Jouluisia paloja

 

Joko siellä ollaan palattu arkeen ja suunnattu katse tulevaan vai vieläkö lomaillaan ja muistellaan joulua? Täällä hieman haahuillaan tuossa välimaastossa ja lomaillaan… Jouluihmiselle tämä joulun jälkeinenkin aika kuuluu siihen joulufiilistelyyn – täytyy muistella niin kauan kuin sopivalta tuntuu, jotta joulusta voi hyvillä mielin taas lähes vuodeksi luopua :). Joulumuistelot päättää joulun ja niinpä siirrän tänne vielä muutamia kuvamuistoja, jos ei muuta niin vaikka ensi vuotta varten. Tässä muutama jouluinen palanen Instagramin kautta:

Kuvakansiot1

Kodin jouluvalmisteluita, joulukonsertteja, leppoisia lepohetkiä (arvaatkin varmaan, ketkä ovat melko konkareita näissä..?), vierailuja lähisukulaisten luona (tunnistatko kirkon?) sekä yleistä jouluun kuuluvaa tunnelmointia. Näiden lisäksi hieman lisää lepäilyä (kuinkas muuten!), herkuttelua jouluostosten lomassa, kodin pukemista jouluun, jouluaskarteluja, joulukirkkoa, herkullista ruokaa kauniin kattauksen äärellä sekä joulunpunaisia unia.

Kuvakansiot1-001

Joulupostauksia on tulossa vielä noin parin postauksen verran (tosin pidätän oikeuden muutoksiin :P); tämä tiedoksi niille, joita aihe ei välttämättä kiinnosta. Sen jälkeen suuntaamme katseet kohti uutta vuotta ja uusia juttuja! Ollaankin mielenkiintoisen vuoden kynnyksellä! :)

 

Comments

 1. 27.12.2013 / 18:35

  Olen samaa mieltä, joulua pitää saada hetki muistella, sitten sen voi siirtää taas vuodeksi odottamaan :)

  Pikkuhiljaa kuitenkin alkaa itsellä ajatukset lentämään ensi vuoden alkuun, on niin paljon mahtavia juttuja tulossa, että väkisinkin niitä alkaa miettimään. Tämä reilu viikon loma ja joulufiilistely on kyllä ollut ihanaa aikaa! :)

  • 28.12.2013 / 17:11

   Aivan näin! Tuntuisi niin kamalan julmalta nakata nyt jo kaikki joulusta muistuttava kaappeihin odottelemaan… Vuodenvaihteen jälkeen sitten :).
   Kiva kuulla, että sulla on mukavia juttuja tiedossa!

 2. Jenni
  27.12.2013 / 18:36

  Kyllähän tuo Kannuksen kirkko on! :)

 3. 28.12.2013 / 15:53

  Ihania kuvia! Ja juu, joulukuplassa täälläkin ollaan edelleen, ja onneksi oli eilinenkin lomaa. Joskus aiemmin mun joulu päättyi Joulupäivään, ja ihan viimeistään Tapaniin, mutta nykyään tykkään fiilistellä joulua ihan rauhassa monta päivää. Varsinkin näin kun ei tarvitse palata arjen rutiineihin ihan heti vaan siihen saa laskeutua rauhassa. Liekö tämäkin joku kolmenkympin rajapyykin mukanaan tuoma muutos, heh :)

  • 28.12.2013 / 17:13

   Ihana kuulla, että on muita samanlaisia jouluilijoita :).
   Sinähän sen sanoit!: parikymppisenä sitä odotti jo kovasti vuodenvaihdetta ja siihen liittyviä suunnitelmia, nyt haahuillaan vielä joulutunnelmissa hetkisen verran eikä uuden vuoden suunnitelmia edes ole! :D

 4. Hanna
  28.12.2013 / 16:12

  Kannuksen kirkoksi minäkin tunnistin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.