Neljä vuotta

 

Aika rientää, ei meinaa perässä pysyä! Satoja postauksia, tuhansia kommentteja, lukemattomia hauskoja ja mieleenpainuvia hetkiä! En muistanut blogin synttäreitä sinä oikeana päivänä eikä ollut muuten ensimmäinen kerta, mutta väliäkös tuolla. Neljä blogivuotta tuli kuitenkin täyteen toissapäivänä: 24.7.!

012

014

Blogin lukijakuntaan on viime kuukausina tullut muutoksia; bloggaajan elämäntilanteiden muutosten luonnollinen seuraus. Olisikin mukava kuulla, mitä kautta olet löytänyt blogiini ja milloin? Jättäkäähän muutkin jotain viestiä, jos vain suinkin näin helteellä jaksatte! Olisi mukava kuulla teidänkin kesäkuulumisianne!

cats

Kiitos teille seurastanne <3.
Toivottavasti saan nauttia siitä vielä pitkään!

 

Comments

 1. moonangel
  26.7.2014 / 22:20

  Toisen blogin kautta löysin ihanaan blogiisi, muutaman vuoden olen tainnut nyt seurata blogiasi :)

 2. mervi
  26.7.2014 / 23:08

  Instagramin kautta päädyin ihan äskettäin lukemaan vauva- ja ristiäisjuttuja ja huomasin tykkääväni blogista kovasti muutenkin.

 3. Mamise
  26.7.2014 / 23:52

  Olen ollut lukijasi jonkin aikaa, nyt ensimmäistä kertaa kommentoin. Taisin eksyä tutkailemaan Indiedaysin blogeja ja sitä kautta jämähtänyt lukijaksi. Sain toisen lapseni talvella, joten vauvajutut ovat tällä hetkellä lähellä sydäntäni. Toki pidän kovasti myös sisustustyylistäsi! Ja tapasi kirjoittaa on mukavan rentoa ja letkeää, mutta kuitenkin mietittyä ja oikoluettua ;) Aika nopeasti huomasin blogisi olevan yksi suosikeistani ja nykyisin luen mielenkiinnolla jopa kissojen kuulumiset, vaikka en yhtään kissaihminen olekaan! :D Mukavaa kesänjatkoa koko teidän perheellenne, myös kissoille! :)

  • 27.7.2014 / 21:45

   Olipa mukavaa, että jätit nyt viestiä Mamise!
   Et ole muuten ainoa, jolle on käynyt tuolla tavoin kissajuttujen suhteen :D.
   Kiitos, ihanaa kesää teidänkin perheellenne!

 4. :)
  27.7.2014 / 00:49

  En oikeastaan muista kauan olen blogiasi lukenut, ehkä noin vuoden verran! Olen monesti miettinyt kommentoivani jotain mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan :D
  Kuvat blogissa on ihania, tarkkoja ja teksti on miellyttävää lukea! Sisustusmausta puhumattakaan (ettei kommentti veny postaukseksi!)
  Aiemman postauksen jouluihmisjuttu viimeistään sai minut toisena heinäkuisena joulu-on-taas-intoilijana kommentoimaan :D Vaikka vauva ja lapset eivät ole lähellekään omaa elämäntilannettani niin jatkan ehdottomasti blogisi seuraamista, iso kiitos ja mukavaa kesänjatkoa!:)

  -parikymppinen lukijasi pohjoisesta-

  • 27.7.2014 / 21:47

   Kiitos, että nyt kommentoit! Iso kiitos myös ihanasta ja ilahduttavasta blogipalautteestasi! :)
   Nauratti niin kovasti tuo heinäkuinen joulu on taas -intoilija :D :D Osuva!
   Ihanaa kesää sinne pohjoiseen!

 5. 27.7.2014 / 05:01

  Onnea!! Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden enkä kyllä muista miten tänne olen päätynyt! :D Jo ennen kuin ensimmäinen lapseni oli syntynyt ja nyt heitä on jo kaksi. <3 Aiemmasta blogistani kopsattu vaniljapullareseptini on edelleen täällä blogissasi ja kun itse hukkasin sen reseptin, kävin kirjoittamassa sen sulta täältä takas. Joten kiitos että kopioit sen sillon!! :))

 6. Niina ja 4kisua
  27.7.2014 / 07:47

  Tutun suosituksesta löysin ihanan blogisi n.pari vuotta sitten :) Täällä nytkin ulkoiluhullun kanssa aamulenkillä ( siis istun retkijakkaralla ;D ) ja samalla nautimme yhteisestä ulkoilusta ja luen aina blogisi samalla:)

