Sairaalakassin viime hetken täydennys

 

Täällä on jo pääsiäisviikolta asti eletty tällaista ns. sairaalakassielämää, miehelläkin oma kassi valmiiksi pakattuna. Vauvalle löytyy kaksi kassia; se, jossa on kotiutumisvaatteet ja sitten isompi, jossa on sekä minun että vauvan tarvikkeita sairaalapäivien ajaksi. Isommasta Tiger of Swedenin kassista löytyy myöskin rakenneultrapäivänä ostamamme Pentikin pupu. Joku oli kuitenkin sitä mieltä, ettei siinä ole vauvalle vielä pehmoista tarpeeksi ja päätti omatoimisesti tehdä asialle jotain…

027

Bongasitko kuvasta tämän viime hetken lisäyksen..?

Nahkalaukkufetissi, se se on! Sillä tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun tämä kyseinen kookas laukku saa tuon pehmoisen pumpulipalleron sisuksiinsa. Mikä nautiskeleva ilme (vaikka peffan alla oli jos minkämoista kovaa rasiaa ja laturin johtoa)!

035

Yhtenä päivänä tulimme kotiin ja löysimme vauvan leikkimaton myllättynä lattialta (jäi jäljiltäni viereiselle sohvalle). En tiedä kumpi on syyllinen, mutta aika ”hienovarainen” vihje :D. Vauvanhuone on muutenkin pienoisen kaaoksen vallassa, juurikin tästä sairaalakassielämästä johtuen…

023

Hieman muuten tuollaista living on the edge -fiilistä nukkua kassissa, joka roikkuu osittain tyhjän päällä..?

Eipä sitten muuta kuin kansi kiinni ja synnyttämään?

019

Muut kissojen palvelusväkeen kuuluvat varmastikin tietävät, että kissoja ei auta asetella kuviin. Ei ole tätäkään matikaista aseteltu, ihan itse on paikkansa ja asentonsa valinnut. Ainoastaan pupun nostin kankkunsa alta, köh… Ja siitäkös hetken keskittymishäiriö! Hänen päälleen kun ei saa asetella edes torkkupeittoa…

038

… saati sitten tuollaista pupujussia. Ja vielä kamerakin – noloa!

037

Kyllä tässä elämässä täytyy olla hieman pilkettä silmäkulmassa eikös juu! Mainiota toukokuun ensimmäistä viikonloppua!

036

 

Comments

 1. moonangel
  2.5.2014 / 10:35

  Ihana viime hetken lisäys :) Näyttää todellakin viihtyvän tuolla laukussa.

 2. Äippä
  2.5.2014 / 10:41

  Voi eiii… Paras postaus ikinä :)))

 3. 2.5.2014 / 10:46

  Hah, no nyt on pehmeää kassissa monin verroin! Kaksi sairaalakassia on muuten ihan nerokas keksintö, yksi on ainakin mulla tuntunut auttamatta liian pieneltä. Vaikka Marimekon Ladybear onkin ihan valtavan kokoinen, niin silti aina joku juttu on jäänyt etenkin sieltä sairaalasta kotiin palatessa yli laukusta.
  Jänniä hetkiä eletään teillä, voi mahdoton :)

  • 2.5.2014 / 16:25

   Katselin sairaalasta lähteviä äitejä, että hyvänen aika miten pienen kassin kanssa lähtivät kotiin! Pääsiäisenä kun olimme osastolla ja sain pitää sen oman huoneen, niin mies tuumasi ettei sinne huonekaveria olisi niiden tavaroidemme vuoksi enää mahtunutkaan :D. Ja että meillä alkoi olla enemmän tavaraa siellä kuin kotona… Mutta jo pelkästään miniläppäri ja järkkäri suojineen ja latureineen vie yllättävän paljon tilaa!
   Lisäksi tykkään, että voin pitää osastolla omia vaatteitani, koska en ole siellä sairauden takia. Sillä on ihan erilainen vaikutus omaan fiilikseen :).

   • 2.5.2014 / 23:11

    :DD Hah! Mutta totta se on, että kyllä ne itselle tarpeelliset asiat on hyvä olla mukana. Ja esimerkiksi päivittäiset pesuaineet vie tosi paljon tilaa: shampoo, hoitoaine, kasvovesi, kasvojenpuhdistusaine..

    Ne naiset, joilla on vain pieni kassi sairaalasta lähtiessän, ovat varmaan laittaneet miehen viemään sen isomman jo edeltä :D. En minä muuten ymmärrä, miten siihen joku pystyy!

    • 3.5.2014 / 21:06

     Totta muuten!: nuo hyvieniatarvikkeetkin vie melkoisen tilan. Minäkin ajattelin, että sen naisen mies on jo tehnyt yhden reissun autolle (selkä vääränä) ja tuli sitten hakemaan vauvan, äidin ja pienen laukun :D.

