Kevätkosmetiikkaa

 

Oikeastaan myös kesäkosmetiikkaa, mutta kun vasta keväässä ollaan niin… Lauantaina vietimme miehen kanssa päivää kaupungilla ja silloin samalla tuli näitä täydennyksiä hieman heräteostoksina tehtyä. Kyllähän noita kynsilakkoja on ennestäänkin melkoinen läjä, mutta aina silloin tällöin on kiva ostaa jokin uusi sävy: se niin piristää kynsissä! Aivan kuten nytkin tuo persikan sävyinen lakka tällä valkoisella näppiksellä.

015

Ostin kuvassa etualalla näkyvät kolme kynsilakkaa Gina Tricotista – yllätyin hyvää laatua erityisesti hintaan nähden: kolme lakkaa kympillä. Sävyissä kauniin hempeä Puff powder (43), tyylikkään hillitty Purple pool (183) sekä pirtsakan energinen Bright peach (72). Kauniita sävyjä, jotka näyttävät kesällä päivettyneissä käsissä varmasti vieläkin kivemmilta!

En yleensä pidä mistään kimaltavista tai hohtavista kynsilakoista (joulun ja uuden vuoden lakat tekevät poikkeuksen!), mutta tuossa hempeässä Puff powder -sävyssä pienehkö pintakimallus on vain plussaa.

017

Emotionissa tuoksuttelin paria Escadan tuoksua: Taj Sunsetia ja tulevan kesän Born in Paradise -tuoksua. Oli tosi vaikea valita näistä ja mietinkin jo, että täytyyköhän käydä ostamassa se Taj Sunsetkin, kun oli niin herkku… Harvoin löydän tosi mieluisia tuoksuja (liian vaativa nenä?), joten silloin kun sellaisia kohdalle osuu, niin ehkä tilaisuus on käytettävä hyödyksi! Nämä molemmat tuoksut on ihanan makeita ja hedelmäisiä, kuitenkin aika pehmeitä. Tosin se Taj Sunset oli ehkä aavistuksen pistävämpi, täytyy vielä miettiä oliko kuitenkin liian pistävä mun makuun. Mutta tuo Born in Paradise on ihan täyskymppi, ei ärsytä edes näin tarkkaa nenää lainkaan :). Ostin tuoksun jo nyt, jotta ehdin siitä nauttia, sillä vauvan synnyttyä sitä ei varmaan tule hetkeen käytettyä.

020

Emotionin kassajonossa iskin silmäni vielä erääseen koriin, jossa oli muutama Chanelin kynsilakka -40 %, mukaan tarttui sävy 549 Distraction. Näyttää kuvassa melko samalta sävyltä kuin tuo Bright peach, mutta jälkimmäinen on kyllä nimensä veroisesti huomattavasti persikkaisempi.

004

Tuossa viimeisessä kuvassa näkyy hieman myös uutukainen korvispari, jonka ostin Gina Tricotista. Mun mies on muuten hauska makutuomari (erittäin harvoin hän kyllä on mukana moisilla hankintareissuilla)… Jos kysyn onko kiva tämä, vastaus on usein ei. Eikö oo ihana kynsilakkasävy? *Silmien pyörittelyä* Onko rumat nämä korvikset? -On. Lyhyesti ja ytimekkäästi, naama peruslukemilla :D. Ostin silti nuo rumat korvikset…

Mikä on muuten teidän lempikesätuoksunne?

 

Comments

 1. 2.4.2014 / 12:51

  Täällä toinen Escadan tuoksujen kannattaja! Rakastun aina jokaiseen uuteen tuoksuun ja harmistun kun sen myynti loppuu ja tilalle tulee uusi. Vaikka siis tykkään aina siitä uudestakin :D Täytyy käydä kaupassa tuoksuttamassa tuota sinistä!

  • 2.4.2014 / 16:07

   Multa on jäänyt Escadan tuoksut jotenkin pimentoon, en ymmärrä miksi! Tuntuvat olevan niin mun makuun, koska inhoan kaikenlaisia kukkaistuoksuja. Vuosien ikisuosikkini on kuitenkin Burberryn Brit, mutta kiva välillä saada vaihtelua :).

