Pientä piristystä sisustukseen

 

Lähestyvä kevät nostaa esiin sisustusinnon! Ilahduin, kun sain lähteä mukaan tähän Indiedaysin ja Hobby Hallin yhteistyökampanjaan. Sain nimittäin tehtäväkseni etsiä suosikkituotteitani Hobby Hallin Pikkurahalla uutta sisustukseen -teemasta! Voi miten innostuin nähdessäni siellä ikisuosikkiani: raikkaan turkoosia sävyä yhdistettynä valkoiseen!

 

Kuvakansiot1-001

Hieman tuli tuotteita valikoitua tästä omasta näkökulmastani; tuotteita, joita voisin kuvitella kotiimme. Mutta ehkä teillä blogini lukijoilla on aika pitkälti sama maku kanssani, kun tällä samalla saitilla seilaamme :). Aivan ensimmäisenä silmät suurenivat Koodi Viiru-torkkupeitteen ja Viiru-tyynynpäällisten kohdalla: olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, vauvanhuoneeseen – paikkoja ja käyttöä löytyisi!
Keittiöön on aika ajoin mukava tuoda pientä piristystä erilaisten käyttöesineiden ja tekstiilien myötä; niitä kun käytetään päivittäin. Finlaysonin Coronna-keittiötekstiilit sekä Pipsa-keittiöpyyhkeet toisivat keittiöön kaipaamani väriläiskän. Stuff-säilytyspussukoissa voisi nyt säilöä mitä vain! Keittiössä hedelmiä tai leipiä, vauvanhuoneessa nalleja ja helposti hukkaan meneviä minisukkia, olohuoneessa tuollaiseen pussukkaan voisi upottaa viherkasvin ruukkuineen tai vaikka sohvapöydällä seilaavat kaukosäätimet!

Makuuhuonetta ei sovi unohtaa, sinnekin pieni keväinen tuulahdus olisi tervetullut. Joko kauniin yksinkertaisen Aneta Zeb-valaisimen muodossa tai sitten Pouf-rahin muodossa; jälkimmäinen voisi käydä jopa yöpöydästäkin. Makuuhuoneeseen voisin kuvitella kapoisten Koodi Koto-puuvillamattojen lisäksi reilumman kokoisen Finarte Designin Picasso-villamaton. Vaihteleva raitakuosi on lattiatason kaunis katseenvangitsija! Luhta Homen Kallio-sisustuskoreille löytyisi käyttöä vähän sieltä sun täältä aina kodinhoitohuoneesta eteiseen ja kylpyhuoneeseen.

Kuvakansiot1

Supermukava uutinen!: Hobby Hallin tiimi kokosi näiden listaamieni suosikkien pohjalta teille arvottavaksi mahtavan palkintopaketin (palkinnon arvo noin 100 euroa). Paketti sisältää Viiru-torkkupeitteen ja -tyynynpäälliset, Coronna-keittiötekstiilit, Pipsa-keittiöpyyhkeet sekä Stuff-säilytyspussukat. Mielestäni palkintopaketista tuli ihan minun ja blogini näköinen vai mitä sanotte?

Palkinto1 (1)

Jos ottaisitte tämän yhtä avosylin vastaan kuin minä, jättäkää kommentti tähän postaukseen nimimerkin ja sähköpostiosoitteen kera (sähköpostiosoite näkyy ainoastaan minulle, jos jätätte sen sille varatulle riville ja auttaa minua voittajan tavoittamisessa). Arvontakommentissanne teidän tulisi kertoa oma suosikkituotteenne Hobby Hallin valikoimasta ja linkittää se osaksi vastaustanne, muista myös perustella valintasi!

Arvonta päättyy 18.2.2014 klo 21 – arpaonnea kaikille tasapuolisesti!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.

