Herkkuhetkiä

 

Onpas ollut vauhdikas päivä! Nyt lysähdin sohvalle (tai no tuli tuossa alkuillasta ennen iltalenkkiä jo yhdet minipäikkärit otettua…) loppuillaksi. Ollaan oltu aika lailla koko päivä menossa: aamusta hieman autotallin siivousta ja kärryn tyhjentämistä hyötykäyttöasemalle, pyörähdys K-Raudassa (vessan taso oli saapunut, mutta asennus saa nyt vielä jonkin aikaa odottaa) ja sen jälkeen päiväksi Kalajoelle raikkaaseen meri-ilmaan! Ollaan omistettu tämä viikonloppu kaikelle mukavalle ja sellaiselle ex tempore -puuhastelulle, sillä erittäin todennäköisesti meneillään on viimeinen viikonloppu tällä perhekokoonpanolla. Aika haikeaakin, kun pysähtyy miettimään, mutta onhan tuota vauvelia odotettu jo hyvä tovi :).

Niinpä tässä on elämä mennyt hieman törsäämiseksi ja söimme sekä eilen että tänään ulkona. Vauvan synnyttyä keskitämme elämän hyvin pitkälti kotiin, joten ravintolasyömiset taitavat sitten hetkeksi jäädä. Eilen mies kävi vain pyörähtämässä töissä ja niinpä treffasimmekin keskustassa puoliltapäivin. Askeleemme johtivat Rossoon :P. Herkullista pizzaa omavalintaisilla täytteillä ja jälkkärit päälle, tottahan toki. Mun lempijälkkäri taitaakin olla jokin jäätelöannos, huomasin eilen kun sellaisen taas tilasin. Tarjoilija kysyi, tuliko mahat täyteen. Mies tuumasi että no aika pyöreiksi kyllä tuli, ehheheh.

cats

Tänään suuntasimme Kalajoelle pääasiassa loma-asuntomessualuetta tirkistelemään! Otin siellä muutamia kuvia; näytän maistiaisia joku päivä. Vaiheessahan talot vielä ovat, mutta ehkä niistä jonkinmoista käsitystä jo saa. Itse kyllä tykästyin kompaktiin alueeseen ja sen antimiin; ihania modernin lookin asuntoja/taloja tulossa, en malta odottaa itse messuvierailua! Olettekos te menossa?

Samaan reissuun yhdistimme herkullisen päivällisen Pihvituvalla, oi naaams! Tähän aikaan vuodesta ravintolassa on vielä mukavan rauhallista; aivan eri meininki kuin kolme vuotta sitten kesällä jolloin siellä viimeksi kävimme. Mukavaa oli toki silloinkin, istua lämpimässä ilta-auringossa, kuplivan kera herkutellen. Olin ihan varma, että tuosta reissusta olisi aikaa kaksi vuotta, mutta ei: jo kolme vuotta tulee kesällä! Kamala miten aika rientää… Todistusaineistoa löytyi nimittäin täältä Kesänautiskelua-postauksestani. (Kuvat saattavat aiheuttaa kesän ja kuplivan kaipuuta!) Mutta niin hyvää ruokaa oli, ettei meidän pöydässä juurikaan puheltu. Sanoin miehelle, että on niin hyvää etten voi puhua :D. Itse tilasin pippuripihvin, mies härkää. Myöskin palvelusta täysi kymppi: tosi ystävällistä ja huomioivaa.

