Inspiraatiota vessaremppaan

 

Jotkut (äitiysloma-)aamut on tehty inspiraation keräilyyn, niin tämäkin!

SFDE835BDC77605498B94A77C2B51CF8C00_1024x

SFD708E0C1AC653438E89CAB72A1C001A92_1024x

Muistattekin varmaan suunnitelmani koskien pientä vessaremppaamme?, kirjoittelin aiheesta viime kuun puolivälissä. Suunnitelma on jo hahmottumassa, tosin mitään kovin suurta muutosta ei ole tulossa koska sille ei ole tarvetta; vessan nykyinen taso on lähinnä se ongelma. Silti sormet syyhyää jo uudistuneen vessan sisustuspuuhiin: miten erilaisilta pyyhkeet, saippuapullot sun muut kivat pienet yksityiskohdat vessassa sitten näyttävätkään!

SFD6BD0386D83AF402AA60A19718F785227_1024x

Tähän tulin nyt innostuksissani keränneeksi myös muutamia kylpyhuonekuvia, mutta tuskin niistä haittaakaan on. Meidän vessassa ei majaile myöskään pyykinpesukonetta, vaan sen paikka on kodinhoitohuoneessa. Näytti vaan aika kivalta tuollainen avopuuhyllykokonaisuus, jonka vuoksi tämä kuva postaukseen päätyi:

SFDA8524E4A795F4B1CA85904CB9F4042ED_1024x

cats

SFDDFC2115A410B429BB47BD80DF39045DF_1024x

Silmää miellyttää valtavasti valkoinen kylpyhuone, jota on maustettu ripauksilla mustaa sekä puunsävyä, erityisesti vaaleaa tammipuuta. Sopivissa määrin, kuten tässä:

SFDE2A3A267421948809EC473DCD1266E04_1024x

cats

Tämäkin kokonaisuus viehättää kovasti! Kuvasta näkee selvästi, miten ihanasti puuhyllyt ja -taso lämmittävät kokovalkoista kylpyhuonetta:

cats

Tässä rinnakkain vaalea ja tumma kylpyhuone – kumpi miellyttää enemmän?

cats

SFD9048B4BFCFA74271BF840DC5363B0F6D_1024x

Tuollainen tikapuuhyllykkö on kätevä, jos ei halua seinille tasoja/hyllyjä. Myöskin liikuteltavuudesta plussaa!

cats

Ja taas tämä kaunis kombo: valkoinen, musta ja lämmin & kodikas puu:

SFDBC6A86E1E94841EDB34AB70F97AF15C3_1024x

cats

SFDF98B80237C2F4738B445E423B7C40FFB_1024x

WC- ja kylpyhuonetilat ovat asunnoissa mielestäni aina se piste iin päälle: niihin joko on panostettu tai sitten ei. Nämä tilat on ehkä sieltä mielenkiintoisimmasta päästä, joihin asuntonäytöissä kurkataan. Jos niihin ei ole panostettu, tuntuu koko muukin asunto jäävän vaisuksi. Joitain kukkasia tilaa piristämään, pyyhkeitä rennosti (mutta siististi) esille, tuoksukynttilä palamaan… Pieniä juttuja, joilla on kuitenkin suuri merkitys.

cats

SFD104A8EBF7C6F434F82535C044A0DECA1_1024x

cats

Tällainen torstai-inspiraatio tänään! Aurinkoista päivää!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.) 

 

Comments

 1. Pesunalle
  3.4.2014 / 10:51

  Aivan ihania kuvia! :D Mutta ihmiselle joka on elänyt neljä kuukautta vessaremontin keskellä (vuokranantaja on vähän hidas tekemään mitään päätöksiä:D) ja viimeisen vuorokauden ilman vessaa, niin olet hullu kun tuollaista haaveilet. ;) Mutta teillähän on vähän erilainen tilanne kuin tällaisessa pienessä vuokrakaksiossa. :D

  • 3.4.2014 / 11:18

   Ööh nyt en ymmärtänyt: haaveilen mistä? :) Meillähän vaihtuu lähinnä taso, ei ehkä voi edes remontista puhua, tunnin-parin homma? Ja jos olisi isompikin remppa tuloillaan, niin on onneksi toinenkin vessa.
   Tsemppiä ja hermoja sinne rempan keskelle! :)

   • Pesunalle
    3.4.2014 / 12:27

    Anteeksi, sekavasti kirjoitettu viesti, kun kirjoitin niin nopeasti. :)

    Ymmärrän siis sen, että haaveilet pienestä vessan päivityksestä. :) Viestini antoi ehkä ymmärtää jotain muuta, mutta johtuu kiiressä kirjoitetusta viestistä. Pahoitteluni! :)

 2. Hanna
  3.4.2014 / 12:19

  Kivan näköisiä kylppäreitä ja vessoja. Ite tykkään myös noista tikapuuhyllyistä, ajattelin sellasta terrassillekin viime kesänä hommata, muutama kukka hyllyille ja vaikka kynttiläjuttuja, ongelma vaan sen että vaikea niissä polttaa kynttilää ku nuo hyllyt on melko päällekäin, pieni osa reunaa vai jossa ei hylly tule päälle. Syttyy pian palamaan.
  Itse olisin halunnut meidän uuteen pesuoheeseen jonkinlaisen puuhyllykö, mutta tilaa oikein ei ole. Ammeen viereen olisi ehkä mennyt, mutta on sen verran lähellä suihkua että saattaisi kastua, tai ainakin lasten roiskiessa varmasti kastuisi :) Mutta olisi ollut kiva laittaa siihen puhtaita pyyhkeitä ja nätit kylpygeelipullot, joita mulla muuten on ihan hirveesti, löytyy jonkin sortin heikkous niihinkin. Menee kyllä kauan, että saa kaikki käytettyä.

