Pehmoinen Ystävänpäivätervehdys

 

Kaunista Ystävänpäivää! Täällä ollaan oltu koko päivä menossa, mutta onneksi päivä ei kuitenkaan alkanut samalla tavoin kuin tasan vuosi sitten… Tapahtumarikas Ystävänpäivä -postaukseeni tuon päivän muistoja silloin raapustelin, heh kun naurattaa (ja hengästyttää) nuo muistot vieläkin!

Mies ei ole vielä tullut töistä kotiin ja siltä varalta, etten saa mitään ystävänpäivämuistamista, kävin ostamassa itse itselleni pari tulppaanikimppua. Ei sitten pettymys kirpaise ehkä ihan niin paljoa! Itse ostin miehelle pienen ystävänpäiväherkun, joka jotenkin kummasti huutelee tuolta keittiöstä mun nimeä…

052

Pentikin pallolampunjalat valaisivat yöpöytiämme pari ensimmäistä asuinvuotta, sitten kyllästyin niihin totaalisesti, samoin yöpöytiimme. Myinkin toisen valaisimista, mutta toisen laitoin kaappiin. Nyt se löysi paikkansa vauvanhuoneesta, lipaston päältä. Kummasti ei kyllästytä enää, kun oli tarpeeksi kauan poissa silmistä!

Vauvan valtakunnassa ei toki näytä näin seesteiseltä, mitä kuvat ehkä antavat ymmärtää… Lattialla sain puikkelehtia taidokkaasti näitä kuvia ottaessani: on hieman kamat levällään etten sanois. Joskos tämän viikonlopun aikana otettaisiin taas kunnon harppaus senkin suhteen ja saataisiin vaatekaappikin paikoilleen!

028

Tämän suloisen Teddy Bearin ostin parisen viikkoa sitten BR-Lelusta. Olin etsimässä kivoja puisia leluja huoneeseen (alkuun koristeiksi, myöhemmin käyttöön), mutta päädyinkin nallenurkkaukseen. 19,95 euron hinta tippui kassalla yllärialen myötä 5 euroon – olisin voinut ostaa vaikka sylillisen! Nalle on kivan pehmoinen ja kookas ja sen ilmeet vaihtelevat sen mukaan, mistä kulmasta sattuu katselemaan; joskus näyttää surumieliseltä ja joskus iloisen veikeältä!

023

Tämä ilta otetaan kuitenkin ihan löhöilyn kannalta: jalat sohvapöydälle, popcorn-kulho mahan päälle ja Suomen Leijonia kannustamaan!

Mutta pitemmittä puheitta:

053

 

Comments

 1. Mg
  14.2.2014 / 16:43

  Lämpöistä, suloista ja pörröistä ystävänpäivää sinne! <3

 2. Saara
  14.2.2014 / 18:32

  Hyvää ystävänpäivää myös sinne! Sunnuntaina on muuten oiva tilaisuus harrastaa maakuntamatkailua jos ei muita suunnitelmia ole, Pietarsaaren keskustasta löytyy Cafe Sweet Sirpa, tervetuloa! :) https://m.facebook.com/home.php#!/cafesweetsirpa

 3. Elina
  14.2.2014 / 19:33

  Oikein ihanaa ystävänpäivää myös sinne! nalle ja kukat ovat hurjan suloisia molemmat :) tarpeeksi kun selailin blogia taaksepäin,löytyi mielenkiintoinen teksti valkoisista seinämaaleista.Siinäpä aihe mikä on pyörinyt mielessäni ehkä jopa epätoivoisen paljon.Seinämaalinne näyttää kuvissa juuri täydelliseltä ja väliovenne! varmaan ensimmäinen blogi missä näen nuo ihanat vaakaraitaiset ovet! Onko teidän ovet ns. perus rautakauppa valkoiset vai sävytetty johonkin haluamaanne sävyyn (jos niin mihin)? entäpä jalkalistat ja väliovienne listat?Mitä valkoista ne on? toivottavasti et koe tätä liian tungettelevana kysymystulvana,teillä vaan näyttää niin hyvältä ja tyylisi on pettämätön :)

  • 14.2.2014 / 19:54

   Kiitos paljon Elina!
   Voi, muistan tuon valkoisen seinämaalin haasteellisuuden, monta sävyä tuli mullakin testattua kunnes löytyi tämä täydellinen! Väliovet on Skaalan valmistamat eli ihan heidän perusvalkoinen sävynsä, kaunis minunkin mielestäni. Kaikki meidän kodin listat on ihan puusepänvalkoista/listavalkoista sävyä eli sellaista hieman luonnonvalkoiseen taittavaa. Tuossa tuleekin esiin tämän seinämaalimme loistava ominaisuus: se ei saa listoja näyttämään yhtään kellertäviltä ja juuri sitä pidin itse tärkeänä. Toki näkee, että ovat hieman eri valkoisen sävyä, mutta aika täydellisesti kyllä toisiinsa sulautuvat. Juuri passeli väripari mielestäni! Toivottavasti näistä vastauksistani oli apua, tuo valkoisen maalin metsästys on niin haasteellista :).

