Ovatko lukijat tyytyväisiä?

 

Tähän vuodenaikaan kuuluvat mm. upeat iltapäivän auringonlaskut, joita olen saanut jo useampaan otteeseen ihastella olohuoneen ikkunoiden lämpimämmältä puolelta. Tänään taas -16, hui!, mutta niinhän talvella kuuluukin.

001

En kuitenkaan tullut näistä auringonlaskuista kertoilemaan, vaan tuosta lukijatyytyväisyyskyselystä, joka on saattanutkin jo näytöllenne pienenä pop-up -kuvakkeena ilmestyä, kun blogiini olette saapuneet? Kyselyssä kartoitetaan siis lukijoiden tyytyväisyyttä ja sen avulla saadaan tärkeää tietoa paitsi Indiedaysin sisällön kehittämistä varten, mutta myös minä tulen saamaan teidän vastauksistanne koosteen oman blogini osalta! Sitä odotankin jo innolla ja toivoisin, että viitsisitte käyttää sen pari-kolme minuuttia vastaamiseen. Kysely pyörii blogissani noin viikon verran, mutta se ei välttämättä näy jokaisella näyttökerralla, vaan tulee esiin tietyllä rytmityksellä. Yhdelle ip-osoitteelle se näkyy kuitenkin vain kerran, joten älä missaa tilaisuuttasi! Voit vastata täysin anonyymisti; yhteystiedotkin voi kyllä lopussa jättää jos haluaa arvontaan osallistua, mutta pakollista se ei ole (vastaukset käsitellään kuitenkin anonyymisti tästä huolimatta). Osallistuin itsekin tuohon kyselyyn erään lukemani blogin osalta ja kysymykset olivat mielenkiintoisia ihan senkin vuoksi, että voi tutkailla sitä omaakin blogikäyttäytymistään: miksi luen blogeja, mitä asioita pidän blogeissa mielenkiintoisimpina, miten blogit vaikuttavat minuun jne. Indiedaysin toimitus on tehnyt tiivistelmän lukijatutkimuksen yksityiskohdista, voit halutessasi käydä lukaisemassa sen täältä.

003-crop

Täällä on nyt hieman normaalia kiireisempi viikko meneillään ja tehtävälista hipoo pilviä, mutta viikonloppuna on aikaa hengähtää! Silloin on enemmän aikaa blogillekin; juttua luvassa toiveidenne mukaan mm. siitä uudesta huopakorista ja toteutetaanpas eräs todella pitkäaikainen lukijatoivekin, joten pysyhän kanavalla! :) Odotellessasi voit vaikka vastata mainitsemaani lukijatyytyväisyyskyselyyn, kiitos!

 

Comments

 1. Tipi
  30.1.2014 / 13:48

  Vastattu!
  Olipa ihania kuvia lumisista maisemista. :)

 2. Ellu
  31.1.2014 / 23:02

  Iiks, Se vaan pompahti tohon ja painoin heti nounounou, niinku aina kaikissa netin jutuissa. Mut ehkä mulla on uus mahdollisuus ku avaan koneelta blogisi seur.kerran. Ompa musta tullut aktiivinen sullepäin

   • Nimetön
    1.2.2014 / 23:18

    No nyt on vastattu. Vähän hassuja, meinasin laittaa ”ikäsi?” kohtaan ”en halua sanoa” =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.