Vaalea unelma – messusuosikkini

 

027

Heti messukierroksemme alkumetreiltä löytyi se oma suosikkini sisustuksen suhteen. Alussa kävelimme tämän kohteen ohi; otin vain pikaisesti muutaman ulkokuvan ja sen jälkeen harpoimme niitä suurimpia loma-asuntoja kohti, jotta ne eivät vain jäisi näkemättä ennen kuin vauva herää… Takaisin tullessamme piipahdin sitten tämän sisällekin ja hyvä niin, sellainen kaunotar näiden seinien uumenista löytyi!

028

Tässä muuten näkyy hieman tätä messualueen pihatyyliä: hiekkaa ja kiviä, ei kovin vihreää, mutta kuitenkin hyvin alueelle (meren läheisyyteen) sopivaa. Voin näyttää muutaman pihakuvan vielä erikseen omana postauksenaankin!

031

Mutta sitten sisätiloihin! Tämä kohde on numero 21, 87-neliöinen Villa Meriharakka.

188

Heti villaan sisäänastuessani ihastuin sen seesteiseen värimaailmaan, niin rauhallinen vaikutelma! Sisustuksen pohja oli täysin valkoinen kattoa, seiniä ja lattiaa myöten. En muistakaan, olenko aiemmin nähnyt livenä sisustusta, jossa myös lattia olisi valkoinen.

158

cats

159

Muistattekohan vielä kolmen vuoden takaisen Messuhelmi-postaukseni, jossa esittelin Kokkolan asuntomessujen lempparini? Se tuli itselleni heti mieleen tätä kohdetta valkoisuudellaan muistuttavana. Kyllä tuo valkoinen vain uppoaa tähän osoitteeseen, ei mahda mitään! Todennäköisesti nämäkin sisustukset saisivat enemmän väriä joukkoonsa, jos itse niissä asustelisin, mutta eipä sitä kaikkea tarvitse miettiä aina oman kodin lähtökohdasta :).

160

Sisustuksesta löytyi monia kauniita yksityiskohtia. Esimerkkeinä nämä lyhdyt, takka, polttopuusäilytin sekä nuo kauniit valkoharmaaraitaiset matot, jotka sopivat mainiosti valkoiselle lattialle:

cats

177

170

Makuuhuone on mielestäni aivan valloittava, mitäs mieltä te olette?

171

Kiinnitin heti huomiota siihen, miten kotoisalta näytti, kun valaisimissa paloi valo. Ja nyt ensimmäistä kertaa ihastelin myös tuollaisia sulkalakanoita, tosi kivat!

173

Muun asunnon tyylin mukaisesti myös kylpyhuone ja sauna olivat kauniin vaalean värimaailman mukaiset:

181

cats

Vaaleat lauteet eivät vaan oman kokemukseni mukaan pysy kauniin vaaleina pitkään, vaikka kuinka suoja-aineita käyttäisi…

Väriäkin kohteesta löytyi toisesta makuuhuoneesta:

178

179

Lasitettu terassi löytyy tien puolelta ilta-auringon puolelta:

191

164

Ja toinen terassi takapihan puolelta, kylpyhuoneen läheisyydestä:

185

Kaunis sekä päältä että sisältä! Terassi kiertää koko talon, jotta istuskeluryhmiäkin voi hyödyntää siellä täällä. Mitäs sanotte, oliko teidän mieleenne tämä kohde?

193

 

 

Comments

  1. 18.6.2014 / 22:19

    Kaunis ulkoa kuin sisältäkin. Kyllä mulle ainakin kelpaisi juuri noin sisustettuna. Eli koko paketti minulle, kiitos! ;)

    • 19.6.2014 / 08:58

      Kyllähän se toki kelpaisi, mutta tarkoitin, että jos pitemmän päälle siellä asuisin, niin kyllä tuo sisustus muutoksia kokisi. Hain vähän takaa tuota, mitä Anne Malia alempana kommentoi :).

  2. 18.6.2014 / 22:20

    Voi ihanuutta! Kyllähän se on niin, että valkoinen on vaan se ihanin väri. Joutuukohan sitä taas näiden messujen näkemisen jälkeen vaihtaan sävyt koko kotiin :D Siellä oli muuten makkarissa samat Ikean yöpöydät kuin meillä :) Itse en lähtenyt nyt pressipäivänä tuonne loma-asuntomessuille, kun ollaan menossa sinne sitten kesälomareissulla. Pressipäivänä olis kyllä ollu paljon kivempi ja rauhallisempi kuvata kohteita, mutta ei viitsinyt kahta reissua sinne täältä asti tehdä. Onneksi kuitenkin Jyväskylässä ollaan pressipäivänä:)

    • 19.6.2014 / 08:59

      Lohduttaudu sillä, että pressipäivänä oli aivan järjettömän kylmä keli :). Multa taitaa Jyväskylän messut jäädä väliin, mutta ihastelen niitä kohteita sitten teidän muiden blogeissa.

