistä tuo maljakko ja nuo pikkulyhdytkin ovat? Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle ja perheellesi.

  • 11.11.2013 / 20:21

   Kiitti Emma! :)
   Orkideat olen ostanut vuosia sitten Tiimarista. Maljakko kirppikseltä ja nuo lyhdyt on Pentikin.
   Oikein mukavaa viikkoa sinullekin!

 2. 11.11.2013 / 20:08

  Heh mulla oli myös eka raskaudessa hirveä limsahimo mutta minä litkin fantaa. Se maistui taivaalliselta! Joten pystyn äärimmäisen hyvin asettumaan tilaasi. ;) Ihanaa poreiltaa! :)

  • 11.11.2013 / 20:19

   Mulla oli alkuraskaudessa ananasjaffahimo, sitten omenalimsahimo. Sitten oli muutaman viikon tauko ja pari viikkoa sitten alkoi tämä muumilimsahimo… On se herkullista! :D
   Kiitos Mari!

 3. Tipi
  12.11.2013 / 07:31

  Toivottavasti pore-hetkesi oli mukava ja sain rentoutumisen jälkeen makoista yöunet. :)
  Voi noita teidän raitapöksyjä. Hyvä, että ruoka maistuu ja keinotkin löytyy pienen lisäaterian saamiseen. :D Meidän pikkuhippiäinen on huono syömään, diettiraksuja on siltikin kaapissa kilokaupalla eri lajeja – pitäähän sitä varautua.

  • 13.11.2013 / 11:19

   Kyllä, sen jälkeen nukuttaa muuten ihan eri tavalla! On nämä pikkuystävät kyllä sellaisia, että huh huh. Ei tule aika pitkäksi :).

 4. 12.11.2013 / 09:47

  Hei! Löysin hiljattain blogisi ja jäin seuraamaan sitä :) Sinulla on ihania kuvia ja ratkaisuja kodissasi ja itse haenkin inspiraatiota meidän remonttiin.
  p.s. Meilläkin muumilimu on minun hemmottelujuoma – ah, niin makea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.