Koko perheen joululahja

 

Asusteet uuden vuoden juhliin?

119

127

No ei ihan asusteet, vaan ASUS! Tarkalleen ottaen ASUS MeMO Pad 7, joka on saanut inspiraationsa huippusuunnittelijoiden laukkumallistoista. Ei siis ihme, että menitte lankaan – olisin mennyt itsekin! Kerroinkin jo Höpöhöpö, joulustressi! -postauksessani olevani mukana Indiedaysin ja ASUSin kampanjassa. Tuossa ensimmäisessä osassa minut haastettiin pohtimaan, miten jouluun voi valmistautua mahdollisimman stressittömästi. Vinkkasinkin jo tuolloin, että eräästä lahjaideasta voisi lahjaideastressi keventyä heti kertaheitolla ja mikä parasta; siitä olisi iloa paitsi itselle, myös muille perheenjäsenille. Tämän yhteistyön osana sain perheemme testattavaksi tuon kuvissa näkyvän ASUS MeMO Pad 7:n. Ykköstoiveenani oli upea ja juhlava shampanjan sävy ja näin joulunahan toiveet kuullaan!

Sävy oli luonnossa oikeastaan vielä upeampi mitä kuvien perusteella odotin. Ihanaa vaihtelua niille ainaisille mustille ja hopeanvärisille vaihtoehdoille!

133

ASUS MeMO Pad 7 on 7″ Android-tabletti, jossa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde sekä kattavat ominaisuudet. Laite on mm. varustettu IPS-paneelilla; paneeli tukee perinteistä Full HD:ta suurempaa resoluutiota ja on samalla yksi markkinoiden valovoimaisimmista näytöistä. Näytön tarkkuus tuntui itsestäni siltä kuin olisin katsellut sitä silmälasit päässäni! Olen nimittäin viime kuukausina pohtinut, tarvitsenkohan lukulasit, mutta jatkan pähkäilyä nyt vielä toistaiseksi. (Pitääköhän paikkansa, että imetyshormonit voivat vaikuttaa näköön vai olenkohan tässä jouluhärdellissäni nähnyt tuollaisesta vain unta….)
Mutta takaisin tablettiin, joka suoriutuu vaivatta vaativimmistakin askareista sekä applikaatioiden moniajosta uuden sukupolven Intel-suorittimen ansiosta. Kun otin laitteen pois laatikostaan, kiinnitin itse ensimmäisenä huomiota sen keveyteen! Kurkkasin laatikon pohjalle, että tässäkö kaikki vai otinko vain jonkin tabletin osan pakkauksesta… Todella kevyt (vain 269 g) ja ohut; siro sanoisin! Pienehköön käteeni juuri sopiva. Kokonsa ja keveytensä ansiosta laite on myös ihanteellinen mukanakuljetettava.

Tabletin ominaisuuksista kiinnitin huomioni erityisesti 11 tunnin akunkestoon. Mikään ei ole niin ärsyttävää, kuin olla koko ajan lataamassa tablettia (tai kännykkää…). Ja ainahan se akku loppuu juuri, kun olisi tarkoitus katsella sitä kauan odottamaansa lempparisarjan jaksoa Katsomosta!

146

042

Itselläni tabletti on kiva ”arjen seuralainen”. Nopea surffailla netissä silloin, kun ylimääräistä aikaa yhtäkkiä ilmaantuu. Tabletti vain käteen ja kiva asento sohvalta! Toinen arjen tilanne, missä tätä päivittäin käytän, on vauvan nukuttaminen. Kun hän tankkaa yötä varten, minä joko surffailen netissä (lähinnä blogeja selaillen) tai katson Katsomosta Emmerdalea.

Joulunpyhien ajaksi mulla onkin kiva suunnitelma: pientä herkuttelua, tilkkanen punaista sekä Emmerdalen jaksot ajan tasalle! (No joo, kuten kuvista näkyy; otin tähän eilen pienen varaslähdön. Kenraaliharjoitus?) Olen tällä hetkellä parisen viikkoa jäljessä eli aika mukavasti on rästijaksoja päässyt kertymään. Tainneet jouluvalmistelut mennä edelle, mutta jouluna tuo tilanne toivon mukaan korjaantuu!

006

Jos siellä on vielä jokunen joululahja hankkimatta, niin tässäpäs yksi varteenotettava vaihtoehto. Laitteen sinua lähimmän ostopaikan löydät kätevimmin täältä. Kannattaa napata kauppakierrokselta mukaan myös tuo Pandan konvehtirasia; kauniin ulkonäön lisäksi tosi herkut maut! Niin ja ASUS löytyy myös Facebookista – käyhän tykkäämässä niin pysyt ajan tasalla tuotejulkistuksista ja kilpailuista, joissa voit voittaa ASUSin tuotteita.

cats

035

Nytpäs kääräisen viimeiset joululahjat paketteihinsa ja lämmitän kyytipojaksi glögit. Palailen tänne vielä huomenissa. Tunnelmallista iltaa! 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.