 4. Marika
  2.5.2014 / 10:53

  Voih, mikä ihana murmeli ;D Tämä oli kyllä ehdottomasti päivän paras! Kissoja ei todellakaan asetella kuviin :)

 5. Rouva Yrjänä
  2.5.2014 / 10:55

  Voi IHANUUS mikä salamatkustaja sun laukusta löytyykään! :)
  Lueskelin joskus lehdestä, että jos perheeseen syntyy lapsi ja löytyy myös lemmikkejä, kannattaa sairaalasta tuoda ennen kotiutumista joku vauvan päällä ollut vaate tai myssy tms. kotiin lemmikeille tuoksuteltavaksi. Sitten kun koko perhe kotiutuu, niin uusi tulokas on ikään kuin ”vanha tuttu” ja helpommin tutustuttava tapaus. Ehkäpä jo olit tästä kuullutkin!

 6. Kristiina
  2.5.2014 / 10:57

  Ihan paras postaus! Teidän kissat on aivan suloisia. Ihana, kun jaksat olla huumorimielellä vaikka oma odotus onkin venähtänyt. Eikö olisi mahtavaa, jos saisit kiisut mukaan sairaalaan :) Kaikkea hyvää teille ja tsemppiä viimehetkiin masun kanssa <3

  • 2.5.2014 / 16:30

   Kiva kuulla Kristiina! Välillä on kyllä tuota huumoripuoltakin koeteltu, mutta eiköhän sitä jotenkin viikonlopun yli porskuteta… Sitten alkaa jo mitta täyttyä :D.
   Kissojen läsnäolo sairaalassa olisi aivan parasta! Kiitos kovasti tsempeistä! :)

 7. Hanna
  2.5.2014 / 11:07

  Ihanaa! Muistan hyvin tuon, että tungettiin ihan joka paikkaan ja mitä ahtaampi niin sen parempi. Riittää kunhan sinne vaan just ja just mahtuu, mitä sitä turhalla tilalla. Kaikkein pieniloota tais olla sellanen laatikko joissa kauppaan tulee jäätelötuutit ja sehän ei oo mikään kovin suuri, mutta sinne vaan piti tunkea eikä se meidän kollikissakaan ollut ihan peinimmästä päästä, mutta hyvin meni ja oli niin mukavaa.
  Välillä tulee vähän kissakuumetta, mutta sitten mietin etten haluaisi uutta kissaa, vaan ne omat ihanat rakkaat karvakamut takaisin. Ja silmät taas vuotaa tätä kirjoittaessa :(

  Toivottavasti te nyt pääsisitte pian synnyttämään :)

  • 2.5.2014 / 16:31

   Näin on: mitä pienempi ja epämukavampi, sen parempi!
   Ymmärrän hyvin, että sitä haluaisi ne samat rakkaat takaisin <3. Kunpa elämä menisikin niin.
   Alkaa välillä kyllä epätoivo iskeä, kun ei mitään merkkiä synnytyksen lähestymisestä, huoh...

 8. Sara
  2.5.2014 / 11:12

  Ihan huippu lisä sairaalakassiin! Tosta vasta oiskin hyötyä sairaalassa jos joutuu odottelemaan, mahdottoman lohdullinen halikaveri <3.
  Vappu on ollut jännittävää aikaa, täällä on kellotettu supistuksia eilen ja viime yönä mutta ei ne perhanat jaksa tihentyä riittävästi jotta viitsisi edes yrittää päästä käymään näytillä. Näiden oireiden kanssa kyllä totisesti toivon ettei tarvitse odotella vielä pitkälti yli ensi viikon!
  Tuliko niistä käynnistyksistä tällaisia supistustuliaisia kotiin mukaan…? Mua mietityttää ainoastaan se, että kun ei saa nukuttua niin miten sitä ikinä jaksaa kun pitäisi ryhtyä lähtemään sinne sairaalaan… ehkä päivällä saa nukuttua kun supistukset yleensä silloin laantuu.

  • 2.5.2014 / 16:34

   No älä muuta sano! Olisi varmasti kovin pidetty halikaveri muissakin huoneissa :D.
   Voih, sä oot päässy jo kellottamaan! Muhun iskee jo aivan epätoivo, täällä ei juurikaan edes supistele. Voiko olla mahdollistakaan? Mun kroppa ei yhtään tajua, että pitäisi päästää tuo vauva jo ulos :/. Täällä maistuu uni, huh huh. Yöt menee sikeästi nukkuessa ja päiväänkin mahtuu ainakin yhdet kuolaa tyynyllä -päikkärit. Nukuhan sinäkin päivisin ja niin kauan kuin huvittaa!

