Maistelukierroksella

 

 

003

005

012

023

Maanantaina suuntasin Kokkolan keskustan vallanneelle eurooppalaiselle ruokatorille. Mies ja vauvakin lähtivät mukaan tuolle maisteluretkelle, jolle sain kutsun blogini kautta. Eurooppalainen ruokatori järjestettiin Kokkolassa ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten, postailinkin siitä silloin tämän postauksen. Nyt tapahtuma järjestettiin siis jo kolmatta kertaa ja yhtä suosittu näytti olevan. Tänäkin vuonna myyjiä on sekä Ranskasta että Italiasta.

027

Meille oli erääseen telttaan kasattu muutama herkkupöytä, jossa oli maisteltavana monenmoista aina pizzoista ja oliiveista juustoihin ja kinkkuihin. Myöskään makeita herkkuja ei oltu unohdettu: tuoreita marjoja, kinuskia ja suklaata, pannacottaa… :P Tuossa kuvassa kädessäni paikallisesta leipäjuustosta valmistettu mansikkapannacotta, supernam. Ruokatori on avoinna Kokkolan keskustassa vielä tämän viikon. Voi olla, että leipomoautosta täytyy vielä pari tuoretta patonkia salaatin kaveriksi hakea!

Kesä on siitäkin mukavaa aikaa, että silloin järjestetään monenlaisia kivoja tapahtumia. Tänä kesänä ajattelin vierailla ensimmäistä kertaa Pietarsaaressa Jaakon Päivilläjoku muukin tulossa?

 

Comments

 1. SatuKoo
  17.7.2014 / 15:05

  Me ajateltiin miehen kanssa pistäytyä lauantaina pienellä päiväreissulla tuolla ruokatorilla, toivottavasti siellä on vielä meillekin jotain herkkuja jäljellä :)

 2. Nipsux
  17.7.2014 / 15:16

  Harmittaa, kun en tänä vuonnakaan ennätä tuonne Ruokatorille. Ensi viikolla ois yksi vapaa aamupäivä, mutta sitten taidan suunnata sinne Kokkolaan Pietarsaaren sijaan. Pitäisi löytää esikoispojalle synttärilahjat.

 3. Nimetön
  17.7.2014 / 18:32

  Jokavuotinen perinne on jaakonpäivät, kun paikkakunnalla asustan. :)

 4. 17.7.2014 / 20:00

  Eurooppalainen ruokatori on kyllä kiva idea ja tuo mukavaa vaihtelua katukuvaan. Oon nyt parina vuonna piipahtanut jotain ostamassa, kun tapahtuma on ollut täällä Vaasassa.

 5. Kristiina
  17.7.2014 / 21:35

  Piti jo kastepostauksessa kysyä, mutta unohdin ja laitan nyt kysymykseni tähän uusimpaan :) Mistä tuo hieno cake pops-teline on, vai oletko itse nikkaroinut?

  • 17.7.2014 / 23:09

   Oi, olisinpa niin ehtivä ja energinen äippä, että loihtisin tuollaisenkin tuosta noin vain :D. Teline tuli samasta paikasta, mistä itse cake popsitkin. Tosin äkkiähän tuon itsekin (= mies) tekisi puutavarasta: valkoista maalia vain ja reiät tikuille :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.