  3. satu
    18.6.2014 / 22:28

    Kaunista ja kauniita sisustustuotteita mutta minun makuuni liian kylmä ja ”hieno” loma-asunnoksi. Olisin lisännyt vähän esim. harmaantunutta puuta ja jotain muitakin luonnon läheisiä värejä. Mutta nämähän ovat makuasioita :)

    • 19.6.2014 / 09:00

      Hyvä pointti! Jokin lämmin hiekan sävykin sopisi tuohon sisustukseen vallan mainiosti, jos ei muuten niin tekstiilien muodossa :).

  4. Marjaana
    18.6.2014 / 22:55

    Oikein kaunis sisustus ja mitä nuita muitakin kuvia olen katsellut, niin kaunistahan tuolla on. Minun makuuni kohteet eivät ole loma-asuntoa nähneetkään, vaan vaikuttavat ihan arkikodeilta. Kotiin messuilta voisikin lähteä hakemaan kauniita sisustusideoita.

    • 19.6.2014 / 09:02

      Arkikodeiltapa hyvinkin! Mutta tiedä sitten, jos eivät olisi millään tapaa hulppeita, lähtisikö kukaan messuille..? :)

  5. Isabella
    19.6.2014 / 00:13

    Ihanat sulkalakanat! Mistähän tuollaisia saa? Nyt alkaa metsästys! :)

  6. 19.6.2014 / 00:15

    Tää talo on ulkoa tosi kivan näköinen ja terassit on ihanat. Sisältä ei kyllä napannut mulle missään kohtaa, ei kiintokalusteiden tai pintojen osalta, eikä sisustuksenkaan. Vähän liian ”tavaratalo” mun makuun. Mutta hyvähän se on että makuja on monia :) Mutta siis ulkoa ja tyyliltään talo on mieleinen.

    • 19.6.2014 / 09:06

      Ymmärrän hyvin pointtisi; näyttää minustakin siltä, että on yhtenä päivänä shoppailtu koko talon sisustus, mutta mielestäni useimmat messukodit näyttävät siltä :).

  7. Niina ja 4kisua
    19.6.2014 / 08:02

    Kyllä kelpaisi kovasti tuo talo kokonaisuus ;) Ehkäpä joskus hihihi

    Oikein ihanaa juhannusta teille :)

  8. Ulla
    19.6.2014 / 08:44

    No olipas kyllä ihana kokonaisuus! Sisustus ja värit juuri makuuni. Tykkäsin ulkopuolestakin, terasseista ja niiden kalustuksesta.

  9. Aikku
    19.6.2014 / 09:54

    Ihana ”mökki” sisältä ja ulkoa! Tykkään! Mukava lähteä ens viikolla paikan päälle ihastelemaan.

  10. 19.6.2014 / 22:41

    On kyllä tosi makea ja eheä kokonaisuus! Piha on kaikessa karuudessaan kaunis, kuvittelen myös että tällaiselle epä-viherpeukalolle se olisi aika käytännöllinenkin ;).

    Kivaa tässä kohteessa oli myös huomata se, että useat sisustustarvikkeet näyttäisivät olevat tosi kukkaroystävällisiä. Juurikin Annoa, Ikean tuotteita.. Ja silti kaikki näyttää hyvin tyylikkäältä ja arvokkaalta! Kaikkiaan ihana kohde, vaikka itse ihan noin valkoisessa en uskaltaisi elääkään :)

    • 22.6.2014 / 12:22

      Minäkin tykkäsin tuosta pihasta, ihanan erilainen.
      Kohde on vieläpä lemmikkiperheen :). Valkoinen on kuitenkin hyvä, kun se ei peitä likaa vaan se näkyy heti. Nim. kokemusta on :D.

  11. Hanna
    20.6.2014 / 12:10

    Oi, ihana ulkoa ja sisältä, mutta kyllä mä myös sitä väriä vähän lisäisin. Tykkään valkoisesta, mutta kyllä sitäkin voi olla liikaa. Lattian olisin ite laittanu kyllä hieman tummemman.

    Ollaan vähän mietitty et mennäänkö käymään messuilla vai ei, on kyllä niin lähellä et kannattais sen puolesta menna ja onhan se aina kiertää katselemassa vaikka ei itellä mitään rakennus- tai remppasuunnitelmia oliskaan. En vaan tiedä, että missä välissä kerkeäis käydä ja ilman lapsia olis päästävä, ei ne jaksa mukana kulkea.

    Hyvää juhannusta teille!

    • 22.6.2014 / 12:25

      Itse tykkäisin nähdä tuossa kohteessa tekstiilein lisättynä lämmintä hiekan ja vaaleankeltaisen sävyä, lisäksi vaaleansinistä! Sopisivat ihanasti ympäristöön ja talon pihapiiriin! :)

  12. 20.6.2014 / 20:20

    Ihana! Kiitos kun jaoit tämän niin en mene ainakaan ohi :) Tuo sauna on aivan ihana. Meillä on muuten valkoinen lattiakin :) Ihanaa juhannusta!

    • 22.6.2014 / 12:25

      Eipä kestä! Oli kyllä aivan ihana kohde, kannattaa piipahtaa :).
      Kiitos, toivottavasti teilläkin oli kiva juhannus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.