 9. Pilvi
  2.5.2014 / 11:24

  Oih! Olis niin ihanaa jos sairaalaan sais ottaa lemmikkinsä tueksi, kaikki kivutkin sietäisi varmasti paremmin! Aivan ihana kisu =).

  Voimia ja kärsivällisyyttä edelleen teille kaikille :)!

  • 2.5.2014 / 16:35

   Todellakin, ihan parasta! Mikäs siellä olisi nukkumaan käydessä, kun saisi tuollaisen rakkaan kainaloonsa <3.
   Kiitos Pilvi, noita totisesti tarvitaan!

 10. 2.5.2014 / 11:57

  Voi että, toivottavasti vauveli kohtaa päättää uskaltautua tähän maailmaan! Ystäväni synnytti eilen illalla tytön. Salaa tässä olenkin teidän välillä pientä kilpailua pitänyt, että kumpi synnyttää ensin. ;) Eilen oli muutenkin niin ihmeellinen päivä, sillä syntymän ihmeen lisäksi sain kuulla suru-uutisen. Toisenlaisesta ikuisuudesta toisenlaiseen ikuisuuteen! Ääripäästä ääripäähän. Elämä osaa välillä olla julma.

  • 2.5.2014 / 16:37

   Voi, onnea ystävällesi! Mä olen vähän huono kilpailutoveri: mä häviän ihan kaikille tässä jutussa, voin kertoa :D.
   Pahoitteluni suru-uutisen johdosta.

 11. Niina ja 4kisua
  2.5.2014 / 13:34

  Mä niin repesin kisu kuvista ,varsinkin pupu yhteiskuvasta ;D
  Päivänsäde ilme ;) Meillä välillä kisuilla kina kuka neljästä pääsee kassiin kuin kassiin ;D

 12. 2.5.2014 / 13:34

  Hih, ihana kaveri. =)
  Voi että, toivottavasti siellä jo kohta alkaa tapahtua. Odottavan aika on pitkä… Mukavaa viikonloppua.

 13. 2.5.2014 / 13:37

  Ajatteli varmaan, että tarvitse hyvää seuraa sinne sairaalaan :D

 14. Tove
  2.5.2014 / 14:06

  Voih! Taas nousi kissakuume, mikä suloinen otus :)
  Suhtaudut muuten ihailtavan huumorintajuisesti ja rauhallisesti pitkittyneeseen odotukseen – oikein paljon voimia ja onnea tulevaan!

  • 2.5.2014 / 16:40

   Hän on kyllä niin pusutettava pakkaus ja niin on vanhempi neitikin <3.
   Kiitos Tove! Kyllä tässä monenlaisia hermoja vaaditaan :P

 15. 2.5.2014 / 17:00

  Voi ei miten söpöisiä kuvia! ”Isosisko” haluaa mukaan vauvaa vastaanottamaan <3

 16. Heidi
  2.5.2014 / 20:05

  Voi erkkimerkki mitä kuvia!! Ihan huippuja.

  Tsemii viime metreille ja kisuleille rapsutuksia.

 17. Rags
  2.5.2014 / 20:32

  Ooh, suloinen!!!!! :-D Han varmaan haluaa lahtea mukaan. Eiko olisikin aika ihanaa?? :-)

 18. 2.5.2014 / 22:22

  Voi ihana! Ja muistan mulla oli hirvee miettiminen mitä otan sairaalaan mukaan. No loppuen lopuksi siellä sairaalassa käytiin ensin ja sieltä lähettiin sitten kotiin pakkaamaan laukkua ja eikun takasin sairaalaan :D

  • 3.5.2014 / 21:04

   Heheh! Toimiihan se noinkin :). Me ollaan kyllä saatu harjoitusta, että mitä siellä tarvii… Pariin otteeseen laukkujen kera sinne menty ja sieltä palattu :D.

 19. Emmi
  3.5.2014 / 12:08

  Täytyy vaan sanoa, että ihan mainioita nuo kissat! :D Aivan ihania :)

 20. Johanna
  3.5.2014 / 13:18

  Ihana <3
  Mulla laskettuaika 2 viikon päästä, saa nähdä kumpi jakautuu ensin. Pidän peukkuja sun puolesta ;)

  Tuo laukku on ihana, mikä malli se on? Olen sitä aiemminkin kuolannut…

 21. Piu
  4.5.2014 / 17:34

  Hei, mistä ostit ToF -laukkusi ja mikä on mallin nimi? :) Etsin uutta ruskeaa nahkalaukkua ja tuo näyttää ensisilmäykseltä aika passelilta. Onko kevyt tyhjänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.