   • Elina
    16.2.2014 / 17:51

    Tuli vielä mieleen tarkentava kysymys,maalasitteko Tikkurilan vai Teknoksen maaleilla? Niissäkin kun ymmärtääkseni voi olla eroja vaikka pyytäisi molemmista poistaan sen mystisen S-kirjaimen.Kiitos vielä jos tähänkin viitsit vastailla :)

    • 16.2.2014 / 18:39

     Maali oli Tikkurilan Harmony-sisustusmaali, täyshimmeä. Mutta tuosta tulikin mieleeni eräs toinen seikka, nimittäin kummalla (Tikkurilan vai Teknoksen) maalikoneella sävytettynä tuo maalisävy saatiin aikaiseksi! Nimittäin sama koodi eri firmoilla sisältää eri määrän pastoja ja sävy saattaa sen vuoksi vaihdella… En uskalla nyt veikata, kumpaa maalikonetta käytimme (sillähän ei ole väliä, kumman firman itse maalipurkki on), mutta asia on helposti ratkaistavissa: pyydä maalimyyjää syöttämään maalikoodi kummallekin koneelle, niin voitte vertailla pastojen määrää/sävyä ja näet, kumpaan maaliin vaikuttaa, kun S-kirjaimen koodista poistaa. Tuosta on niin monta vuotta, että en enää muista, mutta mutu-tuntumalla sanoisin, että maalit sävytettiin Teknoksen koneella. Tarkista kuitenkin!
     Olisi kiva, jos muistaisit/viitsisit tulla sitten mullekin kertomaan, kumman firman koneella tuo saatiin aikaiseksi :).

 4. Äippä
  14.2.2014 / 20:22

  Hyvää ystävänpäivää ja viikonloppua :)

 5. Viivitys
  14.2.2014 / 20:58

  Ihana nalle! Täällä on samansuuntainen illanvietto menossa: lätkäpeli telkkarissa, jalat sohvapöydällä, läppäri sylissä ja jätskikulho vieressä. Mieskin tossa röhnöttää ja kisut nauttivat takan lämmöstä. Hyvää ystävänpäivää sinnekin! (meinasin ihan väkisin kirjoittaa itsenäisyyspäivää :oD!)

 6. tanja
  14.2.2014 / 21:06

  Ihanaa ystävänpäivän iltaa sinne myös.
  Mä ihastelen yhä uudelleen ja uudelleen tuota raitaista seinää.
  Tästä sohvalta on hyvä katsella ympärille ja miettiä minkä seinän raidottaisin.

 7. Marika
  14.2.2014 / 21:13

  Hyvää ystävänpäivää ystäväni <3

  Näyttipä Leijonien peli olevan mallillaan. Tästä on hyvä jatkaa! Tosin täytyy muistaa ettei vastustaja ollut vielä vasta kuin Norja.

 8. 14.2.2014 / 22:50

  ”Olin etsimässä kivoja puisia leluja huoneeseen (alkuun koristeiksi, myöhemmin käyttöön),”
  Miten ois:
  http://www.isoisanpuulelut.fi
  :)

  Hyvää ystävänpäivää! Tule kahville, leivon täällä pullaa.

  • 15.2.2014 / 19:59

   Olen tosiaan lähinnä Brion puuleluja metsästänyt, tänään yksi sellainen (kirahvi) tarttui mukaan, mutta ainakin seepra täytyy vielä saada ;). Sitä ei vain liikkeessä näyttänyt olevan.
   Sulla on ihania Muumeja! Myöskin palikka-auto näytti kivalta :).

   • Nimetön
    15.2.2014 / 20:05

    Mulla on ilmainen nimen poltto tuotteisiin. Katsotaanko viimeistään sitten, kun on nimi tiedossa:)

 9. 14.2.2014 / 23:52

  Hyvää ystävänpäivää sinnekin! :)
  (ihana nallukka on kerta kaikkiaan…)

 10. Niina ja 4kisua
  15.2.2014 / 08:26

  Ystävänpäivä oli minulla vapaa päivä ja sitten ulkoiluhullu päätti herättää päivän kunniaksi kaikki klo 04 ;D No, ehdin tehdä kyseisenä päivänä vaikka mitä <3 Söin liikaa herkkuja tuloksena ällö olo (ei ystävän tarjoamasta herkusta voi kieltäytyä ;D ) Näin ystävän pienen prinsessa vauvan ja voi että miten suloinen hän oli :)
  Ulkoiluhullu Luka on ollut kipeänä ja mami huolesta suunniltaan!! Lopetti syömisen ja 3 pv jälkeen joutui tiputukseen :/ Nyt alkaa pikkuhiljaa ruoka vähän maistumaan ja jäbä olemaan normaali. Pahaa suolistotulehdusta meinasivat e.lekurissa.
  Ja muutto ensiviikonloppuna ja mami pelkää että toine stressaantuu muutosta….mutta teen kaikkeni että se menisi kivuttomasti kaikille osapuolille ;)
  Mutta leppoisaa viikonloppua teille , pitänee lähteä töihin.

  • 15.2.2014 / 20:02

   Voi ulkoiluhullua! Voih, onneksi hän on paranemaan päin! Tiedän niin tuon huolen… Vanhempi kisu on tässä ihan vieressä sohvalla ja päästi äsken mojovan rupsun, voi apua alkaako oireet palailla… Tänään oli ensimmäinen päivä ilman antibioottia.
   Kivaa viikonloppua teillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.