Comments

 1. Elika
  9.9.2014 / 13:01

  Ihania hempeitä vaaleanpuna-valkoisia kuvia. <3 Elävät kukat tekevät sisutukselle ihmeitä. Terttuneilikoita on mukava ostaa silloin tällöin esimerkiksi siivouspäivän kunniaksi maljakkoon. Ne ovat osoittautuneet myös hurjan kestäviksi. Tälläkin hetkellä kotoa löytyy maljakosta valkoisia, jotka ostin jo lähes viikko sitten. :)

  • 10.9.2014 / 10:34

   Olen samaa mieltä! Totta; kestävät kyllä todella pitkään. Nuo vaaleanpunaiset yksilöt pysyivät hyvinä jopa kaksi viikkoa! :)

 2. 9.9.2014 / 13:09

  Oih, miten hempeää! Ja nyt tekee mieli vaahtokarkkeja… ;)

  • 10.9.2014 / 10:35

   Nämä kyseiset kastejuhlasta ylijääneet vaahtokarkit olivat jopa hyviä! Nimittäin yleensä vaahtikset ei mun mielestä maistu juuri millekään :D.

 3. Äippä
  9.9.2014 / 17:35

  Niin kaunista ja herkkää, tosiaan ei sanoja tarvita..

 4. Maria
  9.9.2014 / 23:14

  Mietin jo muutama postaus sitten, että onpas jutut jotenkin muuttuneet (pinnallisiksi). Liekö kiireinen vauva-arki syynä.. Minä kaipaisin välillä myös jotain syvällisempää (tai, jos sellaista et tykkää kirjoittaa, niin vauvajuttuihin ei kyllästy koskaan). Vaikka, itselläkin pieni vauva :)

  • 10.9.2014 / 10:38

   Olisiko ideaa, mitä syvällisiä aiheita ne voisivat olla? Mun blogi oli ennen vauvaa aika pinnallinen, ehkä on nyt sitten palaamassa samankaltaiseksi? Ja koska itselläsikin on vauva, niin ehkä tosiaan ymmärrät asian… Olen hieman hankalassa tilanteessa, kun toiset toivovat sisustusjuttuja ja toiset vauvajuttuja, yritän tässä sitten tasapainoilla. Tärkeintä olisi kuitenkin kirjoitella sellaista, mitä oma sydän sanoo. Ehkä nyt on sitten päällä tällainen vaihe.

   • Maria
    11.9.2014 / 00:33

    Hmm. Luin sun blogia ennen vauvaakin. Ehkä ne sisustusjutut olivat kuitenkin jotenkin omakohtaisia. Tykkään ihan siitä, kun esitellään omaa kotia tai uusia löytöjä. Mä ainakin koen tällaiset kuvapostaukset (asetelmat tai lainatut kuvat), jotenkin täytepostauksiksi. Ehkä postaustahti voi olla harvempi sitten. Vauva on suurin osa teidän nykyistä elämää, joten luonnollistahan se, jos hänestä vain tykkäät kirjoitella. Meillä ainakin vauvan tulo laittoi ja laittaa edelleen sisustusta uusiksi. Tänäänkin raivasin koko päivän tilaa. Haastavaa, kun pienet neliöt..ja, vauvelin tarpeet muuttuu koko ajan.

    • 11.9.2014 / 09:49

     Itse en taas tykkää sellaisesta pinnallisesta (!) ostosten esittelystä, ellei kyseessä ole jokin tosi löytöjen löytö, josta haluaa vinkata muille. Ihan samalla tavalla tällaiseen postaukseen täytyy nähdä vaivaa kuin vaikka johonkin sohvanurkkauspostaukseen. Käytän tosi vähän lainattuja kuvia, voisin käyttää enemmänkin itse asiassa, joten tästä nykyisestä määrästä en ole luopumassa. Makuasioita nämä pitkälle ovat, kaikkia ei voi miellyttää ja jokaiseen juttuun löytyy mielipiteitä yhtä monia kuin on ihmisiäkin. Täytyy vain sitten valikoida oma luettavansa.

     • Maria
      11.9.2014 / 23:04

      Vielä tän kerran kommentoin ja sit lupaan poistua takavasemmalle. Jännä, miten erilailla lukijana näen blogisi. Mulle tää blogi on aina jäänyt ensisijaisesti mieleen erilaisten ostosten
      esittelystä (kynsilakat, korut, kynttilät, Tukholman tuliaiset (nahkalaukku yms.), sisustusostokset, huonekalut, valaisin jne.jne. Lisäksi vielä yhteistyönä saadut tavarat.

      • 12.9.2014 / 10:11

       Heh, huvittavaa. Eli siis kuten jo sanoin; blogi on palaamassa entiselleen. Ostostenesittelyblogiksi, tsekkaa vaikka uusin postaus!

 5. Päppä
  10.9.2014 / 20:21

  Hei!
  Ja kiitos mukavasta blogista! Kysyisin nyt vaan niinkin ”pinnallista” asiaa, että mistähän olet ostanut noita ihanan suloisia vaahtokarkkeja? Vietämme piakkoin tyttäremme 1-vuotisjuhlia ja olisi kiva tarjota noita jostain kauniista kulhosta! Asun itsekin Kokkolassa. :)

  • 11.9.2014 / 09:43

   Ole hyvä! :)
   Ostin noita K-Supermarketista kesällä. Kirkas pussi, jossa musta etiketti. Mellow&Mellow -vaahtokarkkisydämet :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.