Ihana lahja

 

Toissapäiväisten vieraiden mukana tuli aivan ihana lahjapakkaus. Rakastan tuollaisia sellofaanipaketteja, joiden sisään voi pikkaisen tirkistellä, mutta josta ihan koko sisältö ei kuitenkaan heti paljastu!

037

035

Kauniisti koottu paketti! Sisältä paljastui kulhollinen herkkuja…

038

Ja vauvallekin jotain pehmeää ja suloista! Pienet valkoiset puutähdet ripustin joulukuuseen.

cats

045

Meillä on kotona jo täysin joulu. Tonttukolmikon otan esiin lähempänä aattoa, varmaan muutaman enkelinkin, mutta muuten kodin joulu on valmis. Nyt voikin sitten keskittyä lahjahankintoihin ja niiden paketointiin, mutta jospas aloittaisin kuitenkin joulukorteista! Silti aivan ensimmäisenä alan oikomaan sohvatyynyjä ja sytyttelemään kynttilöitä sinne tänne, sillä pian pihaan kurvaa eräs toimittaja ;).

 

Comments

 1. Annika
  20.12.2013 / 17:55

  Tuli mieleen tätä lukiessa etten ajatellut ensimmäisen lapsen kohdalla että tuollaisia temppuja oikeasti tarvitaan. Olin niiin väärässä ;) ne oli ensimmäinen asia mitä metsästin vauvan syntymän jälkeen kun mulla ei ollut kuin ne yhdet jotka oli pakkauksessa. Heti jos ei ollut tumppuja käsissä vauva raapi kasvonsa verinaarmuille. Joten hyvin hyödyllinen lahja!

  • 20.12.2013 / 20:35

   Heh, pitkän päivän jälkeen piti hetki miettiä että mitä temppuja :D.
   Varmasti tulee käyttöä noille kyllä! Lisäksi olen löytänyt pari sellaista vastasyntyneen bodya, joissa on hihat sellaiset käännettävät (saa pikkukädet sinne kätevästi piiloon).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.