Laukkuja laukun sisällä

 

082

Missä mun lompakko? Missäköhän se huulirasva taas on… Apua, minne laitoin avaimet? *Säntäilyä ympäriinsä*

Tuttu tilanne? Minulle ainakin ja jostain syystä etenkin viime kuukausilta… Nyt yritän välttää nuo viime minuuttien säntäilyhetket Insjöltä blogin kautta saamillani bagINbageilla! Jokos teillä on tällaiset käytössänne?

058

045-crop

Valitsin näitä kyseisiä sisälaukkuja (voi kutsua myös laukun järjestäjiksi) kaksi: isomman ja pienemmän. Pienemmän Inari-laukun pirteän keltaisena ja isomman Saimaa Tuuli -laukun tyylikkään mustana. Laukun sisällä voi käyttää joko molempia tai vain toista, laukun koosta riippuen. Hyvin on molemmissa erilaisia taskuja ja lokeroita, joihin tavarat saa järjesteltyä. Pienempään sujahtaa hyvin esim. mukana kulkevat meikit ja avaimet, kännykkäkin. Isommassa taas voi kuljettaa vaikka ja mitä, järkkärin möhkälettäkin! Nyt ei ainakaan enää pitäisi mitään unohtua kotiin väärään laukkuun, kun laukkua vaihtaa. Tavarat ovat aina järjestyksessä sisälaukun uumenissa, joten ei muuta kuin sisälaukku käsilaukun sisään ja menoksi!

069

Käsivoide on hyvä olla usein matkassa mukana, mutta jännitän aina, leviääkö sisältö laukun pohjalle… Nyt ei tarvitse miettiä tuotakaan enää! BagINbag suojaa varsinaista käsilaukkua ja jos voidetuubi avautuu, leviää sisältö vain sen pohjalle. Se taas ei ole ongelma, sillä laukut on valmistettu helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista. Logo ja yksityiskohdat taas ovat aitoa nahkaa.

086

056

Saimaa Tuuli -bagINbag on kuin tehty Longchampini sisälaukuksi! Kun molemmat on mustia, ei sitä helposti edes erota erilliseksi sisälaukuksi. Ja melkoinen tilaihmekin tuo sisälaukku on, mahtuisi vaikka ja mitä!
Tosi harmillinen juttu muuten tuohon Longchampin laukkuuni liittyen… Sille sattui pieni onnettomuus palatessamme Mallorcan lomalta vuosi sitten. Taksikuski vei meidät suoraan lentokentältä päivystykseen (koska jalkani oli murtunut) ja kun hän oli työntänyt pyörätuolini rakennuksen sisään, hän laski tuon käsilaukkuni pyörätuolin kahvaan. Lähdin sitten pyörätuolilla jatkamaan matkaa tietämättä käsilaukustani ja niin pyörät aikaansaivat kivat nirhaumat laukkuni kylkeen ja nahka rullaantui parista kohdasta :(. Tuo on harmittanut niin valtavasti, että en ole käyttänyt laukkua juurikaan viimeisen vuoden aikana. Suutari ehdotti jotain mustaa suihketta paikkaamaan kohtia, en ole uskaltanut vielä testata. Olisiko teillä jotain muuta ideaa?

079

Jos joku siellä kiinnostui näistä Insjön bagINbageista ja haluaisi tehdä tilausta, on siihen nyt kiva tilaisuus! Nimittäin koodilla AYNIW Insjö tarjoaa ilmaiset toimituskulut lokakuun loppuun saakka.

Aivan huimaa vauhtia viikot vierivät – taas viikonloppu! Vaikka joskus yksi päivä tuntuukin kuluvan niiiiiin hitaasti, viikot kuitenkin menevät yhdessä hujauksessa. Odotan jo innolla huomista vauvauintia; mitäköhän vauveli tällä toisella kerralla tuumaa! Lähes yhtä innokkaasti odotan vauvauinnin jälkeisiä päikkäreitä, muistan ne vielä niin hyvin viime lauantailta :D. Vauva on nimittäin tällä viikolla nukkunut yöt erittäin levottomasti nukkuen parhaiten kyljessäni kiinni, joten olen ollut hereillä aika lailla tunnin välein… Pisin unipätkä oli viime yönä: 23-02, jee! Pirteää ja hyväunista viikonloppua meille jokaiselle! :)

 

Comments

 1. 3.10.2014 / 13:53

  JES! Törmäsin johonkin samantyyliseen järjestelijään viimeksi istuessani lentokoneessa keväällä ja jossain kuvastossa eteeni ilmestyi samantyylinen. Mieskin tuumasi, että toihan olis kuin sulle tehty, sulla on kaikki aina hukassa. Valmistaja kuitenkin unohtui heti samantien ja jäi vähän harmittamaan, kun en enää löytänyt vastaavaa ja ulkonäöltään miellyttävää järjestelijää netinkään kautta. Mutta tässä niitä nyt olisi ja nuohan on tosi hyvännäköisiä! Ihanan pirteä tuo keltainenkin. Voi hitsi, taitaa pujahtaa tilaukseen.. Kaikkea omaa rojumäärää miettien pitänee taipua isomman puoleen :D

 2. 3.10.2014 / 19:28

  Tuo keltanen on kyl kivan värinen =) Toistaiseksi olen kuitenkin pärjännyt ilman sisälaukkuja =D

 3. Nanna
  4.10.2014 / 10:12

  Mä oon käyttänyt pitkään Marimekon taskuja tuossa tarkoituksessa ja ah kuinka ihanan helposti kaikki löytyykään! Ja kuinka helppoa on vaihtaa taskua vaan laukusta toiseen riippuen menoista. Lasten kanssa hoitolaukkuun ja omien menojen sattuessa omaan isompaan laukkuun. En voi muuta kuin kehua tätä systeemiä lapsiperheessä! :)

  • 4.10.2014 / 12:39

   Voi ne Taskut on niin kauniita! Olen usein ihastellut. En taitaisi raaskia käyttää niitä sisälaukkuina, niissä olisi juurikin se sottaamisvaara :P. Taskuissa on niin ihana se mustavalkoinen sisus!

   • Nanna
    4.10.2014 / 22:12

    Eiku just toisinpäin :) Sisälaukkuina ne ei kulu tai likaannu juuri ollenkaan. Minä taas en raskisi käyttää niitä ilman ”suojaa”. :)

    • 5.10.2014 / 12:07

     :) Totta tuokin! Itse varmasti juurikin sähläisin esim. sen käsivoiteen kanssa ja siellä olisi sisältö Taskun pohjalla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.