Modernin joulun huone

 

Joulu saa mun pään pyörälle! Mitä mä oikein ajattelin: valkoinen joulukuusi varastoon vihreän tieltä? Joulukuusi varastossa jouluna? Ja vielä sekin, etten testaisi tuohon monta vuotta haaveilemaani valkoiseen kuuseen punaisia joulupalloja heti?

014

Ei ollut vaikea päättää, minne tämän valkoisen joulukuusen sijoitan. Sillä vaikka jouluihminen olenkin, oli kaksi kuusta lähes samassa tilassa (ruokailutilassa ja olohuoneessa) mulle jo ajatuksenakin liikaa… Niinpä valkoinen joulukuusi pääsi työhuonetta valaisemaan! Täällä ei vielä mitään jouluvaloa ollutkaan, joten näinhän tämän piti mennäkin. Tästä tulikin tällainen hieman modernimman joulun huone mustapunavalkoisen värimaailmansa kera. Kyllähän tuolle divaanille kellahtaisi!

046

cats

Huoneesta löytyy säilytystilaa toistaiseksi vain yhden lipaston verran. Lipaston päälläkin on jotain joulusta kertovaa. Sain House by F -verkkokaupasta blogiyhteistyönä tuon valosarjan. Olin jo ehtinyt ripustella noita paperipallukoita valosarjaan kiinni, kunnes tulin toisiin ajatuksiin. Silmissäni tuo valosarja näytti kauneimmalta näin erikseen lyhtyyn aseteltuna ja myöskin valkoiset pallukat näyttävät valkoisemmilta näin. Joku kun on hieman tarkempi valkoisen värin sävyistä… Mietiskelin yhdessä vaiheessa sitäkin, että ripustaisin nuo valkoiset origamipallukat vihreään joulukuuseemme! Oli joku sellainen less is more -fiilis päällä ja varmasti tuota jonain vuonna testaankin, mutta nyt jätin ne kuitenkin vielä tuohon Hobby Hallilta saamaani isompaan Kajo-lyhtyyn.

067

Geishoja ja kuusenoksaa säilövät raitamukit kuten myöskin kauniin tuoksukynttilän sain inspiroivia tuotteita pullollaan olevasta House by F -putiikista. Fanny halusi tarjota teille lukijoillenikin alekoodin, joka on voimassa maanantaihin asti. Koodilla allyouneediswhite saat kaikista tuotteista -20 % sekä ilmaiset toimituskulut, kun tilauksen arvo ylittää 50 euroa!

Otin nämä kuvat päivällä ja kuten näkyy, olemme saaneet lunta eikä mitään aivan pientä määrää! Aivan upeat maisemat ja niin valoisaa! Toivotaan, että koko maassa olisi valkoinen joulu.

cats

 

Comments

 1. Nimetön
  20.12.2014 / 22:28

  Casablancos-blogin Jenni kirjoitti 3.11. postauksessaan aika kurjia asioita tuosta House by F- liikkeestä ja kommenttiboksista kävi ilmi, ettei hän ollut lainkaan ainoa huijatuksi tullut…

  • 20.12.2014 / 23:19

   Kiitos tiedosta, kävin lukemassa ja ällistyin. En ollut lukenut/kuullut mitään tuon suuntaista aiemmin. Oma kokemukseni liikkeestä ei ole ollenkaan tuon kaltainen. Lähdin yhteistyöhön, koska halusin tuoda esiin nuoren yrittäjänaisen liikkeen ja tuntui kivalta, että vaihteeksi joku yritys täältä Pohjanmaaltakin. Onpa kurjaa, että mm. Jennillä noin inhottava kokemus… Toivon, että Fanny tähän tarttuu ja tähän jotain vastaa.

   Se mun täytyy kyllä sanoa, että aina, jos/kun jonkin verkkokaupan kanssa käy jotain ikävää (tuotteet eivät saavu, rahoja ei palauteta yms.), niin aina on oltava viranomaisiin yhteydessä! Oli kyse kuinka pienistä summista tahansa. Se on kuluttajana ainoa mahdollisuus vaikuttaa. Itse olen tilannut paljon verkkokaupoista, ulkomailtakin, eikä mitään ikävää ole koskaan tapahtunut. Mutta jos jotain sattuisi, en jättäisi asiaa siihen :).

 2. taikku
  20.12.2014 / 22:28

  iltaa nyt kelpaa vähän valvoa kun lomaa ,tuo valkoinen kuusi oli kaunis punaisienpallojen kanssa ..meillä on valkoinen kuusi ja pehmeitä koristeitä yllään se on jotekin nyt meidän juttu ,,,kun sitä vihreää kuusta on katseltu monia vuosia …vaihtelu virkistää ..mahtava kun olemme saaneet lunta jokapuolelle suomea ainakin näin joulun alla koska se vain kuuluu olla niin ja puut ovat kauniita ,,eikö se näin ole että yksinkertainen on kaunista ,,mutta hyvää sunnuntaita ja ja joulu se tuleee.

  • 21.12.2014 / 16:49

   Meillä on olohuoneen ja ruokailutilan rajalla iso vihreä ikikuusi, on se kyllä niin ihana ja jouluinen! Jotenkin kaipaan jouluksi kuitenkin sen vihreän kuusen, se on niin juhlava, vaikka tuo valkoinenkin on kaunis.
   Nyt on kyllä tosiaan upeat lumimaisemat, silmä lepää! Lumen ansiosta pääsimme tänään vauvan kanssa ensimmäistä kertaa pulkkailemaankin, oli kyllä mahtava ilme kun istua nökötti siellä maan tasalla :D.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.