Vallattomat pallerot

 

003

Vanhempieni pihalta tarttui mukaan kauniin pirteitä keltaisia kukkasia. Muistaakseni kukka on nimeltään kultapiisku (?). Pääsivät koristamaan uutta vaasiani, jonka sain osana alkavaa blogiyhteistyötä KATOKO-Shopista. Yllätyin vaasin kokoa, vaikka onhan nettisivuilla koko ihan selvästi mainittuna. Ihanan kookas! Kyseessä on House Doctorin vaaleanharmaa Fly-vaasi.

002

cats

Tuollainen pirteä keltaisuus olikin tänä aamuna oikein tervetullutta: tuloaan tekevät hampaat saavat vauvan heräämään ja itkeskelemään lukuisia kertoja yön aikana. Viime yönä sekosin laskuissa viidennen heräämisen jälkeen. Nyt vauva nukkuu aamupäiväuniaan ja minä mietiskelen perjantaipäivän ohjelmaa. Voipi olla, että hurautamme visiitille mummuni luokse! Tyrnimarjat ovat kuulemma kypsiä ja puut notkuvat omenoista. Lisäksi tänään ohjelmassa pientä perjantaisiivousta ja nuokkuvien kesäkukkien vaihto syksyisempiin! Kivaa viikonloppua!

008

 

 

Comments

  1. 12.9.2014 / 11:09

    Oi kuinka kauniita kukkia! Ihana keltainen piristys!

  2. Tuikku
    12.9.2014 / 11:24

    Ne ovat kultapalloja!! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.