Juhlavalmistelut loppusuoralla

 

 

053

060

067

092-crop

Monen monta päivää, kymmeniä suunnitteluhetkiä. Satoja muistettavia yksityiskohtia, niiiiin monia muistilappusia siellä täällä. Usein ovat olleet mielessä jollain tapaa. Nyt alkaa kuitenkin olla valmista ja voimme alkaa rauhoittumaan yöunille. Aamulla sitten vielä jokunen yksityiskohta ja sen jälkeen on aika keskittyä olennaiseen. Pienen poikamme ensimmäinen juhla, kastejuhla, on enää yhden yön päässä <3. 

 

Comments

 1. PaJa
  13.7.2014 / 00:21

  Ihanaa…niin herkkää…yksi mielestäni tärkeimmistä juhlista, mitä vauvalla on. Olen itse ollut aina lasteni kastejuhlassa niin herkkänä. Niin monet kyyneleet viereneet poskelle. Liekö raskauden jälkeiset hormonit vielä ilosta ja onnesta sekaisin ;) Kaunista juhlapäivää teille!

  • 13.7.2014 / 20:55

   Niin totta. Minuakin itketti, etenkin viimeisen Suojelusenkeli-laulun aikana ja itkinkin vuolaasti :). Saapa nähdä milloin sitä viitsii oikein videolta katsella :D.
   Kiitos kovasti!

 2. Niina ja 4kisua
  13.7.2014 / 14:50

  Oikein Sydämmellistä juhlapäivää teille♥♥♥ Ristiäiset ovat ihania juhlia :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.