Vappuvermeitä

 

034

Sama näky kuin eilen aamulla: täällä sataa lunta/räntää, iuh. Ei auta kuin toivoa, että iltapäivää kohden keli muuttuu yhtä upeaksi kuin eilen. Niin mahtava vappuaaton auringonlasku meren äärellä, oi että! Taivaalla vaikka mitä sävyjä vaaleansinisestä ja lilasta oranssiin ja purppuraan. Kameraa ei ollut mukana, täytyy vain mielessään tuota muistella.

020

Vappupäivän aikataulua täällä hiotaan. Perinteisen vappuajelun näkeminen kuuluu ohjelmistoon ja pakkohan se on Valion jätskikiskallakin pyörähtää, oli keli mikä hyvänsä! Grilli odottaa vielä kesäpesuaan; mies on juuri ryhtymässä tuumasta toimeen. Päivemmällä sitten grilliherkut kuumenemaan!

Kivan leppoisaa ajateltavaa tyyliin ”ajatukset pois potkivasta vappupallosta” saa korujen mätsäämisestä kynsiin. Kynnet on jo valmiit, niistä näkyikin vilaus eilisessä Vappuaaton viettoon -postauksessani. Keräsivät kovasti kehuja, kiitos! :)

026

028

Kuvissa näkyvän kivan kaulakorun mulle teki viime vapuksi ihana blogini lukija, koru on kovin mieluinen! Viime vappuna se oli osa asuani, ehkäpä tänäänkin. Vuosi sitten vappupäivänä paistoi aurinko ja kävimme ensimmäistä kertaa terassilla, hieman oli silloinkin vilpoisaa vielä.

019

Kaapissani oli pienehkön nahkapussukan mentävä aukko ja löysinkin ihanan sellaisen tori.fi:stä. Mulberryn nahkapussukka täysin uudenveroisessa kunnossa, kiva varsinkin kesämenoihin! Aina ei tarvitse roudata mukana käsilaukkua, vaan tuonne mahtuu sopivasti avaimet ja kännykkä maksukorttien kera.

009

Vaikka pintakuviointi on suht hillitty, pidän enemmän tästä kuviottomasta taustapuolesta, heh.

015

cats

Tässä tätä kirjoitellessani on räntäsade loppunut ja aurinko tullut esiin pilvien takaa, mahtavaa, näin mä tämän suunnittelinkin! Aurinkoista Vappupäivää teillekin!

037

 

Comments

 1. 1.5.2014 / 11:13

  Meillä ei täällä ole tälle päivälle vielä räntää satanut, taisi olla siellä vain :) Onpa kaunis pikkulaukku. Ihanaa vappua teille!

 2. Äippä
  1.5.2014 / 12:06

  Voi kuinka kauniita vapunvärisiä kuvia! Täälläkin takkaa poltellaan, kun ei tuo ilma oikein lämpöiseltä vaikuta – toisaalta perinteinen vappusää :)

  • 2.5.2014 / 08:47

   Kiitti! :)
   Oli kyllä melkoisen kylmä keli täälläkin, auringonpaisteesta huolimatta. Perinteinen vappusää todellakin.

 3. Rags
  1.5.2014 / 17:56

  Ihania kuvia! Voi etta tuo hortensia on kaunis!! Taydellinen vari. :-)

 4. 2.5.2014 / 08:19

  Olipas ihana pikku pussukka!
  Siinähän on painettuna Mulberryn Roxanne laukun kuva
  taskuineen ja remmeineen, hauska :)

  Toivottavasti sää lämpenisi, nyt tarkenee untuvatakilla just ja just:)

  Päivän jatkoja
  http://www.mirkajohansson.fi

  • 2.5.2014 / 08:48

   En hoksannutkaan tuota Roxannea, tosi hauska! :)
   Jep, muutamalle plusasteelle olisi kyllä käyttöä! Kivaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.