Vauhti päällä

 

Heipparallaa! Täällä tuntuu olevan aivan sata lasissa, säntäilen paikasta toiseen tehden kerralla öööh en osaa edes laskea kuinka monta asiaa. Mun täytyisi joskus osata hieman pysähtyä ja tehdä vain yhtä juttua kerrallaan, mutta ei… Helpommin sanottu kuin tehty!

Istun aina välillä tässä koneen ääressä asioita naputtelemassa ja äskenkin eräs pulloposki hyppäsi huolettomana näppiksen yli ja suuntasi olkapäälleni kehräämään. Voi murmelia, ei niillä vain ole mitään kiireitä! Tai no en oikeastaan tiedä, jotain kiireitä sentään ja vauhtia heillä ainakin riittää vai miltä näyttää?:

090

Kiireen keskellä on joskus hyvä pysähtyä ja nauraa maha kipeäksi! Näitä mukavia hetkiä meille tarjoilee päivittäin tämä valloittava kissakaksikkomme <3. Mukavaa viikonloppua, rentoutukaamme!

P.S. Täytyy varmaan hankkia toinen huopakassi niille takkapuille…

 

Comments

 1. Tipi
  31.1.2014 / 14:49

  Pitkään katsoin, että missä tässä kuvassa muka on kissa. Sieltähän se löytyi, oli löytynyt halkokassille uusiokäyttöä. :D
  Meidän kissa sai eilen epileptisen kohtauksen. On se järkyttävän näköistä ja mitään et voi tehdä. Onneksi se oli lyhytkestoinen, minuutin verran. Edellisestä onneksi lähes 1,5 vuotta.
  Mukavaa viikonloppua, toivottavasti raitapöksyt voivat hyvin, teidän lisäksenne! :)

  • 31.1.2014 / 15:01

   Sen verran kova vauhti oli matikaisella, että kuvan tarkennuskaan ei osunut kohdalleen! :D
   Voi ei miten kurja tuollainen kohtaus, onko kisulla sitten jokin lääkitys? Varmasti ihan kamalan säikäyttävä tilanne!
   Kiitos Tipi, raitapöksyt voi ihan hyvin. Kolmatta viikkoa antibioottikuuri vanhemmalla, oireet lähes kokonaan poissa, mutta maanantaina taas soitellaan eläinlääkärin kanssa väliaikatietoja :).

 2. 31.1.2014 / 15:48

  Eikös tämä sama kissa vallannut teidän leipäkorinkin joskus? :D Hauska <3

 3. 31.1.2014 / 17:47

  Just samanlainen kassi :)
  Arvaa naurattiko ku näin tän kuvan, minunki piti ottaa kuva ku meillä kisu kans meni heti tutkimaan tuonne sisään :D
  Ihanaa viikonloppua teille!

 4. Viivitys
  31.1.2014 / 18:34

  Hahaa, hauska! Kyllä ne ehtivät joka paikkaan!
  Onko tuo Iittalan Meno-kassi? Joku sinne ainakin meni, hihii :oD..
  Mukavaa viikonloppua sinnekin!

 5. Mape
  1.2.2014 / 07:17

  Ihana piilopaikka ja varmasti lämmin <3

 6. 1.2.2014 / 15:16

  Heh! Hommaa vaan se uusi takkapuille :D Pahvilaatikot on meidän ykkösasia, sieltä on kiva hyökätä ja vaania toisia kissakavereita. Nytkin en ole raaskinut edellistä laatikkoa vielä pois laittaa. Tuossa se keskellä olkkaria sisustusta koristaa :D

 7. sanna
  1.2.2014 / 16:09

  Mistä on tämä kassi tai mikä merkki on? Olen haaveillut iittalan meno -kassista, mutta edullisempi kin vaihtoehto kävisi hyvin! :) hauska kissa! Aina ne tunkee itsensä joka paikkaan :D

  • 1.2.2014 / 19:05

   Halpa-Halli myy näitä, on sekä vaalean- että tummanharmaina. Iittalan Meno on tätä huomattavasti pienempi (ja kalliimpi)! Huomenna tulossa lisäkuvia :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.