Värikäs sohvapöytäkattaus

 

021

Ihanat, ihanat tulppaanit! Tuo keltaoranssi kimppu ei vielä ostohetkellä kuulunut lemppareihini, ostin sen vähän ns. paremman puutteessa, mutta voi miten kaunis se on nyt hieman avauduttuaan! Perjantain Pehmoinen Ystävänpäivätervehdys -postauksessani ei vielä ollut kauneimmillaan. Nyt kahdella kimpulla sain maljakkoon kolmea sävyä: pinkkiä, keltaista ja oranssia – melko herkkukombo!

037

007

Onneksi ostin nämä kimput itse itselleni, sillä muuten olisin jäänyt ilman. Miehen ystävänpäivämuistaminen oli nimittäin syötävää, mutta en toki valita! Olen tainnut viime päivinä haaveilla laskiaispullasta ihan ääneen (aina Runebergin päivästä lähtien, sillä Runebergin tortut eivät kuulu herkkuihini), sillä sain jotain leipomosta eikä onneksi mantelimassalla vaan hillolla ja kermavaahdolla, NAM.

018

031

Säästelin herkkua koko viikonlopun ja söin sen vasta hetki sitten. Ystävänpäivänä saimme nimittäin herkkuja vähän sieltä sun täältä, on tullutkin mässäiltyä vähän liikaa tämän viikonlopun aikana… Silmiini osui jokin aika sitten kysely, jossa raskaana olevilta naisilta kysyttiin, mikä raskaana olemisessa on parasta. Selvästi eniten ääniä sai vastausvaihtoehto: ei tarvitse vetää mahaa sisäänpäin. Hep, täältä lisä-ääni tuolle! Olimme eilisen päivän Vaasassa ja kävimme Pancho Villassa syömässä. Kyllähän sitä lähtiessä tunsi syöneensä, mutta olipas kiva vain taputella masua sen päätteeksi :D.

032

Täällä vietetään tänään kotisunnuntaita. Mies kokoaa parhaillaan vauvan vaatekaappia aulan lattialla, itse pyyhin pölyjä, pyöritän astioita koneessa, pesen ensimmäisiä vauvanvaatteita ja kirjoitan tätä – kyllä, samanaikaisesti :D. Tämän jälkeen vuorossa vessojen pesut, keittiön siivous sekä imurointi, sitten jotain murkinapuolta, niin ja lumityöt; täällä on satanut lunta. Kaiken pitäisi olla valmista klo 19.00 kun Leijonat kohtaa Kanadan!

Mukavaa, kun vauvanhuone alkaa täyttyä kalusteista, niin saadaan tavarat ja vaatteet (pesun jälkeen) oikeille paikoilleen! Meidän kodinhoitohuone onkin ollut melkoinen väliaikainen varastotila tässä muutaman viikon ajan… Pian voinkin alkaa värkätä kodinhoitohuoneeseen vauvan hoitopistettä, sillä mitään erillistä hoitopöytää vauvalle ei hankita. Koen järkevimmäksi hoitaa vaippahommat kodinhoitohuoneen tasolla hoitoalustalla, jonka vieressä on vesipiste. Tasolle jää hyvin tilaa erilaisille koreille, joihin mahtuu vaipat ja purkit ja purnukat sekä joitain vaatteita, vaikka ne aamun ensimmäiset. Luulen, että tämä järjestelymme tulee toimimaan hyvin!

cats

043-crop

Mutta nyt tartun taas seuraavaan askareeseen, jotta ehdimme saada kaiken valmiiksi ennen iltaa. Kaunista sunnuntaita!

 

Comments

 1. Mia -Willa Oliviasta
  16.2.2014 / 13:03

  VOói ihanaa!! Mulla on mennyt täysin ohi teidän vauvauutinen
  Oikein paljon onnea odotukselle!

 2. 16.2.2014 / 14:28

  Ihanan keväistä! <3 Täällä vaihdettiinkin tänään taas talven puolelle, lunta tuprutteli koko aamun, kivaa sekin :)
  Ihanan leppoista sunnuntaita! <3

 3. 16.2.2014 / 15:51

  Ihanan keväisiä värejä tulppaanikimpussa! Itselläni on pinkit ja valkovaaleanpunaiset tulppaanit maljakossa mutta odotan oikeata kuvaushetkeä, juuri sitä mitä kuvailit kun kukat avautuvat vähäsen. Herkullisen näköinen pulla <3

  xxx
  E
  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.