Kaunis Sulka-pussilakanasetti

 

Myös monia teistä näytti ihastuttavan Vaalea unelma – messusuosikkini -postauksessani näkyneet sulkakuvioiset pussilakanasetit. Googlettelin hieman ja melko pian löysinkin ne Kodin Ykkösen Anno-sarjan valikoimista. Tässä suora linkki tuotteeseen.
Tämän makuuhuoneen petauksessa on noiden kyseisten pussilakanasettien lisäksi käytetty vielä paria pienempää sulkakuvioista tyynyä petausta täydentämään:

171

Käviköhän tässä nyt niin, että olin itsekin niin sanotusti oman ”mainontani” uhri ja joudun vielä ostoskoria pärisyttämään… ;)

Mutta sitä ennen juhannuksen ostoslistan kimppuun! Vauva taitaa mennä tänään ensimmäistä kertaa isovanhemmille hoitoon, jotta häntä ei tarvitse täpötäysiin kauppoihin viedä. Hän on tänään kuusiviikkoinen! <3

Mukavaa juhannuksen aloitusta teille!

 

Comments

 1. 19.6.2014 / 14:02

  Voi meillä nämä olleet viime syksystä asti ja aina kun petaan nämä niin ihastelen. Onnea kuusiviikkoiselle! Meillä tuli vasta kolmevikkoa pikkuiselle :) mukavaa juhannusta!

 2. Nina
  19.6.2014 / 20:23

  Netanttilassa pussilakanat ovat 40% alessa!

 3. Lissu
  20.6.2014 / 08:52

  Heh, tuli kiire tilaamaan omat sulkalakanani. On roikkunut tuossa ostoslistalla jo tovin ja tämän ”mainonan” jälkeen niitä ei varmaan kohta enää olisi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.