 7. 27.7.2014 / 11:04

  Onnea 4-vuotiaalle! Mä en kyllä muista miten tänne aikoinaan eksyin. Jonkun sisustusblogin kautta varmaan :)

 8. 27.7.2014 / 11:56

  Onnea nelivuotiaalle! En enää muista, milloin ja miten löysin blogiisi ensimmäisen kerran… Joksikin aikaa sen kuitenkin jostakin syystä ”hukkasin” ja nyt olen taas palannut lukemaan sitä :) Teillä on ihanan kaunis ja raikas koti, vauva tuo oman mausteensa kuten myös mainiot kisut <3

 9. Miia
  27.7.2014 / 12:01

  Onnea ja menestystä neljä vuotiaalle blogille :) Täytyy sanoa, etten enää muista milloin aloin seuraamaan blogiasi tai mistä tänne löysin (et kyllä ollut id:llä sillon, etkä siellä edellisessäkään paikassa(apua-mikä-se-oli) eli varmaan bloggerin ajoilta siis) mutta on siitä ainakin vuosia :D Tällä hetkellä seurailen lähinnä taustalla ja silloin tällöin tulee kommentoitua, jos ehdottomasti haluan itseäni ilmaista :D

 10. Emma
  27.7.2014 / 13:47

  Olisikohan blogisi ollut alle vuoden kun minä sen löysin. Etsin netistä maalisävyjen kuvia, koska olin niin kyllästynyt siihen, että kotona maalisävyä testatessani petynkin sävyyn. Keksin siis etsiä kuvia millaiselta valmis seinä on muilla näyttänyt ja vältyin turhilta ostoksilta. Luinkin seuraavien päivien aikana järjestelmällisesti kaikki siihenastiset postauksesi eli koukutuin heti aika lailla :) Kommentteja aloin jättämään vasta paljon myöhemmin :)

  • 27.7.2014 / 21:53

   Ahaa, tosi mielenkiintoista! Onpa kiva juttu, että blogini oli tuossa avuksi :). Maalisävyjen valinta on kyllä usein haastavaa!

 11. Äippä
  27.7.2014 / 14:52

  Aika alusta asti täällä ollaan oltu. Noista kuvista tulikin mieleeni, että ovatkohan nuo niitä blogisi ensimmäisiä kuvia, niin tutuilta ja hyviltä ne näyttävät. Kuviin, kirjoitustyyliisi ja teidän kotiinnehan minä varmaan tykästyinkin, että täällä edelleen ollaan. Paljon on tapahtunut tässä ajassa, sinäkin olet jo äippä :)

  • 27.7.2014 / 21:55

   Nuo kuvat otin tuossa kesäkuussa joskus. Oli ystäviä tulossa kahvittelemaan :).
   Kirjoitat aina niin mukavasti, onneksi aikoinaan blogini löysit! Ja tosiaan, nyt minäkin olen jo äippä tuolle suloistakin suloisemmalle hymypojalle <3.

 12. Elika
  27.7.2014 / 16:59

  Onnea 4-vuotiaalle blogille! Löysin blogisi alkukesästä jonkin toisen blogin kautta, en vaan muista minkä. :) Jäin seurailemaan mm. vauva-aiheisten postaustesi johdosta. Itselläni on nyt noin parin kuukauden ikäinen pikkuneiti ja vauvajutut kiinnostavat. Myös sisustus on lähellä sydäntä. Olen lukenut erityisesti ristiäisaiheisia postauksiasi mielenkiinnolla, sillä tyttäremme ristiäiset lähestyvät ja koristelut sekä tarjoilut mietityttävät. :)

  • 27.7.2014 / 21:58

   Kiitos Elika! Mukava kuulla ajatuksiasi blogini suhteen. Toivottavasti saat ristiäisjutuista jonkinmoisia ideoita! Mukavia juhlia teille :).

   • Elika
    28.7.2014 / 18:30

    Kiitos! :) Pidän siitä, että juhlissa on jokin tyyli tai teema, joka toistuu muun muassa koristeluissa ja tarjoiluissa. Sain ristiäisistänne hyviä ideoita, joita voin soveltaa omissammekin. Juhlia on vaan niin ihana järjestää. Ja varsinkin oman lapsen ensimmäistä tärkeää päivää. <3

 13. emiliamaria
  27.7.2014 / 19:04

  Onnea nelivuotiaalle!

