Kuusia sohvalla

 

023

Kirjoittelin tuossa syksymmällä, miten olin aikeissa uudistaa ja ns. valkaista sohvatyynyvalikoimani – valita vuodesta toiseen toimivia tyynynpäällisiä, laadukkaita ja kestäviä. Nyt olisi kolmen kopla kasassa. Ensimmäisenä hankin Marimekon Bottna-tyynynpäällisen, joka näkyikin Keskittäminen kannattaa -postauksessani. Toisena kotiutui niinikään Marimekon päällinen: ihana Kuusikossa-kuosi, joka vilahteli jo itsenäisyyspäivän Kuudes joulukuuta -postauksessani. Kolmantena sohvalle saapui Fine Little Day:n upea Gran-tyynynpäällinen, josta taisikin tulla lempparini! Kauan sitä ihastelinkin, ennen kuin sen vihdoin kotiimme hankin.

028

030

Mustavalkoiset kuusikuosiset tyynynpäälliset toimittavat meillä joulutyynyjen virkaa, heh. Tykkään siitä, etteivät kuitenkaan ole liian jouluiset, vaan sopivat kotiin koko talvisesongin ajaksi. Nyt on jo aika mukava kokoelma tyynyjä sohvalla; vieraiden saapuessa meneekin tovi tilaa raivatessa ;). Mutta, pitäähän niitä olla: vanhempi kissakin perinteiseen tapaansa nukkuu ne päivän (parit)kymmenet kauneusunensa kolmen tyynyn päällä – kunnon kasa sen olla pitää!

033

053

Minä alan tästä tekemään lähtöä mummun luo maalle. Olemme soitelleet joka viikko, mutta emme ole nähneet sitten kesän. Viime viikolla sovimme, että tulen keskiviikkona ja toissapäivänä kuulin vanhemmiltani, että hän on tilannut mua (vai hmm ensimmäistä lapsenlapsenlastaan?) varten ihan täytekakun :D. Niinpä täytyy ottaa matkaan hieman lisää täytekakun tuhoajia ja pakkaan autoon myös äitini ja kissat! Kivaa keskiviikkoa teillekin! 

 

Comments

 1. 18.12.2013 / 10:55

  Noi kuusityynythän ON ihan joulutyynyt :) Täältä löytyy samainen Gran – tyyny. Se on munkin lemppari.
  Tosi houkuttelevalta näyttää, tonne tyynyjen sekaan on hyvä rojahtaa.

 2. 18.12.2013 / 13:16

  Tuo kuusityyny on kyllä aivan ihana! Samaa olen itsekin ihastellut! Niin kaunis ja sopii kyllä teidän kotiin mainiosti!

 3. 18.12.2013 / 19:23

  Onpas ihanan raikas tyynyrepertuaari. =) Gran on tässäkin taloudessa aikasta tykätty tyyny.

 4. 18.12.2013 / 22:37

  Niin ihana tuo kuusi tyyny. Kauan siitä haaveillut :) Harmi kun ei mistään liikkeistä taida Oulussa saada, niin ettei tarvisi tilata. Ihana koti teillä muutenkin!

  • 19.12.2013 / 12:44

   Kiitos kovasti kivoista sanoistasi! Mullekin joskus tuo tilaaminen on hieman ööh, huono vaihtoehto :D. Nimittäin käy aina silloin tällöin siten kuin tuon tyynyn kanssa: yli 100 euron tilaukset toimituskuluitta, joten ostoskoriin päätyy kaikenlaista kivaa :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.