 

Comments

 1. Niina
  15.2.2014 / 21:16

  Oi kun kiva arvonta!Olemme juuri muuttaneet uuteen kotiin,joten palkinto sopisi mahtavasti tähän hetkeen :)

  Sulla on ihana blogi ja odotuksesta lukisin mielelläni vielä enemmän ;)

 2. Aikku
  16.2.2014 / 09:38

  Hobby Hallista nytlöytyy vaikka ja mitä ihanaa! Haluaisin uusia pyyhkeitä ja pussilakanoita ja niitä sieltä löytyy ihania, mutta suosikikseni nousee silti ehkä tämä lamppu, joka on yksinkertainen ja kaunis: Aneta
  Zeb-kattovalaisin, luonnonvalkoinen… sopisi erinomaisesti yhteen meidän makkariin!

 3. aNNiKa
  16.2.2014 / 10:59

  Turkoosia ja valkoista löytyy meiltäkin parin keittiöpyyhkeen verran eli kiva lisäys olisi tämä! Arvonnassa mukana siis! :)
  Nuo postauksessakin esiintyneet Viiru -tyynynpäälliset sopisi meille kuin nenä päähän, niin raikas väri tuo turkoosi ja käy mielestäni sekä kevääseen että kesään!
  https://www.hobbyhall.fi/web/store/koti-ja-sisustus/piristysta-kotiin-pikkurahalla/piristysta-kotiin-pikkurahalla/koodi-viiru-tyynynpaalliset-2-kpl-valko-turkoosi

 4. 16.2.2014 / 18:28

  Suosikkini on J.F. by Finlayson
  Amanda-torkkupeite, luonnonvalkoinen, koska meillä ei ole kunnon vilttiä päiväunia varten :)

 5. Xeve
  16.2.2014 / 21:36

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/pouf-rahi-musta?

  Meillä on kotona nurkka, joka pysyy tyhjänä niin kauan, kuin saamme hankituksi siihen tämän ihanan neulerahin. :) Siinä on kaikki kohdallaan, vaikka yleensä en tajua, mihin raheja tarvitaan!

 6. Eeva
  17.2.2014 / 01:57

  Haaveissa pyörii tämä ruokailuryhmä:

  https://www.hobbyhall.fi/web/store/poyta-ja-tuolit-4-kpl-valkoinen?cm_cr=No+Campaign-_-Web+Activity-_-No+activity-_-recommendProducts+Pöytä+ja+tuolit%2C+4+kpl%2C+valkoinen-_-Pöytä+ja+tuolit%2C+4+kpl%2C+valkoinen&krypto=8Kco7a%2F9CPCsyx26%2Bq%2FEOQ%3D%3D

  Vaikka se onkin nyt huimassa alessa niin ei mulla opiskelijana ole oikein ylimääräistä rahaa sijoittaa uuteen ruokailuryhmään kun vanhakin vielä ajaa asiansa.. :)

 7. M
  17.2.2014 / 08:02

  Mulla ei tuo linkitys onnistunut jostain syystä joten kerronpa omin sanoin.. nuo kuvassasi olevat pussukat on tosi nätit, samoin ihanan raikkaat pyyhkeet mutta kaiikein ihanin tuote Hobby Hallin valikoimassa on iso vitriini.. sitä aina ihailen :-)

 8. lentoemo
  17.2.2014 / 18:20

  Suosikkina Big Mama rottinkiset lepotuolit, luonnonvärisenä. Upeat.

 9. Oili
  18.2.2014 / 01:16

  Suosikkini on Koodin pellavapussilakanat.

 10. Emma
  24.2.2014 / 21:02

  Hei,
  tiedätkö onko tuo Pouf rahi minkä sävyinen luonnonvalkoinen -melko beige vai enemmän valkoiseen päin? Oletko jossain nähnyt ihan puhtaan valkoista pallorahia?

  • 25.2.2014 / 09:16

   Hei Emma! Multa löytyy tuo rahi juurikin luonnonvalkoisena, alan juuri tekemään postausta, jossa kuvia siitä! Enemmän se taittuu valkoiseen kuin beigeen, ihan luonnonvalkoinen sanoisin, kaunis! En tiedä, saako mistään ihan vitivalkoista pallorahia, se varmasti likaantuisi melko pian. Tämä luonnonvalkoinen sävy on armeliaampi.

   • Emma
    25.2.2014 / 11:43

    Avasin blogisi ja heti silmien edessä kuvia rahista, josta eilen kyselin. Sä ja tää blogi on kyllä niin ihana :) Kiitos taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.