Kesäaikaan

 

Kesäaikaan siirtyminen vaikuttaa niin, että koko sunnuntaipäivä tuntuu olevan yhdessä hujauksessa ohi! Päivä kohta puolessa enkä ole ehtinyt tehdä juuri mitään ja monenlaista oli suunnitelmissa tälle(kin) päivälle… No eiköhän tässä vielä ehdi!

004

Kaikilla ei moisia kiireitä ole… Voi chillailla uudella lempipaikalla vaikka koko päivän, jos siltä tuntuu. Vielä muutama päivä sitten ulkona oli noinkin paljon lunta, mutta ei enää; nyt nurmikko taas pilkottaa!

006

012

Kesäaikaan siirtyminen vaikuttaa kyllä kissoihinkin. Ei meinaa ehtiä kuromaan päikkäreitä kiinni: edelliset ei ehdi loppua kun seuraavat on jo kulman takana! Joten sehän on yhtä torkkumista sitten, aamusta iltaan.

010

Tämä kuva ei varmaankaan jätä arvailujen varaan sitä, kuka tässä perheessä on pomo:

002

Erittäin leppoisa, kiltti ja rento pomo kuitenkin! Katse saattaa joskus olla hieman tuiman puoleinen, mutta se on vain hämäystä ja pelkällä katsekontaktilla sieltä pärähtää voimakasääninen kehräyshyrrä käyntiin <3.

Ajattelin tehdä kohta pienen kävelylenkin tuolla aurinkoisessa säässä, sen jälkeen nautinnollinen cappuccinohetki ja sitten uunilohen kimppuun. Iltapäivällä on niin ikään mukavaa ohjelmaa: sain koottua ystäviäni kasaan ja rupattelemme synnytyksistä! Uskon, että siitä on mulle hyötyä; ehkä jopa enemmän kuin ammatti-ihmisen kanssa puhumisesta. Suloista sunnuntaita!

 

Comments

 1. -tintti
  30.3.2014 / 13:58

  Karvapomo :D
  Hyvä idea toi kavereiden kanssa juttelu! Ammattilaisen kanssa jutut saattaa jäädä liian pinnallisiksi, eikä ehkä ihan kaikkea kehtaakaan kysellä. Ja vaikka ammattilaisia ovatkin, saattaavat jotkut asiat olla heille niin itsestäänselviä, ettei niitä tulekaan mainittua. Tästä tuli mieleen, että minä en hormoonihöyryissäni sairaalassa muistanut käyttää rintsikoita+liivinsuojia :D Vaihdoin sitä kaunista sairaalakaapua pari kertaa päivässä kun maitoa tursusi enemmän kuin vauva hyvästä ruokahalustaan huolimatta ehti imeä.. Oispa silloin joku hoitsu vinkannut, että liivinsuojien kanssa vois olla himppasen mukavampaa! Kyllä mä sitten ne muistin, kun aloin pukemaan omia vaatteita kotiin lähtiessä. Ja en todellakaan ole tyyppiä rintsikat jokatoinen päivä! Siinä vaan oli niin paljon uutta ja ihmeellistä, että ilman ateriapalvelua oisin varmasti unohtanut syödäkin :D
  Aurinkoista sunnuntaita!

  • 31.3.2014 / 09:52

   Ihan totta, hyviä pointteja sulla! Ollaan toki tyttöjen kanssa aiemminkin synnytyksistä keskusteltu, mutta nyt vielä kerta kiellon päälle kun mulla se alkaa olla niin ajankohtaista :). Huh, tulihan sieltä asiaa!
   Mulla on hankittuna alkuajoiksi sellaiset tukevat, mutta kaarituettomat liivit, jotka ajattelin suojien kera pakata sairaalakassiin. Täytyisikin tuo kassi pakata jo tällä viikolla, ei voi tietää jos tulisikin äkkilähtö…
   Kivaa alkavaa viikkoa sulle! :)

 2. 30.3.2014 / 14:08

  :D Aivan huippu tuo ei ehdi kuromaan päiväunia kiinni! Täällä saa aina hymyn mukaansa! :D Meillä kisut remusivat aivan hulluna tunnin aamusta ja nyt on todellakin maattu koko päivä, eikä näy loppua, kai ne nukkuu nyt kaiken aikaeron kiinni :D Ihanaa sunnuntaita ♥

  • 31.3.2014 / 09:54

   Voi miten mukava kuulla Jenni! :)
   Täällä oltiin illalla vielä talviajassa (iltaruokaa odoteltiin vasta kymmeneltä), mutta aamulla oli jo siirrytty kesäaikaan ja ruokaa odoteltiin perinteiseen tapaan aamuysiltä :D.
   Aurinkoista viikkoa!

 3. Kaisa
  30.3.2014 / 15:22

  Voi onpa taas huippuja kisukuvia <3 Kivaa päivää sinne rupatteluiden lomassa!

 4. 30.3.2014 / 20:51

  Itsehän en edes tajunnut, että ollaan siirrytty kesäaikaan ennen kuin huomasin puoli kuuden aikaan illalla, että uunin kello näytti eriä kuin puhelimen kello… siitä näppäränä tyttönä päättelin, että olemme siirtyneet kesäaikaan. :)

 5. 30.3.2014 / 21:16

  Olen ajatellut hankkia meidän kisuille tuommoisen rahin, koska näyttää olevan aika suosittu teilläkin :)

 6. Tipi
  31.3.2014 / 07:25

  Kivoja kissakuvia! Pyrskähdin ihan nauruun tuosta pomo-kuvasta. :D
  Hyvää alkavaa viikkoa sinne!

 7. nanna
  31.3.2014 / 19:22

  ihana,pullea,pehmeä,kisumisu:)kissat on ihania!

  • 31.3.2014 / 20:23

   Ihana kommentti! Sitä tuo kisu kyllä onkin :). Tosin turkin paksuus tekee tuon pulleuden, kisu on melkoisen kevyt kuitenkin :D.

 8. Pesunalle
  31.3.2014 / 20:42

  Ihana ilme tuossa alimmassa kuvassa! :) Ja muutenkin ihana kisu. Näyttää niin ihanan pörröiseltä, että tekisi mieli silittää tuollaista söpöliiniä. :D

  • 31.3.2014 / 20:43

   Tällä kisulla on kyllä valtavan paksu turkki! Kisu on myös todellakin niin pehmoinen kuin miltä näyttää, turkki on ihan silkinpehmeä :). Niin on ollut myös vanhemmalla kisulla, mutta nyt karvanlähdön myötä turkki on muuttunut hieman karheammaksi :/.

   • Pesunalle
    31.3.2014 / 20:53

    Kyllä se kisun turkki siitä sitten muuttuu taas normaaliksi. :) Itse ainakin muistelisin että siskon koira reagoi hänen raskauteensa fyysisesti. :) Eläimet vaistoaa tuollaisia asioita ja stressaavat niitä. :)

    • 31.3.2014 / 21:13

     Toivottavasti! Kamala nähdä toisen kärsivän, näyttää että iho kutisee ja kissa on nuollut itseensä kaljuja kohtia :/. Varmaan taas Oulun eläinlääkärireissu edessä, huh huh näillä raskausviikoilla :D.

 9. Rags
  1.4.2014 / 22:57

  Ihana Pomo. <3
  Voi, meidan kissat rakastaisi tuota rahia! :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.