Juhlien jälkeen

 

Kastejuhla takana. Tuo vauvan ensimmäinen ja ainutkertainen juhla – sellaista ei tule toista. Sitä ei voi juhlia toistamiseen kuten syntymäpäiviä vuosittain. Päivästä jää muistot loppuelämän ajaksi. Pikkuhiljaa vuosien mittaan muistot alkavat hämärtymään, päivästä muistaa enää kohokohdat. Jälkeenpäin juhlia voi muistella sekä valokuvia että videota katselemalla. Ne toivon mukaan säilyvät ikuisesti.

371-crop

Kuvia onkin valtava määrä, läpikäymiseen kuluu tovi. Nyt on monelle päivälle mukavaa ohjelmaa, joten katsotaan milloin ennätän kuvia läpikäymään. Siirrän sitten joitain kuvamuistoja teidänkin nähtäväksenne.

Valtaisa hellepäivä oli vauvamme juhlapäivä, huh! Ehkä lämpöasteista kertoo jotain nämä suussa-(ja kuten jälkimmäisestä kuvasta näkyy, myös pöydällä) sulavat appelsiinisuklaiset Cake Popsitkin:

093

312

Jokunen ehti luovuttaa ennen kuin ehdimme pöydän herkkujen ääreen. Valahtivat hauskasti tikusta alas :D.

Juhlien pienin ja nuorin tyttönen teki sen, mistä varmasti kaikki naiset juhlien loppupuolella haaveilevat:

358

Kerron kastejuhlista enemmän ja runsaimmin kuvin vielä myöhemmin – siihen asti moi!

 

Comments

 1. 14.7.2014 / 10:40

  Onnea pienelle nimestä!
  Herkullisen näköiset cakepopsit :P Meillä juhlittiin tyttöjen synttäreitä. Joka vuosi on sattunut helteet samaan aikaan ja tuo haastetta tarjottaviin. Tänä vuonna en edes alkanut yrittämään täytekakkuun kerman pursottamista vaan mentiin rennolla otteella.

 2. KristaEmilia
  14.7.2014 / 16:35

  Ihana toi viimeinen kuva :) Tietää tosiaan itsekin jos juhlissa joutuu korkkareissa seisomaan pitkän päivän niin toi on paras tunne ikinä kun saa kengät pois :D Ja noi cakepopsit, hups :D

 3. Hanna
  15.7.2014 / 23:36

  Kastepäivää voi viettää vuosittain ihan niin kuin syntymäpäivääkin. Silloin voi sytyttää kastekynttilän (en tosin tiedä, saiko teidän seurakunnalta sellaisen lahjaksi), katsella kastekuvia, laulaa joku laulu sieltä ja muistuttaa mieliin kasteen merkitys eli Jumalan lapseksi tuleminen.
  Siunausta pojallesi ja koko perheelle!

  • 16.7.2014 / 11:41

   Olet ihan oikeassa. Ehkä tarkoitin enemmänkin itse tuota kastetoimitusta, se on ainutkertainen. Samoin vauvan kastepukuun pukeutuminen :). Synttärit kun menevät vuosi toisensa jälkeen aika samalla kaavalla ja samoilla toimintatavoilla. Saimme seurakunnalta kastekynttilän.
   Kiitos Hanna!

   • Maria
    17.7.2014 / 15:34

    Meille pappi sanoi, että kastekynttilää on tarkoitus polttaa nimipäivänä. Siten itse ajattelin tehdä.

    • 17.7.2014 / 23:06

     Ai jaa! Hyvä idea tuokin! Meille pappi sanoi, että poltella jonain sopivana ajankohtana kun vaikka kummitkin on käymässä. Esim. synttäreillä tai milloin vain siltä tuntuu :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.