Ihan pienelle miehelle

 

Sain Instagramin kautta viestiä blogini lukijalta. Hän mainitsi, että kaikki poikavauvojen vaatteisiin ja huoneen sisustukseen liittyvä kiinnostaa, sillä heilläkin odotetaan pientä poikaa. Muistin tuon viestin, kun tein eilen tilausta H&M:lle ja kurkkasin sitten samalla lastenvaateosioonkin. Sieltähän tarttui kuin tarttuikin jotain ostoskoriini ja innostuinkin tekemään muutamista lemppareistani pari kollaasia.

Tykkään muuten valtavasti H&M:n vauvanvaatteist;, tosi paljon löytyy juuri sellaisia, joihin mielelläni pienen poikani pukisin. Jopa heidän kuvastonsa ovat aina kivaa katseltavaa ja kuvaston lapsukaiset niin suloisesti puettuina! Näytän aina innoissani miehelle, että tähän ja tähän tyyliin haluan pukea lastamme, hän vain hymyillen nyökkäilee vieressä eli maku tuntuu olevan sama :).

Tässä pari kivaa raitapaitaa (lähti tilaukseen molemmat :P) ja komea pusakka, farkut taas on pienen miehen vaatekaapin vakiovaruste eikä kesällä pärjää ilman lippistä! Tuollaisia pieniä tennareita olen etsinyt vaikka ja mistä, mutta tarpeeksi pieni koko on aina joka paikassa loppuunmyyty. Päädyin kuitenkin tilaamaan nämä harmaat yhdessä vähän reilummassa koossa, sillä vauvan lipaston tasolla on niiden kohdalla iso aukko! Sisustuselementiksi sitten alkuun, jos ei muuta.

Kuvakansiot1-001

Näissä vaatepoiminnoissani keskityin nimenomaan tämäntyylisiin vaatteisiin, bodyt ja lötkömmät kotivaatteet jätin suosiolla pois; niitä meillä jo riittää! Tässä seuraavassa muutama aivan ihana kesäinen vaatekappale:

Kuvakansiot1

Erilaisia farkkushortseja, kivaa ruutu- ja raitakuosia, pikeepaitaa ja huiveja sekä varmastikin hyödylliset henkselit! Pieni merimies <3.

Hassua muuten miten ennen rakenneultraa näki ainoastaan ne söpöt tyttöjen vaatteet ja nyt ajattelee niin ”poikamaisesti”, että niitä ei enää edes huomaa!

Aloitin päiväni jo aikaisin sähköpostilaatikoiden läpikäymisellä sekä cappuccinokupillisella! Aurinko näyttää nousevan eikä taivaskaan ole niin kovin harmaa, saadaankohan pitkästä aikaa aurinkoinen päivä! (Tuosta tulikin mieleeni, että täytyy pian käydä ostamassa suojahuput tuijille…) Kohta jotain aamiaista ja sen jälkeen kurvaus uimahallille. Vielä muutaman uintireissun jos vetäis läpi, vaikkakin siellä koko ajan enemmän ja enemmän leviksen repeämisten sijaan jännittää uikkareiden repeäminen :D. Oh dear…

(Kuvat lainattu H&M.)

 

Comments

 1. 6.3.2014 / 09:19

  Meidän kaapissa odottaa pientä poikaa jo useammat farkut, mutta nuo henkselifarkut ja farkkushortsitkin olisi kyllä niin söpöjä. Koska pojille on (muka) vähemmän kivoja vaatteita olen keksinyt, että aina kun näkee kivan poikien vaatteen sen saa ostaa, eikös? ;)

  • 6.3.2014 / 19:56

   Täälläkin farkkuja useassa eri koossa, olen löytänyt kirppiksiltä ihan helmiä ja aivan kuin uusia!
   Mulla on muuten sama periaate kuin sulla eli vastaan KYLLÄ! :)

 2. Nimetön
  6.3.2014 / 09:20

  H&M:lla on tosi kauniita lastenvaatteita ja niissä myös on mielestäni hyvä laatu. Koot vaan ovat melko nafteja, meidän tytöllä ovat jääneet vaatteista aina ensimmäisinä pieniksi. Sama juttu Lindeksin vaatteissa, koon tarvetta isomman ostan yleensä aina. Vaikka meidän neiti on jo kohta vuoden, on näitä raskauspostauksia kiva lukea ja itse ainakin tykkään kovasti, jos vauva-aiheita näkyy blogissasi jatkossakin :) Tsemppiä loppuodotukseen!

  • 6.3.2014 / 20:00

   Hei tosi hyvä tietää tuo kokoasia, että ovat hieman pienempiä! Tilasin parit shortsit ja mietin, että tulikohan liian isot (pienempiä ei ollut) et täytyyköhän palauttaa: jos ovatkin sopivat vasta lokakuussa, mutta mistäs sitä näin erikoisen talven jälkeenkään tietää, vaikka olisi shortsikelit silloin :D.
   Kiva kuulla, että pidät vauva-aiheista – niitä on luvassa tasaiseen tahtiin :). Kiitos!

