Kiirastorstain illasta

 

Jotenkin kiireinen päivä ollut tämä kiirastorstai, vaikka en ole hirveästi oikein mitään tehnytkään, heh. Silti nyt jo ilta, päivät vain hurahtaa ohi! Välillä mietin, että nyt mun varmaan kannattais vähän torkahtaa ja nukkua (mukamas) varastoon, mutta ei riitä unta! Hemoglobiini on noussut rautalisän ansiosta lähes normilukemiin, joten 7-8 tunnin yöunilla tuntuu pärjäävän mainiosti. Koko ajan huvittaa puuhastella jotain tai lähteä käymään jossain, joutilaana hengailu ei tunnu oikein hyvältä idealta.

Kävin tänään mammashiatsussa, edellisestä reissusta kirjoittelinkin Äitiyslomalainen mammashiatsussa -postaukseeni. Meinasin ihan näissä täpinöissäni unohtaa tuon toisen ajan varaamisen! Tänään shiatsussa keskityttiin painelemaan akupisteitä synnytyksen käynnistyksen stimuloimiseksi. Jatkan pisteiden painelua täällä kotonakin nyt muutamia kertoja päivässä, eipä siitä ainakaan mitään haittaakaan ole (koska vauva on jo valmis syntymään). Mielelläni näin ensisynnyttäjänä ottaisin luonnollisesti käynnistyvän synnytyksen käynnistetyn sijaan, jos saisin valita, mutta vauva vain ei näytä mitään merkkejä halusta syntyä :P.

Oli mulla muutakin asiaa vielä näin illan viimeisinä tunteina: muistattehan Varaslähtö pääsiäiseen (ja kilpailu)! -postauksessani startanneen pääsiäiskisan, jonka järjestän yhteistyössä CupoNationin kanssa!

Kuvakansiot1

Tässä vielä pieni kertaus tämän hieman erilaisen kisan säännöistä:

Kilpailuun osallistuvien bloggaajien ns. arpana toimii linkki omaan pääsiäissisustuspostaukseen/-kuvaan! Eli lyhyesti: jaa omassa blogissasi kuva tai kuvia omasta pääsiäissisustuksestasi (kuva voi olla aiemmilta pääsiäisiltäkin) ja linkitä tuo kyseinen postaus kilpailupostaukseni kommenttiboxiin. Kilpailuun osallistuaksesi kopioi pääsiäispostaukseesi seuraava teksti:

“Tämän kilpailun ovat järjestäneet yhteistyössä cuponation.fi sekä All you need is White -blogi.”

Muista myös kertoa, mitä pääsiäissisustuskuvastasi löytyy sekä miksi juuri sen pitäisi voittaa kilpailu ja sen myötä 100 euron lahjakortti Finnish Design Shopiin. Kilpailuaikaa on aina 23.4.2014 klo 21 saakka. Huomaathan, että voittajaa ei tällä kertaa arvota, vaan minä valitsen voittajakuvan sekä kuvan että sen kuvauksen perusteella!

Kuvakansiot1

Säännöt voivat kuulostaa monimutkaisemmilta, mitä todellisuudessa ovatkaan! Itse lähtisin ilman muuta tällä tapaa tavoittelemaan 100 euron lahjakorttia Finnish Design Shopiin.

Nyt iltapalaa ja sitten akupisteiden kimppuun – iloisia pääsiäispyhiä teille!

 

Comments

 1. Emma
  17.4.2014 / 23:26

  Meillä on pohdinnassa eteisen laatoitus ja kokemuksesta olen huomannut saumojen likaantuvan todella helposti ihan käytävälläkin, missä ei kävellä kengillä. Sinulta siis kysynkin minkä väriset lattialaatat valitsit eteiseen ja millaisen saumavärin ja kuinka helposti saumoissa lika näkyy? Mukavaa pääsiäistä!

  • 18.4.2014 / 09:18

   Heippa Emma! Meillä on eteisessä vaaleat (beiget) laatat ja niiden sävyyn sopiva saumaväri. Onhan se vuosien mittaan hieman väriään muuttanut, mutta ei mitenkään häiritsevästi mielestäni. Jotenkin aika tasaisesti on kulunut, joten ei niin pistä silmään. Tummanharmaatakin mietimme, mutta jotenkin se olisi niin erottunut vaaleasta laminaatistamme, että en pitänyt ajatuksesta. Etenkin kun eteisen ja aulan välillä ei ole ovea, vaan jatkuvat samana tilana. Toki tummempi sävy on armeliaampi… Vaikeita valintoja, tsemppiä!
   Ja kiitos, hyvää pääsiäistä sinullekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.