Helmikuu

 

Muistinpas sittenkin napata kuvat tähän postaussarjaani helmikuun osalta! Näky on kyllä todella surullinen; vähäinen lumi sulaa vauhdilla ja sen kuulee ränneistäkin. Tammikuu-postauksessani on enemmän kuvia viime kuun näkymistä, mutta tässä yksi maistiainen:

011

Kaunis ja talvinen näky – pakkasta ja talviauringon säteitä. Nyt viikonloppuna sataneista lumista ei ole oikein enää tietoakaan, nurmikko paistaa takapihan reunoilta ja puutkin näyttävät jotenkin surullisemmilta. Vai onko se vain tämä yleinen maanantaifiilis, niilläkin ;).

004

006

Kuinkahan pian kevät saapuu tänä vuonna – mitä veikkaatte?

 

Comments

 1. 17.2.2014 / 12:27

  Toivotaan ainakin että lumi sulaisi aikaisin pois ja kevätaurinko rupeisi lämmittämään. Ite oon ainakin niin kesäihminen! :) Laitoin sulle muuten sähköpostia liittyen mun erääseen projektiin! :)

  • 17.2.2014 / 14:11

   Tämä välimuoto on kyllä aika kurja vaihe, kun on loskaista ja märkää…
   Kiitos postista, palailen siihen myöhemmin! :)

 2. Sinikka
  17.2.2014 / 12:36

  Kyllä jo keväältä tuntuu, mutta ei todellakaan ole kauniit maisemat. Mutta kevättä kohti mennään ja valo lisääntyy :)

 3. 17.2.2014 / 13:37

  Nämä ovat kyllä keljuimmat kelit, mitä olla voi. Uskon että kevääseen ei kovin montaa viikkoa ole. Vaikka salaa haaveienkin vielä yllätystalvesta :)

  • 17.2.2014 / 14:13

   Joo, tämä loskavaihe on niin kurja. Jotenkin tämä saa mut jo luopumaan talvesta ja odottelen kevättä ja kuivaa asfalttia :D.

 4. nimetön
  17.2.2014 / 14:06

  pakko ilmoittaa vaan nopeasti, ihme juttu äsken kun all i ever wanted is here-blogissa olin ja uusimman postauksen kommenttiboxin lopussa luki yhtäkkiä ”kirjautunut käyttäjä satu-all you need is white” jonka vieressä ”kirjaudu ulos”. klikkasin tuota ja siirryin ilmeisesti wordpressin kirjautumissivulle. en todellakaan tiedä mikä juttu tuo oli, en ole koskaan edes käynyt blogissasi ja käyn indiedaysissä vain omalla puhelimella, mutta ajattelin kuitenkin ilmoittaa tästä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.