Ääniä mä metsästän

 

En ollut muistanut tästä äänestyksestä täällä edes kertoa, höh höh, mutta ilahduin kyllä aivan valtavasti, että ylipäätään pääsin mukaan koko kisaan! Puhumattakaan siitä, kun eilen julkistettiin viisi eniten ääniä saanutta blogia joka kategoriasta ja minun blogini oli siellä top vitosessa inspiroivimpien sisustusblogien joukossa! Voi mahoton! Voit käydä kurkkaamassa jutun tästä linkistä, jos haluat. Kyseessä on siis Indiedays Blog Awards 2014; gaala järjestetään Helsingissä viikon päästä.

Koska varmasti muutkin, niin minäkin: äänestä mun blogia! :D Äänestys on käynnissä huomiseen sunnuntaihin 19.10. saakka. Äänestämään pääset tästä linkistä ja jos päätät antaa äänesi minun blogilleni, kiitän mitä nöyrimmin! Äänestämällä voit voittaa kahden hengen lippupaketin Indiedays Blog Awards -gaalaan, jossa inspiroivimmat blogit palkitaan 25.10. ravintola Tivolissa, Helsingissä.

Kuvakansiot1

Ja hei, hyvää nimipäivää mulle ja muille tämän päivän nimpparisankareille! Lisäksi kaikille yhteisesti kivaa syysviikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.