PP-päivä

 

Tänään 10.10. vietetään Roosa nauha -päivää. Pukeudu pinkkiin -päivää! Päivän tarkoituksena on lisätä tietoisuutta naisten yleisimmästä syövästä eli rintasyövästä. Varmasti lähes jokainen meistä tietää tai tuntee jonkun, joka on kyseiseen syöpään sairastunut. Minuakin rintasyöpä koskettaa läheltä.

012

042

Heitän haasteen jokaiselle teistä!: Osallistua jollain tapaa Roosa nauha -keräykseen. Poimin tähän muutaman lahjoitustavan Roosa nauha -sivustolta: voi tehdä rahalahjoituksen verkossa, lahjoittaa tekstiviestillä ROOSA numeroon 16499 (lahjoitus 10 €) tai voi ostaa tämän vuoden Roosa nauha -tuotteita! Kampanjaa on tukemassa useita yrityksiä eri tuotteillaan, listan yrityksistä ja tuotteista näet täältä. Osallistua ei tarvitse pelkästään tänään tai tässä kuussa, sillä asiahan on olemassa vuoden ympäri. Otathan tämän pinkin haasteen vastaan! 

 

Comments

 1. Laura
  10.10.2014 / 11:06

  Minäpä mainostan sen verran tässä kun asian otit puheeksi, että meidän ompeluryhmä on tehnyt tämmöisen facebook-ryhmän https://www.facebook.com/groups/1463171937305625/ jossa on myynnissä ihan huikeita uusia käsitöitä esimerkiksi lastenvaatteita jne. Tuotot menevät lyhentämättömänä Roosa Nauhalle! Sinne vaan kaikki kurkkimaan itselle tai lahjaksi sopivaa huudettavaa. Viime vuonna kerättiin 6500e ja nyt tavoite 10000e. Viime vuonna oltiin suurin lahjoittaja ja tänä aamuna yksi ompelijoistamme on ollut aamutv:ssä kertomassa asiasta :)

  • 10.10.2014 / 15:45

   Hyvä että vinkkasit tästä, Laura! Toivottavasti tavoittaa mahdollisimman monet ja toivotaan oikein muhkeaa pottia!

 2. 10.10.2014 / 12:37

  Mä osallistun Lumenen Roosa Nauha-kynsilakalla =) On muuten hyvä lakka, viikko sitten lakannut ja vieläkin on hyvännäköinen kynsissä vaikka tietenkin saunottu ja suihkuiltu ja tiskattu ja pesty vauvan pyllyä… =) Meilä on itseasiassa tänään 6v hääpäivä! 7. vuosi alkaa, vuoden päästä näkee miten on mennyt ( sitähän sanotaan että 7.vuosi on se pahin xD ) Meillä ei ole mtn suunitelmia tälle päivää, käymme ehkä kahvilassa jos keritään, illaksi pitää hakea isommat ipanat viikonlopuksi, hankala mitään sen erikoisempaa tehdäkkään. Mut illalla tulee Vain elämää, siinäkin jo erityistä xD

  • 10.10.2014 / 15:49

   Itse teen illalla laskujen maksun yhteydessä rahalahjoituksen. Yhtenä vuonna ostin meikkipussukan (mustan, jossa useita roosia nauhoja), nyt katselin myös sitä Lindexin rannekorua sillä silmällä :).
   Onnea hääpäivän johdosta! Täälläkin odotellaan illan Vain elämää -jaksoa, joka meillä katsotaan nauhalta joskus yöllä, kun vauveli on vihdoin nukahtanut :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.