  Jonkun toisen blogin kautta taisin tänne hypätä! Kissojen kuulumiset on parhautta ja sisustustyylisi miellyttää, sekä nyt tietenkin vauvajutut, kun itselläkin on vauva.

  • 27.7.2014 / 22:00

   Kiitos :).
   Blogi on tässä viime ajat ollut hieman erilainen, aiheet hieman toisenlaisia kuten aiempinakin kesinä, mutta eiköhän tästä syksyn mittaan taas ns. ruotuun palata :).

 14. 27.7.2014 / 19:34

  Onnea ihanalle neljä vuotiaalle! <3 Löysin blogisi pari-kolme vuotta sitten kun oman talon rakentaminen oli alkamassa. Pidän kovasti sisustustyylistäsi ja kodistanne. Kirjoitustyylisi on myös vaivatonta luettavaa. Tutustuessani All you need is whiteen luin koko blogisi alusta siihen päivään ja siitä asti olen lukenut lähes jokaisen postauksesi. Edelleen katson ainakin kuvat, mutta yleensä myös luen kaikki kivat juttusi. Sisustusjutut kiinnostavat itseäni eniten, mutta en voi ohittaa ihania vauva-juttujakaan kisuista puhumattakaan. Kommentointini vauvajuttuihin on vähemmän puoleista, mutta matkassa olen edelleen. Olen saanut satoja vinkkejä ja ideoita blogistasi, kiitos siitä! Viimeksi tänään käärin kuumissaan olevat kisut kylmään pyyhkeeseen, sekin blogistasi opittu. Jatka samaa rataa ja kirjoita juuri näin kuin tähänkin asti. Niistä asioista mistä itse pidät ja mitä haluat meille jakaa. Rapsuja kisulle, suukkoja vauvalle ja mukavaa eloa koko perheelle!

  • 27.7.2014 / 22:04

   Voi kiitos ihana sinä! Kirjoitit niin kivasti että! <3
   Toivottavasti teidän kisut tykkäsivät viilentävästä pyyhkeestä :).
   "Jatka samaa rataa ja kirjoita juuri näin kuin tähänkin asti. Niistä asioista mistä itse pidät ja mitä haluat meille jakaa." - Erityisen ihanasti sanottu tämä! Olen harmitellut, kun sisustusjutut on aika lailla katkolla, mutta aika ei yksinkertaisesti riitä. En ole tosin aiempinakaan kesinä juuri kotona sisustellut, sitä tulee oltua ulkona sen verran paljon...
   Kiitos vain itsellesi kaikista ihanista kommenteistasi, joita olet mulle jättänyt! Aurinkoista kesää <3.

 15. tiitu
  27.7.2014 / 21:11

  onnea neljävuotiaalle!!!saman ikäinen blogi,kuin meidän nuorempi tyttö ;)kaks päivää ikäeroa! :) päivittäin seurailen yhä edelleen,kommentointi jää vaan niin vähiin,on muka aina niin kiireistä!! mukavinta blogissasi on kiva kirjoitustapa,kauniit,valoisat,raikkaat kuvat. :) vähän kaipailisin sisustusjuttujasi jo…:) mutta vauva vie aikaa,ei varmaan paljon jouda sisustelemaankaan,ymmärrän.ja nyt on aika nauttia siitä vauvasta,kohta hänkin on jo neljä!!!usko vaan,aika juoksee nopsaan!! :) kesäterkuin,tiitu

  • 27.7.2014 / 22:10

   Heheh, sittenpä sinnekin synttärionnea vähän jälkikäteen! :)
   Voi, noita sisustuspostauksia olen joskus tässä itsekin harmitellut… Ei tosiaan aika riitä enkä halua laittaa blogia vauvan ja minun yhteisen ajan edelle vai miten tuon selittäisi… Aiempinakaan kesinä en tosin ole kotona pahemmin sisustellut, sitä tulee kesäisin oltua ulkona, jotta jaksaa sitten taas pitkän pimeän kauden :). Mutta kiitos, että ymmärrät tämän! Ehkä seuraava puolivuotinen näyttää, millaiseksi blogini pikkuhiljaa muodostuu. Selvää on, ettei sisustusjutut enää tule olemaan niin suuressa pääosassa kuin esim. vuosi sitten. Silti osa blogiani nekin tulevat olemaan, sen verran lähellä sydäntä se touhu on :). Ja monia sisustusjuttuja pyörii mielessä, niitä olisi kiva toteuttaa, mutta sitten joskus. Tällä helteellä ei jaksa edes ajatuksen tasolla tehdä asialle mitään :D.