 2. Hanna
  2.4.2014 / 13:48

  Törmättiinköhän tietämättämme toisiimme lauantaina, olin nimittäin ystäväni kanssa ostoksilla myös? Minäkin kävin glitterissä, harmi kun en noita kynsilakkoja huomannu, oon itekin jonkin sortin kynsilakkafriikki ja yleensä aina sellaisen kaupunkireissulta kotiutan, paitsi tällä kertaa. Minä oon parin vuoden ajan käyttänyt Escadan Sexy Graffitia, tykkään siitä niin, että käytän ihan ympärivuoden. Mulla ei oikeastaan oo koskaan ollut erikseen kesätuoksua, vaikka tämän onkin ehkä juuri sellainen kesätuoksu :)
  Chanelin kynsilakkoja oon joksus katellut, mutta en oo koskaan ostanut, kun on mun mielestä melko arvokkaita, harmi kun ei tullut käytyä Emotionissa :) Tykkään essien lakoista ja toivon, että kesäksi tulisi joku ihanan herkullinen väri. Viime kesänä jäi se yksi ihana sävy saamatta ja kyllä harmitti.

  Mus sisko muuten sai maanantai aamuna kaksi poikaa :) Toivottavasti se teidän pikkukaveri siellä ottaisi vielä yhden pyörähdyksen ja oikeaan suuntaan :)

  • 2.4.2014 / 16:12

   Ei ihme ettet huomannut lakkoja Glitterissä! Nimittäin mä oon sekoillu tuossa tekstissä pääkivussani: en mä missään Glitterissä edes käynyt vaan Gina Tricotissa :D. Mutta Chydeniassa kuitenkin pyörin siinä yhden aikoihin. Mun ikisuosikkituoksuni on Burberryn Brit, mutta nyt ostin pitkästä aikaa jotain muuta rinnalle, kivaa vaihtelua! Täytyypä joku päivä käydä tuoksuttelemassa tuota sun mainitsemaa Escadan tuoksua.
   Chanelin lakat ei ole niin hirmuisen laadukkaita edes, mutta tuo sävy sykähdytti. Diorin lakat on parempia, mutta eniten suosin YSL:n lakkoja. Essien lakkoja mulla ei ole vielä ainuttakaan, vaikka usein olen niitä kyllä hypistellyt!
   Onnea sinne tuoreelle tädille! Onko siskosi hyvin lähtenyt toipumaan sektiosta?

   • Hanna
    2.4.2014 / 21:24

    Kiitos!

    Suunnilleen samoihin aikoihin mekin siinä pyörittiin :)

    Hyvin voivat kaikki ja oisivat päässeet jo tänään kotia, mutta päättivät odottaa vielä huomiseen.

 3. lalla
  2.4.2014 / 15:57

  Lakat on kylläkin gina tricotilta… ;)

 4. SatuKoo
  3.4.2014 / 09:52

  Itselläni odottelee Taj Sunset kaapissa korkkaamista ja tuo ostamasi Born in Paradise on todella herkullisen tuoksuinen! Sekin täytyy kyllä ehdottomast hankkia. Olen sitä kerran käynyt kokeilemassa ja rannetta piti sitten loppupäivä nuuhkia, kun se vaan tuoksui liian hyvältä :)
  Itse käyn aina tuoksuttelemassa Escadan kausituoksut, useimmiten uppoaa, mutta on siellä muutamia hutejakin ollut joita ei sitten ole tullut hankittua. Joitakin taas olen jäänyt kaipaamaan ja harmitellut, etten tajunnut ostaa pulloa jemmaan, ennenkuin tuoksu hävisi kaikista maailman kaupoista.

  • 3.4.2014 / 11:16

   Oon kyllä tyytyväinen et ostin juuri tuon, sillä Taj Sunset muuttuu sellaiseksi turhan pistäväksi mun makuun, kun on jokusen tunnin antanut sen olla. Siinä onkin juuri sellainen aavistuksen turhan pistävä tuoksu, joka alkaa kehittää mulle hedaria :D. Voi olla, että täytyykin ostaa tätä Born in Paradisea yksi extrapullo kaappiin, niin herkullinen tuoksu se on :). Hyvä että vinkkasit!

 5. 3.4.2014 / 22:09

  Itse sain tuon Born in paradisen joululahjaksi ja olen siitä asti käyttänyt sitä lähes päivittäin. Escadan tuoksut muutenkin tuppaavat olemaan erityisen mieluisia. Omistan myös tuon Taj Sunsetin, mutta siinä on sellainen hieman epämiellyttävä sivuhaju. Siksi jäänyt vähemmälle käytölle.

  • 4.4.2014 / 08:44

   Minäkin huomasin tuon pistävän tuoksun Taj Sunsetissa, onneksi ajoissa, ennen kuin tuli hankittua :). Tuoksu muuttuu tuntien kuluessa juuri sellaiseksi, josta saan päänsärkyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.