Tässä vielä viimeinen kuva ennen kotiinpaluuta. Onneksi tuo pieni paratiisi on alle tunnin matkan päässä!

cats-crop

 

Comments

 1. 3.5.2014 / 21:45

  Heips,

  Minä menen tiistaina lehdistötilaisuuteen ja saan rauhassa kulkea
  koko alueen läpi. Kuvata ja nauttia.
  Joten paljon postauksia tulossa:)
  Odotan innolla, siellä on hyviä juttuja.

  http://www.mirkajohansson.fi

  • 3.5.2014 / 21:48

   Mahtavaa, tulen sitten sun kuvia kurkkimaan! Mullekin tuli sinne kutsu, mutta toivon mukaan olen jo silloin muissa hommissa :D. Aika keskeneräistä siellä kyllä vielä lehdistötilaisuutta ajatellen on…

  • 3.5.2014 / 21:51

   Onkohan näille messuille tulossa muuten toista pressipäivää juuri ennen messujen aukeamista? Esim. asuntomessuilla olen ollut jo muutamana vuotena edellisenä päivänä (pressipäivänä), siis juuri ennen kuin aukeavat muulle yleisölle. Tosi toimiva systeemi!

   • 4.5.2014 / 08:12

    Heips,

    En tiedä onko Kalajoella päivää ennen pressiä..voin kysäistä ystävältäni joka on siellä.
    Jyväskylän messuilla on päivää enne pressi heinäkuussa ( nyt oli viikolla ja todella keskeneräistä )
    Minun taidettani pääsi yhteen ennakkosuosikkitaloon Jyväskylään, jei !

    Vointeja, kohta se sieltä putkahtaa<3

 2. Pirjo
  3.5.2014 / 22:02

  Upea viikonloppu teillä! Oli ihan pakko kirjoitella pitkästä aikaa (vaikka blogia olenkin seurannut lähes päivittäin). On niin vahva kutina teidän vauvelin syntymäpäivästä: 5.5.-14 (vuosi -14:han on 1 + 4 = 5) eli kolme vitosta. Hyvää kannattaa odottaa…

  • 4.5.2014 / 13:30

   Ihanaa, että ehdit jättää viestiä Pirjo – ilahduin kovasti! Tiedätkö, olen itsekin ajatellut tuota huomista päivämäärää vähän tuolla ajatuksella… Onpa jännä nähdä miten käy, iiks! :)

 3. 4.5.2014 / 08:50

  Tuota pihvitupaa on niin paljon kehuttu, että täytyy kyllä käydä se kokeilemassa. Ollaan menossa messuille, lähinnä hakemaan ideoita pihalle kun pihantekeminen on tänä kesänä edessä.

 4. inni
  4.5.2014 / 12:40

  Olen lueskellut blogiasi jo pitkään, mutta nyt on pakko tulla kertomaan, kun ajattelen sinua ja masusi sitkeää asukasta niin paljon. Joka aamu käyn kurkkaamassa, ootko postannut uuden jutun ja jos et ole, ajatuksissani toivon sinun päässeen synnyttämään. Myötäelän täysillä! Ihana, että täytät päiväsi tekemisellä. Odottavan aika on pitkä, tiedän kokemuksesta, omat on syntyneet 41+4, 41 ja 41+4 ja vkolta 38 synnytystä olen odottanut. Synnytyspelkoon sanon sen, että omat synnytykseni ovat olleet kuukautiskipuja lievempiä ilokaasun turvin, toipuminen helppoja ja nopeaa. Kaikki on mahdollista! Tsemppiä tuleviin päiviin ja toivottavasti sinulla nyt on jo nyttynen kainalossa <3

  • 4.5.2014 / 13:40

   Voi sinua! <3 Kiitos, että tulit jättämään viestiä! Nämä teidän myötäelämiset ja tsemppaukset merkitsee mulle enemmän kuin arvaattekaan.
   Odottavan aika on tosiaan pitkä. Eikä nämä viimeiset viikot olisi ehkä aivan näin pitkiltä tuntuneet, jos ei oltaisi jo jokunen viikko sitten alettu puhumaan käynnistyksestä ja alettu sitten käynnistelemään reilu pari viikkoa sitten... Siitähän kaikki liikkeelle lähti ja nyt tuntuu, että olen ollut yliajalla jo pääsiäisestä lähtien :D. Huomenna taas lääkäri, saapa nähdä mitä siellä tällä kertaa tapahtuu - odotukset on korkealla!
   Valtavan iso kiitos tsempeistäsi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.