Jouluapulainen

 

Eilisestä Joulukuusi saapui -postauksestani jäi uupumaan se tärkein: kuka mua joulukuusen kokoamisessa auttoi? Vanhempi kissaneiti nukkui vieressä sohvalla, mukavasti torkkupeiton päällä. Tämä nuorempi veijarineitini sen sijaan oli juuri siellä missä tapahtui, kuten aina! Oli ihan pakko maistella, onko muovineulasten maku edellisistä jouluista muuttunut ja lopussa odotti se paras osuus: tyhjään kuusilaatikkoon hyppääminen. Voiko olla polleampaa ilmettä?

cats-crop

Niin itseensä tyytyväinen, kun sai olla avuksi! Kuva on Instagram-kuva, siitä epätarkkuus. Oli kuitenkin pakko siirtää tuo tänne, niin paljon se nauratti! Saapa nähdä millainen jouluapulainen mulla on ensi vuoden jouluna! :)
Yöllä pakkanen kiri yllättäviin lukemiin, mutta kiitos takan, aamulla oli ihanan lämmin herätä! Takassa paloi pieni tuli eilen iltapäivästä puoleenyöhön, kissat nautti aivan silminnähden! Pidetään kuitenkin aina makuuhuoneen ovet kiinni, jotta siellä ilma pysyy mukavan viileänä – taisi lopulta olla kissoillekin liian lämmin olohuoneessa, sillä meidän seuraksi olivat yöllä pienestä ovenraosta kömpineet.

Minä pakkaan kohta kameran laukkuuni ja suunnistan vanhempieni kera joulumarkkinoille! Mies lähti kaverinsa kanssa hieman kauemmaksi katsastamaan erästä autoa, jonka eilen myynnistä bongasi ja jos auto vain on yhtä helmi kuin kuvissa näytti, tulee hän sillä takaisin ja se tulee saamaan meidän perheen uuden ykkösauton tittelin *peukut pystyssä*! Siinäpäs olisikin mahtava joululahja! Mukavaa joulu(ku)ista sunnuntaita!

 

Comments

 1. 8.12.2013 / 11:03

  Voi eii, miten ihana apulainen! :D Ilme on kyllä niin täydellisen ylpeä, että ”minäpäs kasasin kuusen ihan itse!” :D

 2. moonangel
  8.12.2013 / 11:58

  Ihana jouluapulainen ja on tosiaan melko pollea ilme kaverilla :D

 3. Mg
  8.12.2013 / 12:04

  Mainio avustaja! :) Joko muuten kävitte paastotestissä vanhemman neidin kanssa? Kivaa sunnuntaita! :)

  • 8.12.2013 / 22:22

   Ei käyty, koska eläinlääkäri suositteli että pidettäisiin parin viikon tauko ennen uusia kokeita, joten loppuviikosta tai sitä seuraavan viikon alussa :).

 4. Niina ja 4kisua
  8.12.2013 / 16:41

  Kyllä assarin pitää olla tarkkailemassa että kuusi tulee varmasti oikein laitettua ;D Ihanuus :) Täällä leivotiin eilen 3 pellillistä pipareita ja ihme tapahtui, apulaiset loisti poissa olollaan hihih. Syynä luultavasti 2 innokasta poikaa jotka levittivät piparien koristelu kaaoksen keittiöön ;)
  Oikein ihanaa viikoa teille <3

 5. Rags
  8.12.2013 / 16:53

  Ihana apulainen. <3 Toivottavasti autokaupoissa onnistaa! :-)

  • 8.12.2013 / 22:24

   Kyllä onnisti, ihan helmi löytö! Vaikka kyseessä on käytetty auto, niin on kyllä niin priimakunnossa että! :)

 6. 8.12.2013 / 18:28

  Ihana tuo pikku apulainen.

 7. Viivitys
  8.12.2013 / 19:21

  Aivan mahtava kuva ja ihanan itsetietoinen malli :oD!

 8. 8.12.2013 / 20:12

  Voi ei, mikä apulainen! :D

  Toivotaan, että autokaupat onnistuu! Meitä onnisti äskettäin tosi hyvin autokaupoissa ja saatiin talveksi uusi ihana auto! :)

  • 8.12.2013 / 22:30

   Onnea teille! Kyllä tuohon pihaan melkoinen helmi ilmestyi! Vaikka kyseessä ei olekaan tuliterä auto, niin on kyllä niin priimakunnossa että! Hyvät kaupat :).

 9. 9.12.2013 / 10:21

  Voi mikä apuri! <3 Meillä ei ole vieläkään kuusta, en vaan ole saanut aikaiseksi ottaa sitä esille. Koristeluapulainen varmasti löytyisi… ;) Ja nyt iski flunssa, joten saattaa mennä telkkarin ja suklaan ääressä tämä päivä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.