 16. Jonsku
  27.7.2014 / 21:33

  En muista kyllä yhtään mitä kautta olen päätynyt lukijaksi, mutta muistaakseni syksyllä 2010, ehkä loka-marraskuussa? Sittemmin välillä aktiivisemmin luettuna ja välillä ei niin aktiivisesti, nyt oli pitkä tauko lukemisesta mutta kun muistin tämän blogin olemassaolon, olisiko ollut alkuvuodesta, ja palatessani täällä oli ihania uutisia perheenlisäyksestä, niin päätyi heti suosikkeihin ja päivittäin käyn katsomassa onko jotakin uutta. :) Vaikka perheenlisäys ei kohdallani ajankohtainen vielä olekaan niin silti täällä on paljon paljon mukavia juttuja, ihania kuvia teidän ihanasta kodista, ihanista kissoista ja varsinkin ihanasta pikku-miehestä! Kuinka monta ihana-sanaa voi muuten laittaa yhteen kommenttiin… No kumminkin, kaikkea ihanaa, ja luen jatkossakin!

  • 27.7.2014 / 22:14

   Oi että, IHANA kommentti!!! Kiitos kovasti Jonsku :).
   Ja ilahduin, että löydät täältä luettavaa, vaikka elämäntilanteemme erilaiset ovatkin. Toivottavasti viihdyt jatkossakin!

 17. Hanna
  27.7.2014 / 23:27

  Löysin blogisi vuosi sitten, kun aloimme remontoimaan nykyistä kotiamme. Etsin tietoa valkoisen sävyisistä seinämaaleista ja sun avulla meillä on nyt kivat valkoiset seinät :) Jäin sitten seuraamaan blogiasi ja nyt se on jo ihan jokapäiväinen tapa. Kirjoitat tosi kivasti, otat hyviä kuvia ja aiheet ovat kiinnostavia. Sisustusjutut ja vauva-aiheet kiinnostavat – itsellä on tulevalla viikolla 6 kk täyttävä poika :) Ja vaikka en kissaihminen olekaan niin kyllä heidänkin kuulumiset piti käydä lukemassa, varsinkin silloin kun toinen sairasti.

  Mietin silloin kun postailit loppuraskauden aikana kuulumisia, että miten sitä voikin elää niin hengessä mukana ja jännittää sellaisen ihmisen puolesta, jota ei edes tunne :)

  Onnea blogille menneistä vuosista ja toivottavasti niitä on tulossa vielä monta lisää! :)

  • 29.7.2014 / 12:01

   Jes, mahtavaa että sait maalivinkin! Muistan niin sen valkoisen maalin metsästyksen haasteellisuuden, huh…
   Voi teidän tuki ja myötäeläminen olikin mulle raskausaikana niin äärimmäisen tärkeää <3.
   Kiitos ihanasta palautteestasi Hanna!

 18. 28.7.2014 / 11:36

  Todennäköisesti päädyin lukemaan blogiasi jonkun toisen blogin kautta =) Joskus etsin oikein urakalla blogeja jotka sijoittusi lähelle Oulun aluetta. Myöskin sisustaminen oli yksi kiinnostava asia. Nyt tietenkin on tullut seurattua vauva-aiheisia juttuja kun koskettaa itseänikin. Niin ja meilläkin on kissa =)

  • 29.7.2014 / 12:04

   Onpa kiva kuulla mietteitäsi! Syksymmällä varmasti sisustusjututkin palaa kuvioihin, nyt eletään sen verran ulkona ja vauvakuplassa, että ei vielä ;).

 19. Maria
  30.7.2014 / 20:36

  Olen löytänyt blogisi alkuvuodesta/keväällä Facebookin kautta ja voi että, tästähän kehkeytyi lemppariblogini ! Nyt seuraan täällä, Facebookissa ja Instassa blogia. Tykkäsin heti blogistasi kaikin puolin ja ennen kaikkea poikanne syntymä on lisännyt mielenkiintoa entisestään ! Meille kun syntyi poika 6.5 <3 Myös paljon yhtäläisyyksiä; sektio yms. ja on pitänytkin sektio-kirjoitukseesi kommentoida, mutta jostain syystä en ole vielä kerennyt. :) No, kaikki aikanaan ! Pääasia, että näitä kirjoituksiasi pääsee lukemaan; imetys- ja päiväunihetket oivia ! ;)

  Onnea blogillesi nyt ja jatkossa !

