Sinun päiväsi

 

086

084

076

Haalari jäi hyllylle. Päädyimme sittenkin tähän pitempään kastepukuun – joku kutsuu kastemekoksikin, mutta pojan kohdalla se kuulostaa hieman hassulta. Puku on pellavaa ja siinä on hillityt pitsikoristukset sekä rintamuksessa että hihansuissa. Mietin, että tuo malli edustaa minulle kuitenkin sitä perinteistä kastejuhlaa ja puku laskeutuu kauniisti, kun vauva on sylissä. Näin ollen saisimme juhlista myös kauniita kuvamuistoja, joissa laskeutuva kastepuku on oikein edukseen. Tämän mallin kun näkee kuvissa, huomaa heti, mitkä juhlat on kyseessä. Nämä seikat johtivat kastepuvun valintaamme ja olemme päätökseemme tyytyväisiä.

Olen ajastanut tämän postauksen ja kun tämä tulee tuutista ulos, on h-hetki todella lähellä. Poikamme saa niin kauniin nimen ja vihdoin tänään sen lopullisen version kuulevat myös kaikki läheisemme!

Ihanaa juhlapäivää, kulta pieni <3. 

 

Comments

 1. 13.7.2014 / 14:25

  Kaunis kastepuku. :) Ihanan herkkää ja kaunista juhlapäivää!

 2. Liisa
  13.7.2014 / 15:10

  Hei, onko puku mahdollisesti hankittu nettikaupasta? Etsiskelen itsekin pojalleni kastemekkoa ja tuo näyttää tosi kivalle.

  • 13.7.2014 / 21:01

   Ei ole, vaan paikallisesta BabyCity-liikkeestä. Puku on tosi kaunis, jotenkin niin herkkä tuo pellava. Voithan soittaa liikkeeseen ja tiedustella, jos voisit heiltä sen ostaa ja he sitten lähettäisivät sen sinulle? Tuo on kiva liike, jossa todella avulias palvelu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.