Ihana kesäpäivä

 

Aamulla oli aivan ihana nousta ylös, kun vastassa oli niin kaunis ja aurinkoinen kesäaamu! Hieman rikkonainen yö takana, mutta se unohtui jo vauvan aamun ensimmäisiin hymyihin – ne ihastuttaa kerta toisensa jälkeen enemmän ja enemmän. Niin leveitä virneitä että! Heti aamutuimaan käväisin myöskin pääoven rappusilla pienellä tunnistelureissulla: kuinka lämmin päivä onkaan tulossa, jotta tiedän mitä pukea neuvolareissulle…

Siinä oven avatessani kohtasin ensimmäisenä nämä suloiset hortensiat, mikä ilo silmälle! Selvästikin jokin hyvä haltijatar oli lukenut blogiani ja bongannut toiveeni, sillä eilen pihallemme ilmestyi muutamia muitakin kesäkukkasia :).

047

cats

Miten piha piristyikään noista väripilkuista, puhumattakaan mielen piristymisestä! Lisäkuvia myöhemmin, nyt lähdemme koko perheen voimin ulos vaunuilemaan ja pihamme kesäisempää ilmettä ihastelemaan. Aurinkoista illanjatkoa!

 

Comments

 1. 10.6.2014 / 17:32

  Ihanat hortensiat. Käytiin tyttöjen kanssa tänään puutarhalla ja haettiin yksi kirsikkapuu lisää ja mukaan tarttui myös dahlia kun oli niin kaunis. Mukavaa viikkoa teille!

  • 11.6.2014 / 19:59

   Nuo on munkin mielestä kyllä niin upeat! Toivottavasti saan pidettyä ne hengissä edes jonkin aikaa :).
   Kiitos samoin Johanna!

 2. Niina ja 4 kisua
  10.6.2014 / 19:34

  Pienehkö terassi hortensia on terassillamme , mutta haluan ISOOOOOOOON punaisen hortensian vielä ;) Saan edes kesäkukista nauttia , kun sisälle en voi kukkia ottaa. (tänks kisut :D ) Takapihalle ostimme kirsikkatomaatti ja mansikka amppelit.
  Takana loistava vapaa päivä <3 Kolmessa kyläpaikassa kävin ja kuinka ihanaa oli nähdä ystäviäni :)
  Mukavaa viikon jatkoa teille ja kisuille silityksiä <3

 3. Äippä
  10.6.2014 / 19:49

  Voi kun kaunis kesäpäivä on ollut teillä. Täällä aika harmaan sateista, mutta tällaista tämä Suomen kesä on.. Upeat kukat ruukkuineen :)

  • 11.6.2014 / 20:01

   Tällaista tosiaan, kovin vaihtelevaa, mutta eipähän tule tylsää ja osaa sitten sitä aurinkoa arvostaa entistä enemmän :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.