  Toinen mikä harmittaa on ettei ollu tyhjää seinää niin isoa johon olis saanut sen kuivaustelineen, ”putket” vai millä nimellä se kulkee. Ei ehkä kaikkein kaunein näky, mutta hyödyllinen, aina joutuu miettiä et mihin sen pyyhkeen levittää, että se kuivuis.

  Minä kans haaveilisin meidän pikkuvessaan uusia kaapin ovia, vanhat on kirsikkaa ja oon niihin vähän kyllästynyt, no ehkä joskus.

  Millonkahan sitä oppis kommentoimaan lyhyesti eikä aina tunkis näitä omia, minä haluaisin… ja meillä on semmonen ja semmonen… kommentteja mukaan :)

  • 4.4.2014 / 11:17

   Itsekin harmittelin rakennusvaiheessa, ettei tullut laitettua kylppäriin sitä kuivaustelinettä, mutta muuton jälkeen en ole enää harmitellut. Hyvin ollaan pärjätty ilmankin! Meillä pyyhkeet laitetaan kuivumaan ihan niille tarkoitettuun naulakkoon kylppäriin. Siis siihen, missä aina roikkuvat :).
   Täällä ei ole kommenteille mitään pituusrajoituksia, saa kirjoitella miten pitkästi tai lyhyesti tahtoo, näitä on kiva lukea! :)

   • Hanna
    4.4.2014 / 22:03

    Minusta tuntuu, että ne pyyhkeet kuivuu huonosti jos laittaa naulaan roikkumaan, parempi olis jos sais auki kunnolla jonnekin roikkumaan. Meillä tosin on pyykkihuone erikseen ja siellä kunnon narut joten sinnehän vois viedä, mutta arvaa tuleeko vietyä ja kun sitten se pyyhe on siellä kun seuraavan kerran sitä tarvisit ja saa sit huutaa jotain tuomaan pyyhettä. No rempan myötä meillä on kodari ja ei tartte ku pesuhuoneen ovi avata ja siitä jo ulottaa kodarin kaappiin jossa pyyhkeitä on, mutta ettei tarttis ihan joka kerta uuttakaan ottaa :) kuulostaa varmaan hassulta et miten yksinkertainen asia tulee näin vaikeaksi :)

    • 5.4.2014 / 09:59

     Ai jaa. Meillä tuntuu kuivuvan hyvin, ehkä siihen vaikuttaa myös koneellinen ilmanvaihto..? Se hurahtaa heti päälle, kun käy saunassa tai suihkussa. Meillä on kyllä sellaisia jättipyyhkeitä, jotka ripustetaan sieltä kapeammasta päästä, joten eivät roiku mitenkään kovin mytyssä.

 3. Anitta
  3.4.2014 / 12:49

  Tuo kolmanneksi viimeisen kuvan omenatapetti on aivan ihana :) Tietäisitkö minkä nimistä se on?

  Ja jälkikäteen vielä kiitos hyvästä vinkistä jouluvalojen pistokkeiden paikasta. Tästä asiasta oli hirveetä vääntöä miehen kanssa. Kun oli näyttää kuva, että ne voi laittaa verhon taakse, niin sain kuin sainkin ne sinne piiloon :)

  • 4.4.2014 / 11:18

   Voih, valitettavasti musta ei ole tähän nyt apua :/. Toivottavasti joku lukija osaisi auttaa!
   Onpa mukava kuulla, että vinkistä oli hyötyä! Mielestäni se on loistava paikka pistorasioille, en voi sietää mitään kattorasioita, joista johto roikkuu esillä :).

 4. 3.4.2014 / 20:40

  Ihania wc tiloja ja voi, löytyi hyviä ideoita itsellekin. Oma Wc tila kaipaisi niin kipeästi remppaa, että! Varsinkin tuo pesukone ja sen päällä oleva hyllykkö ratkaisi nyt minunkin pulmani. Haaveilen kuivaavasta pesukoneesta ja nuo hyllyt on kait pakko laittaa sen päälle, jotta saisin peitettyä typerän putken, joka on tietysti vedetty just keskelle seinää! Sitten on vielä viemäriputken piilottaminen altaan alapuolella. Se kun menee kivasti vinoon! Onpas tässä mulla haastetta. Sinulla ei onneksi taida olla lähimainkaan tällaisia probleemia?

   • 4.4.2014 / 19:54

    Joo, kyllä varmaan kaapin voisikin, mutta minulla on pakkomielle jostain ihanasta laatikostosta ja pelkään, että menee kalliiksi jos täytyy alkaa viemäriputkia siirtämään! Siinä samassa kun on siis pesukoneliitännän poistoputkihässäkkä.

 5. Äippä
  4.4.2014 / 10:24

  Kauniita nuo lasihyllyt, ne miellyttivät eniten minun silmääni. Meidän lavuaariin tulee sellainen sisäinen pumppusaippuasysteemi, ettei esim. tarvitse miettiä, minkä värisen saippuapullon siihen laittaisi :) Muutenkin yritän pitää lavuaarin päällisen siistinä ilman mitään roippeita. Pyyheliinat tulevat sellaiseen ripustimeen, johon ne taitetaan sillee nätisti :) Jännä miten maku välillä vaihtuu. Nyt on sellainen kausi, etten pidä mistään irtotavaroista, heh. Kaikki pitäisi olla näkymättömissä ja siististi omilla paikoillaan..

  • 4.4.2014 / 11:21

   Kuulostaapa kivalta! Ja jaan tuon fiiliksen siitä, että tulee kausia, jolloin (lähes) kaikki pitää saada piiloon :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.