  -M

  • 3.8.2014 / 22:52

   Voi tuhannet kiitokset tästä ihanasta kommentistasi Maria! Ja pahoittelut, kun mulla kesti näin kauan vastata. Tuli kyllä niin hyvä mieli tästä, et arvaakaan. Ihanaa, että olet löytänyt blogini ja onpa kiva sattuma, että poikamme ovat noin samanikäisiä!
   Kiitos vielä ja toivottavasti viihdyt blogini parissa jatkossakin! :)

 20. Hansu
  4.9.2014 / 15:24

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. ;)
  Löysin blogisi toisen blogin kautta muistaakseni 2011, ja kissapostausten vuoksi jäin koukkuun! Suhteesi vanhempaan kissaanne vaikuttaa yhtä erityiseltä kuin mikä itselläni oli omaan karvaiseen mussukkaani, jonka kanssa sain elää lähes 19 vuotta.
  Toinen yhtäläisyys löytyi viime syksynä, kun kerroit raskaudestasi. Meillä esikoispoika syntyi maaliskuussa :)
  Ensimmäiset puoli vuotta vauvan kanssa on ollut raastavan vaikeaa, joten olen pitäytynyt tietoisesti poissa netistä lukemasta toisten ”epäreilun helposta” vauva-arjesta. Nyt parempia päiviä on yhä enenevissä määrin, joten satunnaisesti on aikaa ja halua lueskella taas teidänkin elämästä :)
  Pidän myöskin sisustustyylistäsi, ja selkeää kirjoitustapaasi on mukava lukea.
  Kaikkea hyvää teidän viisikollenne!

  • 5.9.2014 / 10:15

   Aivan yli-ihana viesti, isot kiitokset sinulle Hansu! :)
   Olipa ihanan pitkä yhteistaival sinulla ja kissallasi.
   Kurja kuulla, että ensimmäiset vauvakuukaudet ovat olleet niin vaikeita, mutta hienoa, että nyt alkaa helpottaa! Kyllä ihan varmasti jokaisella on niitä vaikeita aikoja, usko pois. Toki vaihteluakin on, mutta kuitenkin.
   Kiitos vielä ja ihania syyspäiviä perheellenne!

   • Hansu
    12.9.2014 / 22:50

    Juu, varmasti erittäin harvassa ovat ne vauvaperheet, joilla kaikki sujuisi kuin elokuvissa. Yliväsyneenä ja hermoromahduksen partaalla katse vain on niin tiukasti omassa navassa, että tuntuu ettei kellään muulla ole mitään vaikeuksia.. Onneksi näitä asioita pystyy jälkikäteen mietiskelemään hieman eri perspektiivistä :)

 21. Katja
  7.9.2014 / 19:17

  Olkoonkin jo hieman vanhempi postaus, ajattelin silti vastailla kysymykseesi :) Niin ja ensimmäisenä: onnea nelivuotiaalle!

  Löysin blogiisi ensimmäisen kerran viime marraskuussa muistaakseni? Tai silloin siis niin, että koukutuin. Tätä ennen olin kyllä käynyt satunnaisilla vierailuilla, mutta en jäänyt pysyvästi matkaasi. Postaus oli miehesi vastauksia lukijoiden esittämiin kysymyksiin, muistaakseni osa 2. Siinä mm. hän kertoi ajatuksiaan tulevasta perheenlisäyksestänne ja sisustusjutuista. Jostain syystä tämä otsikko herätti huomioni jossain muussa blogissa ja päädyin sen lukemaan. Sitten en muuta tehnytkään kuin lukenut pidemmän tovin ;)

  Voisin muuttaa kotiinne asumaan koska tahansa, niin toimivan näköinen talo ja sistustus hellii silmää. Harmi vain kannaltani, että talo taitaa pysyä varattuna hyvin pitkään :) Ja noh, työt kun ovat meillä molemmilla täällä etelässä, niin ehkä sekin on pieni mutka matkassa.

  Tykkään siis aivan valtavan paljon blogistasi kokonaisuutena. Toivon, että jaksat jatkaa vielä pitkään ja ilahduttaa meitä postauksillasi ja kuulumisillanne :) Ihastuttavaa syksyn jatkoa teille kaikille!

  • 8.9.2014 / 17:10

   Voi ihanaa, että vastailit tähän vanhempaan postaukseen! Kiitos paljon Katja! Et usko miten ilahduin tästä kommentistasi, voi että. Piti miehellekin se lukea :).
   Heh, ilmoittelehan, jos löydätte töitä tältä suunnalta niin ehkä me päästäisiin tekemään talokaupat :D.
   Kiitos vielä ja mukavaa syksyä sinne etelämpään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.