Vappuaaton viettoon

 

Ehdin kuin ehdinkin tulla vielä blogin puolella pyörähtämään! Täällä valmistaudutaan pikkuhiljaa vapun viettoon ja kollaasin Instagram-kuvat kiteyttävätkin hyvin sen, mistä meidän vappumme tulee koostumaan:

Kuvakansiot1

Herkutteluhetkistä (sain jo kotiin asti toimitettuina munkkeja, na-am!), terassituokioista (on pesun jäljiltä taas kuin uusi!), kesäfiilistelyistä ja taitaapa vapun aikana lämmetä grillikin ensimmäistä kertaa tälle kesää! Nythän voi jo alkaa puhumaan kesästä (vaikka aamulla satoikin jotain lumen ja rännän sekoitusta…)? Toukokuu on ainakin mulle jo kesäkuukausi!

Vappuna vietetään aikaa oman perheen kesken ja hemmotellaan toki kissojakin. Ihana tällainen juhla, johon ei kuulu lemmikkejä kauhistuttavat pommit! Nuorempi kisuneiti on bongattu jo kaksi kertaa vauvan leikkimatolta, joudummekohan ostamaan vauvalle oman..?
Vappulook valmistuu hitaasti mutta varmasti: jättirullat hiuksissa tyveä kohottamassa ja vappukynnet (mieheni mukaan teinikynnet) kuivumassa! Kohta meikkinurkkaus pystyyn; nautin, kun voin vielä ajan kanssa keskittyä näihin juttuihin :).

Hauskaa Vappua jokaiselle!

 

Comments

 1. SatuKoo
  30.4.2014 / 14:35

  Mukavaa vappua teille!
  Me päästään huomenna maistelemaan kälyn paistamia tuoreita munkkeja. Nams :) Sitä odotellessa.

 2. 30.4.2014 / 14:42

  Ihanaa vappua! :)
  Mä hankin itelleni laatikollisen gluteenittomia munkkeja, muuta ei sitten tarvitakaan :)

 3. Maisa
  30.4.2014 / 16:00

  Hyvää Vappua koko perheelle! Ja nyt kun pidätät vappupallon kanssa vielä muutaman päivän, niin teillä ei tulevaisuudessa ole vappupäivänä lastenjuhlia

 4. Maisa vielä
  30.4.2014 / 16:45

  Tämä puhelin jättää aina viimeisen rivin lähettämättä, joten tässä se: Ps. ”ihanat kynnet”

 5. Hanna
  30.4.2014 / 17:20

  Katse kiinnittyi heti tuohon kuvaan karvakamusta joka ehkä on vähän väärässä paikassa :)

  Tuo keltainen lakka on kivaa, mulla itellä tällä hetkellä sellanen haalean vihreä lakka, Lorealilta, tais olla kevätuutuuksia ja tytöllä Lorealin haalean lila/laventeli :) Tää vihreä on kyllä tosi kiva.

  Tuo on kyllä niin tosi, että kannattaa nämä viimiset päivät tehdä juuri sellaista mitä hetkeen ei sitten pysty tehdä. Ite kävin tänään hetken aikaan vahtimassa siskon tuplia ja 2v tyttöä kun kävivät lauantaisiin ristiäisiin tilaamassa kukat ja mies taas puolestaan oli meidän lasten kanssa hammashoitajalla sen aikaa. Tulee kovasti muistoja mieleen viiden vuoden takaa kun kahta ihan pikkuista hoitaa :) Sisko sanoikin ettei mihinkää pääse käymään yksin ku aika menee lasten kanssa ja heidän autokin pitäis vaihtaa isompaa kun vain löytyy soviva, joten vaikea kulkea mihinkään. Että jos yhtää itelle iskee vauvakuumetta niin menee kyllä aika nopsaan ohi kun muistaa, että nämä omat 5-vuotiaat on jo niin omatoimisia ja heidän kanssa kulkeminen jo suht helppoa. Joku sanoi kaksosista, että eikö se toinen mee siinä sivussa, no ei se kyllä tosiaankaan mene. Mutta nyt tosiaan ku ovat jo näin isoja niin voi alkaa sanoa että toinen menee siinä sivussa :)

  Hauskaa vappua!!

  • 1.5.2014 / 10:47

   Oon hiukan vierastanu tuota keltaista, mutta ihan kivaa vaihtelua! Harmi vaan, että tuo kyseinen lakka ei ole kovin peittävä, vaatii jopa 3-4 kerrosta jotta jälki miellyttää silmää. Ne haalean vihreät lakat on kyllä kauniita, ihanan keväisiä/kesäisiä!
   Voi, itse olen jo haaveillut ristiäisistä, ihana kun saa järjestää ne kesällä! :)
   Kiitos Hanna!

 6. Henna
  30.4.2014 / 19:55

  Ihanat kynnet! Mukavaa vappua myös vappu pallolle!! ;-)
  Henna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.