Lipasto-hullaantuminen

 

En yleensä tapaa postailla lainattuja kuvia peräkkäisinä päivinä, mutta joskus, kuten nyt, oli vain pakko. Ehkä asia ei teitä häiritse, kun nämä kuvat näette..? En nimittäin saa mielestäni tätä ensimmäisessä kuvassa näkyvää Lundian Fuuga-lipastoa, oi voi… Törmäsin siihen ensimmäistä kertaa viime viikolla ja voin rehellisesti sanoa, että se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

lundia_slideshow_fuuga_04-1600x800-1

Tällaisia näin voimakkaita ns. hullaantumistunteita ei usein kohdalleni osu, mutta olen oppinut niistä harvoista aiemmista kerroista, että sellaisen tunteen pohjalta tehdyt hankinnat ovat täysiä kymppejä. Yleensä isommissa hankinnoissa käytän pitkää harkinta-aikaa, jonka aikana tykästyminen tuotteeseen joko hälvenee tai sitten voimistuu, jolloin se kannattaakin harkinta-ajan päätyttyä hankkia. Joidenkin tuotteiden kohdalla käy kuitenkin tällä tavalla: jalat alta samantien ja se on menoa! Kuitenkin jokin pieni järjen ääni sisälläni kehottaa vielä hetken harkitsemaan ja sen teen. Täytyy nimittäin käyttää aikaa kalusteiden sijoittamisen miettimiseen sekä siihen, onko tuossa varmasti tarpeeksi säilytystilaa… Fuuga-lipasto tulisi päätymään olohuoneeseemme ja sen tilalta siirtyisi Ikean lipasto vauvan huoneeseen, sinne kun tarvitsemme joka tapauksessa (vaatekaapin lisäksi) jonkin lipaston.

lundia_slideshow_fuuga_03-1600x800-1

Vauvan lipastossa tulisimme säilyttämään vauvan vaatteita, tekstiilejä, leluja ja sen sellaista. Näin ollen vaatekaapin hankkimisella ei olisi aivan tulipalokiire, vaan saisimme vielä hetken sitä pähkäillä… Lipasto toisi mukanaan myös kivaa laskutasoa, jolle voisi laittaa pöytävalaisimen, ehkä tauluja, suloisia nallukoita ja vaikka joitain kivoja puisia leluja – näen kaikkea tällaista suloista jo mielessäni!

Kaikin puolin siis aika hyvältä ratkaisulta tuntuisi tämä! Vai miltäs teidän mielestänne kuulostaa?

lundia_slideshow_fuuga_07-2000x1000-1600x800

Oletteko jo tutustuneet näihin Lundian uusiin kuviin ja stailauksiin? Silmä lepää!

(Postauksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä) Fuuga-lipasto meidän olohuoneeseen – hitti vai huti?

lundia_slideshow_fuuga_011-1600x800

(Kuvat lainattu Lundia.) 

 

Comments

 1. 21.1.2014 / 08:30

  Hieno on lipasto! Piipahdan ensimmäistä kertaa blogissasi, joten kaikki on minulle uutta, mutta hyvältä kuulostaa suunnitelmasi! Lipastot roikkuu mukana aika pitkään, joten kyllähän niihin kannattaa satsata. Hienosti stailattu tuo ylin kuva, jossa yhdistetty hiukan patinaa lipaston selkeään tyyliin. Se herää heti eloon eri tavalla, kun jos vieressä olis vaan samaa sarjaa

  • 21.1.2014 / 14:38

   Kiva, että piipahdit Katja, tervetuloa toistekin! :)
   Ylin kuva on munkin mielestä tosi upea, osui ja upposi heti!

 2. 21.1.2014 / 09:22

  Hitti, teillä!
  Sopisi tosi kivasti teille. :)
  Ja on muuten ihan mielettömiä kuvia&stailauksia.

 3. 21.1.2014 / 09:28

  Uskon, että sopisi tosi hyvin!! Lipastolla saisi sopivan pienen ripauksen puun lämpöä. :)
  Ihana lueskella sun suunnitelmista vauvan huoneen ja tarvikkeiden suhteen, suloista! ♥ Esikoista odottaessa tehtävät valmistelut on niin ainutlaatuista aikaa!!

