Äitiysvaatteita Espritiltä

 

Sain tässä eräänä päivänä blogini lukijalta viestiä, jossa hän kysyi, voisinko tehdä postauksen kivoista äitiysvaatteista. Vaikka aihe ei aivan blogini aihepiireihin kuulukaan, ajattelin että ehkä se menee, koska kyllähän munkin täytyy pukeutua :). Niinpä tuo lukijan toive putkahtikin mieleeni eilen pienellä nettikauppasurffauskierroksellani ja päätin samalla valikoida muutaman vaatteen kollaasin muotoon. Valinnat tein tällä kertaa Espritin verkkokaupasta, josta tulee aina silloin tällöin vaatteita tilattua.

Valitsin aika arkisia perusvaatteita, jotka miellyttävät silmää eivätkä näytä kovin kiristäviltä :D. Joissain vaatteissa näkyy jo häivähdys kesää; erityisesti ihastuttaa tuo pirteä keltainen yhdistettynä konjakinruskeisiin nahka-asusteisiin, nam! Myöskin kollaasin ensimmäinen asu kalanruotohousuineen on kovin kaunis:

Kuvakansiot1

Kollaasissa seitsemäntenä näkyvä silkkinen lepakkohihaneule on aivan ihastuttavan värinen: cement grey ja näyttää niin unelman pehmoiselta että! Olen nyt raskausaikana ostellut ihan minimimäärän äitiysvaatteita, vain sen verran mitä ehdottomasti tarvitsen, koska tuntuu että raha menee niihin hiukan hukkaan. Jotkin normipaidat käyvät edelleen näin kahdeksannen raskauskuukauden kynnyksellä ilman, että paljas maha vilkkuu välistä ja niitä olenkin hyödyntänyt tehokkaasti. Leudon talven ansiosta en ole joutunut ostamaan edes takkia; yksi takki menee edelleen kiinni (vaikka olin ihan varma, että voin käyttää sitä maksimissaan jouluun!)  ja muita takkeja voi hyvin lyhyemmillä matkoilla pitää auki.

Seuraavan kollaasin asuista ihastuin erityisen paljon tuohon toisena näkyvään: kivat housut sekä ihanan pirtsakka ja kaunis yläosa (jota en harmikseni verkkokaupasta onnistunut löytämään)!

Kuvakansiot1-001

Voi tänään on jännä päivä, eikä vähiten Leijonat vastaan Ruotsi -ottelun vuoksi :P. Nyt vähän jotain välipalaa ja sitten alan valmistautumaan lääkäriin tämän nikottelevan mahani kanssa (jo toinen hikka tälle aamulle…)! Mukavaa helmikuun viimeistä viikonloppua! Ajatella, maaliskuu on aivan nurkan takana…

(Kuvat lainattu Esprit.) 

 

Comments

 1. 21.2.2014 / 11:17

  Espritillä on muuten aikas kivoja vauvan vaatteitakin :) Maaliskuussako se sun la jo on? Herttinen miten tää aika menee nopsaan! Kohta teillä on jo siellä yksi tuhisija lisää <3

 2. Äippä
  21.2.2014 / 13:06

  Ihania vaatteita. Tykkään erityisesti tuon toisen kollaasin ensimmäisestä ja viimeisestä. Samoin ensimmäisen kollaasin turkoosista. Niin söpöä, kun vatsa on nätisti esillä :)

 3. Sara
  21.2.2014 / 17:56

  Tää olikin kiva aihe, nimittäin itse en ainakaan ole onnistunut mistään liikkeestä oikein vaatteita löytämään, netistä olis tarvinnu tilailla jollei olis niitä käytettynä saanut ja kirpparilta löytynyt :).
  Valitettavasti esim. H&M:n valikoima on aika surkea ja sieltä on jo pitkään saanut mm. vajaamittaisia housuja, joita en ehdi käyttämään ennen laskettua aikaa ellei jotain tosi ihmeellistä tapahdu. Paidat ja muut taasen on niin värittömiä etten ole moisista innostunut. Onneksi sain kavereilta monet hyvät perushousut ja paitojakin ja pikkuhiljaa olen niitä kerryttänyt kirpparilta niin että mulla taitaa olla yhtä paljon mammavaatetta kuin tavallisiakin :D. Hups… Mutta onneksi on kirpparit, olen saanut vähän väriäkin kaappiini ja rahaa ei ole kohtuuttomasti palanut.
  Vauvanvaatteista ei puhuta… Miten niitä sitten löytyykin aivan loputtomasti ihania pakko saada- vaatteita? Viimeisimmät tuli hankittua me&i:lta ja kyllä tuli vaatteille hintaa. Lohduttaudun sillä etten ole uusiin vaatteisiin aiemmin juurikaan tuhlannut.
  Vaunupostaus oli myös kiva :). Meille tais tulla nyt eteen erillisten reissuvaunujen hankinta, hiukan riippuen siitä minkälaiseen autoon päädytään. Totesin vaan että ehkä ne pienemmät rattaat saa halvemmalla kuin ison auton :). Että sikäli teit varmasti kätevän valinnan, teidän vaunut näyttää kompakteilta!

  • 22.2.2014 / 15:25

   Mä olen tilaillut juurikin H&M:lta :). Mutta siis tosi minimimäärän äitiysvaatteita omistan, kotioloissa menee ihan normivaatteet.
   Hyvinhän ne vaatteet saa taas kiertoon, kun mahtuu taas normivaatteet päälle :).
   Me ei ollakaan muuten vielä testattu, mahtuuko noi meidän vaunut mun auton peräluukkuun… Miehen autoon mahtuu ainakin, mut eiköhän munkin, suurin piirtein samankokoiset autot kuitenkin kyseessä. Helposti menevät kyllä kasaan, tosi helposti!

 4. Jenna
  22.2.2014 / 21:38

  Kivoja vaatteita, voi kun olisi tajunnut aiemmin että Espritiltäkin saa äitiysvaatteita niin olisi voinut hankkia! Tosin eipä sitä oikeastaan ole tullut noille äitiysvaatteille käyttöä, mielestäni mukavilla topeilla ja hyvillä äitiyshousuilla on pärjännyt hyvin, vanhat vaatteet kun ovat mukavasti venyneet mukana :D Tukiliivin osto oli itsellä varmaan suurin investointi, mutta se onkin ollut korvaamaton kun seisomatyötä teen.

  • 23.2.2014 / 10:55

   Äitiyshousut on kyllä olleet tärkeämpiä kuin paidat :), mutta kyllä niille paidoillekin on käyttöä löytynyt. Mä hankin ihan alkuraskaudessa tukivyön, joka on ollutkin tosi hyvä hankinta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.