Vaaleansininen

 

130

cats

Mietiskelin yhtenä päivänä, että mitäs jos toteuttaisin sellaisen teemaväriviikon, jossa jokaisena päivänä postailisin yhdestä väristä. Postaus sisältäisi kyseisen päivän värin sisustuskuvia, esim. eilen vaaleanpunainen, tänään vaaleansininen. En kirjoittaisi mitään, postailisin pelkkiä kuvia seitsemän päivän ajan. Se jäi ajatuksen asteelle, mutta jäin miettimään, mitä olisitte tuumanneet tällaiseen? Tarvitseeko postauksissa aina olla tekstiä? Onko blogi pinnallinen, jos teksti puuttuu? Mitä edes tarkoittaa pinnallinen blogi? Eikö suurin osa tämän aihealueen blogeista kuitenkin enimmäkseen ole pinnallisia, vaikka siellä ehkä silloin tällöin omaa elämää enemmän jakaisikin? Jos sinulla olisi blogi, millainen se olisi ja mitä se käsittelisi?

147

 

 

Comments

 1. 10.9.2014 / 11:42

  Oma blogini on päiväkirja tyyppistä. Tietysti välillä on leivontaa ja sisustusta, mutta myös ”normaalia” perrhe-elämää iloineen ja suruineen.

 2. Elika
  10.9.2014 / 12:14

  Jälleen kauniita hempeitä kuvia. <3 Minusta olisi ainakin mukava katsella/lueskella postauksia päivän väri -kuvista. Mielestäni postauksissa ei aina tarvita sanoja. Välillä on kiva vaan katsella kuvia ja antaa niiden kertoa omaa tarinaansa. Välillä sitten taas on mukava lueskella pidempiäkin kirjoituksia, jotka voivat kaivautua vähän pintaa syvemmällä bloggaajan oman halun mukaan. En koe, etteikö näitä molempia tyylejä voisi löytyä samasta blogista. Makuja on niin monia, kuten meitä ihmisiäkin. :)

  Tuohon kysymykseesi pinnallisen blogin määritelmästä en oikein osaa vastata, mutta eivät kuvapostaukset ainakaan sellaista tee. :) Mielestäni jokainen bloggaaja saa itse määritellä, kuinka avoimesti haluaa yksityisasioitaan julkistaa. Ei kenelläkään lukijalla ole mielestäni oikeutta vaatia syvällisempiä, avoimempia tai arjen negatiivisia puolia sisältäviä postauksia. Bloggaajat bloggaavat ja lukijat lukevat, mitä haluavat. :)

  Jos minulla joskus olisi oma blogi, se käsittelisi varmaan laidasta laitaan aiheita sisustuksesta, päivän asuista, vauvasta, käsitöistä, kokkailuista ym. Kai se sitten menisi hieman niinkuin lifestylegenren alle, jos pitää ruveta lokeroimaan. :D

  Mukavaa syksyisen viikon jatkoa! :)

  • 11.9.2014 / 09:51

   Olen tosi pitkälti samaa mieltä kanssasi näistä asioista! Ja kiitos kuvakehuista :).
   Kiitos, sitä samaa sinne!

 3. 10.9.2014 / 12:51

  Hauska idea! Ja kauniita kuvia tässä postauksessa. Tuosta ideastahan olisi vaikka haasteeksi muille bloggareille. Tulisi vaihtelua ja varmasti aika uusia näkyjä blogeihin :)

 4. Äippä
  10.9.2014 / 12:51

  Moi, oikein hyvä idea! Sinun kuvat ovat niin herkullisen näköisiä, että toimivat hyvin ilman tekstiäkin – vaihtelua sekin. Ja älä nyt jää miettimään tuota pinnallisuutta, se oli vain yhden mielipide, ja meitä on satoja seuraajia :)

 5. T
  11.9.2014 / 06:40

  Minusta olisi mukavampaa lukea tekstejä,kuin katsella seitsemän päivää pelkkiä kuvia. Kirjoitat tosi kivasti kuvaten elämääsi,joten niitä toivoisin jatkossakin näkevän blogissasi.

  Kivaa syksyä koko perheelle!

 6. 12.9.2014 / 10:38

  Kiva idea ja ihania kuvia! Tuollaistahan voisi vaikka matkia, eli oiva haaste olisi :)
  Itsellä blogi on aika lifestyle-blogi, missä sisustusjutut on eniten pinnalla.
  Yleensä jotain tekstiä tulee kirjoitettua. Toisinaan taas huomaa, ettei sitä tekstiä aina tarvitse olla. Kuvat saa joskus puhua puolestaan.
  Mukavaa viikonloppua! <3

  • 12.9.2014 / 20:36

   Ei muuta kuin matkimaan! :)
   Olen samaa mieltä; joskus tekstiä ja kuvia, joskus pelkästään kuvia. Kiitti samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.