  • 21.1.2014 / 14:41

   Juuri näin! Nuo tammijalat on tosi upeat ja normilipaston jalkoja korkeammat (26,5 cm). Ihana katseenvangitsija! Pidän myöskin ohuesta tasosta ja siitä, ettei lipasto ole symmetrinen.
   Tämä on kyllä niin uutta ja mielenkiintoista aikaa elämässä :).

 4. Tipi
  21.1.2014 / 09:38

  Kun joku idea iskee, ei siinä pidättele mikään. :)
  Lipasto varmasti sopii teille kuin nenä päähän.
  Itselläni on lipasto ns. sekretääri eli sellainen, josta aukeaa leuka alas ja siitä saa kirjoitustason. Työpäivän päätteeksi voi laittaa leuan kiinni ja on taas siistiä.
  Talonpoikaisrokokoota eli Laitalan kotimaista laatutyötä.

 5. 21.1.2014 / 10:09

  No hitti! Todella kaunis, siro ja yksinkertainen.

 6. 21.1.2014 / 10:24

  Hitti! Olen tuota itsekkin ihaillut, kun etsimme ratkaisuja meidän kodin työhuoneen säilytyssysteemiksi. Lundia on ollut yksi vaihtoehdoista, vaikka luulin saaneeni siitä tarpeeksi jo viisi vuotta sitten kun pakkasin varastoon vanhasta kodistani ne perinteiset puunväriset Lundian kirjahyllyt. Lundia on kyllä onnistunut hyvin brändin modernisoinnissa, ja niiden messuosasto syksyn Habitaressa oli yksi parhaimmista!

  • 21.1.2014 / 14:44

   Kyllä, aivan ihania tuotteita pilvin pimein! Lundian Soihtu-lattiavalaisin taitaa olla valaisimistani ihan lempparein ja onpa merkillä eräs ihana seinävalaisinkin, joka voisi muuttaa meille :P. Soihtu-pöytävalaisimesta puhumattakaan!

 7. MInttu
  21.1.2014 / 10:28

  Olen seurannut blogiasi kauan, nyt vasta ekan kerran kommentoin.. Mutta siis lipasto on tosi kaunis! Sopisi teille kyllä hienosti ;)

  • 21.1.2014 / 14:45

   Voi miten mukava kuulla Minttu! Kiva että nyt jätit viestiä. Raati vaikuttaisi olevan harvinaisen yksimielinen :).

 8. Sanna
  21.1.2014 / 12:34

  Hitti! Lipasto on kerrassaan hurmaava ja sopisi teille loistavasti. :)

 9. Sipuli
  21.1.2014 / 14:45

  I-H-A-N-A! Nyt lähti mullakin jalat alta :) Sopii teille loistavasti, ja voisi sopia meillekin ;) Lipasto olohuoneeseen on nimittäin ollut hakusessa. Kiitos tästä! :)

  • 21.1.2014 / 14:48

   Heheh, onpa kiva juttu! Ihana kuulla, että sait vinkin!
   Tämä lipasto on kyllä ikuinen hankinta, niin kaunis ja ajaton. Kerrohan sitten, päädyitkö hankkimaan sen!

 10. -tintti
  21.1.2014 / 14:55

  Teillä vois toimiakin! Tossa kuvassa on mun mielestä liikaa tota puun sävyä, mutta en usko, että teidän olkkarissa olisi samaa ongelmaa. En ole lipastoon aiemmin törmännyt (meillä ei hakusessa :D), mutta vaikuttaisi hyvän korkuiselta!
  Kisupäivitystä? Miten karvaturreilla menee?
  Lasten vaunuihin/rattaisiin sellanen kommentti (en ole lukenut kommentteja, joten ehkä jo sanottu), että kun kerran autoilla liikutte, niin ottakaa huomioon kasauksen helppous. Tosi monet asiat on näissä kyllä makukysymyksiä. Melkein millä vain pääsee kyllä lumessa liikkumaan, mutta kunnon hangessa tarvitaankin sitten jo pulkkaa ;) Treenistä käy työnnellä mitä vain auraamattomilla teillä!

