Hyvästi pieni postilaatikko!

 

Ja sen myötä hyvästi lippulappuset, joiden tekstin mukaan pakettini on viety postiin (koska se ei mahtunut postilaatikkoomme)! No tästä eteenpäin mahtuu, kaikenmoiset maksikirjeet ja pulleat paketit sun muut, kiitos Stalan uutukaispostilaatikon, jonka otin ilomielin blogiyhteistyön kautta arvioitavaksi vastaan.

Kyseessä on Tapio Anttilan Stalalle suunnittelema postilaatikko, jolle on myönnetty Design from Finland -merkki. Se on valmistettu Ruukin peltikattoihin kehitetystä Pural-pinnoitetusta teräslevystä, joka on hyvin pitkäikäinen, kestävä ja huoltovapaa materiaali.

017

Entinen postilaatikkomme oli pikahankinta Clas Ohlsonilta; valkoinen, peltinen ja liian pieni. Jotain törmäyskolhujakin siihen oli jo syntynyt, varmaankin postiautosta. Laatikko piti hankkia talon viimeistelytöiden ja muuton aiheuttamassa tulipalokiireessä, joten se tarttui kainaloon muiden hankintojen lomassa… Naurettavan pieni koko oli kyllä sen laatikon suurin miinus; laatikko oli matkoilla ollessammekin heti täynnä!

Tätä Stalan postilaatikkoa saa sekä valkoisena että harmaana, itse valitsin lopulta tämän valkoisen ja olen kovin tyytyväinen valintaani. Postilaatikon sävyt sopivat täydellisesti kotimme julkisivun väriin, peukku siitäkin! Kivan ulkomuodon ja koon lisäksi postilaatikossa on monia muitakin hyviä sekä hyödyllisiä ominaisuuksia; itselleni yksi lähes tärkeimmistä tosiaan se, että suuaukko on niin suuri, että myös maksikirjeet sekä pienemmät paketit mahtuvat laatikkoon. Lisäksi voisin kuvitella, että Suomen vaihtelevina vuodenaikoina erittäin hyödylliseksi osoittautuu silikonilla jäätymättömäksi käsitelty lukko!

cats

Postilaatikon mukana tulee keltainen ”Ei mainoksia” –magneetti, joka pääsee meillä heti käyttöön. Ei enää itse kyhäiltyjä Ei mainoksia, kiitos -lippulappusia tai tarroja… Lisäksi tässä kyseisessä postilaatikossa on hauska ”Sinulle on postia” –toiminto, joka ilmaisee, että laatikkoon on tullut postia!

021

011-crop

Postilaatikkoa myydään ihan yleisesti rautakaupoissa (ovh. 139 euroa) ja hintaan sisältyy myös laatikkoon sopiva nimikyltti, jonka voi tilata Stalan verkkosivuilta laatikon mukana tulevalla koodilla. Itse teenkin tuon aivan näillä näppäimillä, jotta saamme laatikon pian paikoilleen!

Täällä totuteltiin aprillipäivän alkajaisiksi taas hieman lumisempaan maisemaan… Juuri eilen äitini kanssa puhelin, että meidän autoissamme ei ole vielä kesärenkaita; no eipä haittaa! Olisikohan nämä nyt tämän talven viimeiset lumet… Aurinkoista aprillipäivää – joko teitä on jekutettu? :)

 

Comments

 1. Äippä
  1.4.2014 / 14:32

  Hieno! Ihan sävy sävyyn – onnea uudesta postilaatikosta :)

 2. Jaana
  1.4.2014 / 18:00

  Ompa kerrankin todella hyvän näköinen postilaatikko. Ihana että vielä riittää rohkeutta tehdä erilaista. Harmi että meillä on ryhmäpostilaatikkopaikka, joten joudutaan pitäytymään siinä perinteisessä ainakin hetken, mutta kyllä tämä jääny nyt polttelemaan mieleen. Yleensä en pahemmin blogiyhteistyökuvioista lämpene, mutta nyt olen onnelinen, että päätit näin hienon tuotteen tuoda esille. Me likes :)

  • 1.4.2014 / 21:35

   Mä tykkäisin myös, että meillä ois naapureiden kanssa samanlaiset postilaatikot (tykkään sellaisista siisteistä riveistä), mutta erottuupahan tuo nyt sitten edukseen ;).
   Yleensä näistä yhteistyöjutuistakin aina joku saa jonkinmoista vinkkiä, ainakin kovasti toivon niin. Olipa mukava kuulla, että nyt sellainen vinkki osui sinun kohdallesi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.