 3. 6.3.2014 / 13:04

  Voi miten ihania poikien vaatteita!
  H&M vaatteet ovat omiakin lemppareita vauvan vaatteissa, ihanan pehmoisia materiaaleja ja ovat pysyneet hyvinä pesussa. :)

 4. 6.3.2014 / 13:26

  Voiiii, miten suloisia! Pikkupojille löytyy kyllä paljon söpisvaatteita, vaikka toki (näin naisena) ehkä joskus tuntuukin, että tytöille olisi kaikkea ihanaa ja pojille ei juuri mitään. Mutta onneksi pojillekin on! Nuo H&M:n vaatteet on♥♥♥

  • 6.3.2014 / 20:05

   Joo kyllä se taitaa fakta olla, että tytöille on enemmän vaihtoehtoja… Mutta onneksi on näitä muutamia vaateliikkeitä, joissa on pojillekin helmiä eikä niitä ainaisia tummansinisiä ja -vihreitä printtivaatteita :).

 5. mama
  6.3.2014 / 15:03

  Ihania vaatteita <3 minulla on samoihin aikoihin la ja poikaa myös odotellaan.. Kiinnostaisi, millaisilla ulkovaatteilla olet valmistautunut pojan syntymään. Esim millaiset ulkovaatteet puet vauvalle päälle sairaalasta lähtiessä? :)

  • 6.3.2014 / 20:15

   Voi, ihana kuulla!
   Tuota vaateasiaa en ole vielä kunnolla miettinytkään. Riippuen nyt, milloin tämä napero syntyy, mutta jos arvion mukaan siinä huhtikuun loppupuoliskolla, niin silloin on varmasti jo aika lämmin (kun kevätkin näin etuajassa). Meillä ei ole toppahaalaria niin pienelle, vain vanuhaalareita, joten varmasti se lähtee mukaan tumppujen ja myssyn kera. Alle sitten sään mukaan erilaisia vaatteita (paksumpia villavaatteita tai jotain collegepukua…). Ehkä mä joudun pakkaamaan hänen vaatevaihtoehdoilleen jonkin oman matkalaukun :D.
   Mites sinä olet ajatellut? :)

 6. 6.3.2014 / 23:01

  meiltä löytyi ekan lapsen kanssa vain yksi erimielisyys, ettei pojalle voi pukea kirkkaanpunaista. noh, puin ja myöhemmin punainen ja pinkki on pojan lemppareita :) on löytynyt pinkki tpaitaa, kauluspaitaa, punaisia housuja, paitaa jne.
  kohta 8vllä on kuitenkin jo mielipiteitä mitä tykkää pukea kouluun.

  • 7.3.2014 / 08:24

   Heh, tuo punainen väri kyllä jakaa mielipiteet! Varmaan vähän samoin sininen tytöllä? Mielestäni sopii sekin oikein mainiosti! Mun mies ei pue päälleen punaista eikä mitään pinkkiäkään, mutta vauvalle on antanut ostaa :D.

 7. 6.3.2014 / 23:42

  Oi ei mitä suloisuus vaatteita!!! Ihan huiput nuo merimiesfarkut ja noita harmaita tennareita on kyllä käytävä kurkkaan kummipojalle. Voihan vauvakuume taas!!!!! ❤

 8. Hanna
  7.3.2014 / 14:43

  Minäkin tykkään H&M lastenvaatteista ja sieltä tuleekin ostettua suurin osan lasten vaatteista. Siskon pojale ostin sielä söpöt pikkufarkut ja neuletakin, oli niin ihanat :)
  Juuri yksi päivä mietinkin, että sinulta kysyisinkin että millon nuo huput pitää laittaa. Me laittettiin myös sitä kartiovalkokuusta jota teilläkinhän on?? Ilmeisesti ne saa kohta peittää, millonkas ne huput saa sitten ottaa pois?

  • 8.3.2014 / 08:18

   Kannattaa laittaa liian aikaisin kuin liian myöhään, helmi-maaliskuussa yleensä sopiva ajankohta. Sitten kun alkaa olla aurinkoisia päiviä niin niistähän tietää sopivan ajankohdan. Me huputettiin jo kaikki ja kyllä, löytyy myös tuota kartiovalkokuusta.
   Vähän keväästä riippuu tuo poistoajankohta, nyt kun on ollut näin lauhaa niin varmasti jo huhtikuun aikana, mut viimeistään toukokuussa taidetaan poistaa :). Silloin maa on ainakin jo täysin sulanut.

 9. Ninnu
  9.3.2014 / 20:04

  Ihanaa, minä se taisin sulle tuon toiveen instassa antaa! Mulla itselläni onglemana kun ei mitään käsitystä minkä kokoisia vaatteita kannattaa ostaa! Meillä poitsu tosin syntyy ihan kesän kuumimpaan aikaan, eli Heinäkuussa. Näitä samoja vaatteita olen myös itse katsellut mutta kannattaakohan niitä ihan minikoimoisenakaan tilata. Mutta pointti- mahtava valikoima supersuloisia poikien vaatteita, ja mulla käynyt myös niin ettei tuu ees vilkaistua enää nykysin tyttöjen vaatteita. Ihanaa kevään ja vauvan odotusta!

  • 10.3.2014 / 08:43

   Sinä se taisit olla! Mä olen hankkinut kokoa 50-56 cm lähinnä kotivaatetyyleistä, silloin alkuun ollaan kuitenkin enimmäkseen kotona. Bodyt on käteviä, sitten muutamia rentoja housuja ja paitoja päälle :). 62 cm lähtien olen uskaltanut ostaa vähän muitakin vaatteita, siistimpiä ja harvemmin käytettäviä. Siitä koosta alkaen kasvu on ehkä hieman hitaampaa, niin mahtuvat pitempään (tai näin sitä ainakin luulis…).
   Kiitos ja ihanaa odotusaikaa sinnekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.