  • 21.1.2014 / 15:05

   Joo meillä ois tuon lipaston lähettyvillä oikeastaan vain takkapuut :D. 76 cm korkea on, juuri kiva! Pari senttiä tuota nykyistä korkeampi.
   Joo kasaus on vaunuissa myös tärkeä juttu, erityisesti mun kärsivällisyydellä :). Enkä meinaakaan umpihangessa vaunuja eteenpäin puskea, sitä varten on pulkka! Vauva on ensimmäisenä talvenaan jo sen ikäinen, että pysyy vauvapulkassa varmasti. Pulkka saatiinkin jo vauvan serkkupojilta :).
   Kiitos, että muistit mun murmeleita! Tässä istutaan sohvannurkassa: nuorempi olkapäällä ja vanhempi mahan päällä; varmaan kivaa kyytiä, kun vauva välillä potkii. On vähän populaa tällä yhdellä sohvatyynyllä, ottaen huomioon et vieressä on kolme tyhjääkin :D. Yritän näissä aiheissa aina luovia hieman, sillä viime aikoina on ollut niin paljon kisujuttuja (itsehän heistä kirjoittaisin toki päivittäin ;)). Varmaankin ylihuomenna tulossa päivitystä! Tällä hetkellä vaikuttaisi menevän hyvin ja suurin osa oireista on vähenemään päin :).

   • -tintti
    22.1.2014 / 09:47

    Hih, ihanat kisut :D Toivottavasti ei kovin voimakkaita potkuja tullut! Mulle ei ikinä oo liikaa kissa-aihetta, mutta ymmärrän toki, että kaikille ne ei ole niin lähellä sydäntä :) Kiva kuitenkin kuulla, ettei ainakaan mitään uusia ongelmia ole ilmennyt! Toivotaan, että elo jatkuu rauhaisana <3 Toki vanhemmilla eläimillä alkaa aina kaikkea vaivaa olla, ihan kuin ihmisilläkin. Toivotaan vielä monia karvaisia vuosia teille yhdessä!

    • 22.1.2014 / 10:45

     Näinhän se on: jokainen tykkää niin eri aiheista (suurin osa kyllä kaikista), että vähän on vaikea välillä löytää sitä kultaista keskitietä… Teet sitten niin tai näin, niin aina joku on tyytymätön :). Mutta toiveesi toteutuu pian ja kuulumisia on luvassa!
     Kyllä sydän pakahtuu tuota kisua katsellessa, silmiin on palannut se hänelle niin ominainen tuike <3.

 11. tiitu
  21.1.2014 / 17:22

  Ihana,ihana lipasto!!passais meillekkin.:) Lipastoista puheenollen,en malta olla mainitsematta,kun viime viikolla sattui pikku äksidentti IKEAn Malm lipaston kanssa.olin laatikosta kaivelemassa jotain lahjapaperia ja kaikki kolme laatikkoa oli auki,niin koko hiivatin lipasto tuli mun syliin!!lasinen lamppu tippui päältä lattialle ja meni sirpaleiksi,lattiaan tuli kolo ja käteen pipi…onneksi olin itse laatikolla,eikä 6v tyttöni…usein juuri hän hakee laatikosta askartelutarvikkeita.eikö nuo kehoitettakin kiinnittämään seinään kiinni,mutta mitenpä sitä sitten edes mööpleeraa…mutta varovainen näköjään saa olla.:) Tiitu

  • 22.1.2014 / 10:47

   Voi kamala mikä tapaus, onneksi et loukannut pahemmin! Hyvä muistutus itsellekin tuo: meidän eteisen lipaston kanssa voisi helposti käydä samoin.

 12. Äippä
  21.1.2014 / 20:01

  Tyylikäs on, ja eikö sattuisi aika hyvin sen puujalkaisen pöytävalaisimen kanssakin.. Kisut ne pitävät susta hyvää huolta (yhteen vastaukseesi viitaten), antavat samalla mitalla takaisin, mitä sinä annat heille :) Ihania, kun tykkäävät olla sylissä ja lähellä :)

  • 22.1.2014 / 10:51

   Kyllä, Milkin kanssa muodostaisivat oikein kivan parin! :)
   Niin ihanasti sanottu noista kisumisuista, et arvaakaan! Mikäs niitä on hemmotellessa ja helliessä, maailman kultaisimmat <3. Vanhempi on erityisesti niiiiiin sylivauva, nuoremmalla kovat halipulat varsinkin aamuisin :D. Mietin joskus, että miten mun sylistä riittää kolmelle sitten, kun vauva syntyy, heh. Tosin yksi viihtyy syliä paremmin olkapäällä :).

 13. Maria
  21.1.2014 / 21:04

  Minkähän hintainen mahtaisi lipasto olla? On aivan ihana! Sopis meilleki täydellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.