Kauniita unia, kulta pieni

 

Tästä seinätekstistä oli puhetta jo Sisustuksessa OUT -postauksessani reilu viikko sitten. Tykästyin kovasti noihin sanoihin; nehän sopivat meidän kissa- ja vauvaperheeseen kuin nenä päähän! Teksti pääsi koristamaan vauvan nukkumanurkkausta makuuhuoneessamme ja laulua on laulettu päivittäin tekstin hankkimisesta lähtien.

072

062

Aivan valtavan ärsyttävä kiinnitettävä, voin kertoa! Olen aiemminkin kiinnittänyt seinätekstejä, mutta tämä oli vaikein saada onnistumaan. Eri tekniikka ja siitä syystä edullinen hinta, tulos on sitten tuossa ja sehän on vino. Vino ehkä samalla tavalla kuin kirjoittamani teksti yleensäkin: lauseen loput kohoavat :). Siinäpä on nyt sitten jonkin aikaa!

Kiva maanantai-ilta: putsailimme hieman terasseja ja veimme terassikalusteet varastoon talvisäilöön. Vauva sai samalla viettää laatuaikaa veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssaan. Nyt kutsuu sauna (ja pommac-lasillinen) – tunnelmallista syysiltaa!

 

Comments

 1. 13.10.2014 / 22:35

  Ihana teksti :) Ettei olis muutem sitä samaa laatua kuin minkä mies laittoi seinälle? :D

  • 14.10.2014 / 11:30

   Hyvin mahdollista! Tuo erosi muista sillä, että tarra oli sellainen palanen, jossa koko sana oli. Yleensä tarra menee samoja ääriviivoja kuin itse kirjain… Olipa huonosti selitetty :D.

 2. Äippä
  14.10.2014 / 10:42

  Kaunis teksti, juuri teille sopiva – kissoja unohtamatta :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.