Saunojat

 

Sain saunaan seuraa tehdessäni hieman lauantaisaunavalmisteluja (näistä lisää myöhemmin). Kuviin päätyivätkin perheemme ahkerimmat saunojat. Viihdytäänkö saunassa koska on talvi vai koska on eräs hieman äänekkäämpi asukki täällä tätä nykyä, siitä en ole varma. Ehkä molempia.

043

Kuvan 12-vuotias tykkäsi saunoa kanssani jo silloin, kun asuimme kaksin. Kesken saunomisen raapi kylpyhuoneen ovella, jos olin epähuomiossa jättänyt hänet kylppärin ulkopuolelle… Alimmaisella lauteella oli paras olla, mutta sitten kun tuli liian kuuma, täytyi poistua kylpyhuoneen puolelle aivastusten kera.

Vanhempi kisuneiti viihtyy saunassa enemmän kuin nuorempi, joka on siellä lähinnä ns. jäähyllä. Saa joskus sellaisia hepulikohtauksia, että on pakko laittaa hetkeksi rauhoittumaan. Kylpuhuone tepsii tähän nopeasti; valitsee sieltä aina ylimmän lauteen paikakseen. Näissä kuvissa tuo utelias tuli saunaan vain siksi, koska kuuli sieltä ääniä. Samalla oli pakko moikata kamua, vaikka kamu ei olisi siitä niin piitannutkaan.

070

On se sellainen saunatonttu! Huomaa vanhemman kisun katse taustalta; jotain pahoja mielessä?

cats

Oli tarkoitus postailla saunasta hieman enemmänkin, mutta ne kuvat jääköön nyt seuraavaan kertaan. Nyt vetäydyn perheeni pariin nauttimaan yhteisestä vapaapäivästämme. Lämpöistä illanjatkoa!

 

Comments

 1. 17.1.2015 / 17:47

  Meilläkin oli kissa joka tykkäsi saunoa. Heti kun sauna laitettiin päälle, sen piti päästä saunaan ylälauteille. Itse kun olimme saunassa, se oli sen ajan jäähyllä kylppärissä pesukoneen päällä. Kun muut oli saunoneet, kissan oli heti päästävä takaisin saunan lauteille. Ja kyllä ovea raaputettiin kuuluvasti, jos unohdit laittaa saunan oven kiinni etkä muistanut päästää toista saunaan ;)

 2. Niina ja 4kisua
  17.1.2015 / 19:14

  Ulkoiluhullu Luka viihtynyt aina saunassa. Hänelle on 3 vilttiä saunassa, 2 lattialla ja 1 ylälauteella. Jalassa nivelrikko , niin saa kuntonsa mukaan valita makuupaikan. Silityksiä kisuille:)

 3. elovena79
  17.1.2015 / 19:15

  Ihanat kisut! Täällä kaksi ragdollia ja sauna ahkerassa kulutuksessa ;) syynä varmaan lämpö sekä kaksi lasta…

 4. Noora
  17.1.2015 / 19:57

  Jee! Kissapostaus! :D

  T. Kisu(jen)fani

 5. Äippä
  18.1.2015 / 13:21

  Toinen niiiin nätisti katsoo pää kallellaan ♡

 6. Rouva Yrjänä
  18.1.2015 / 16:06

  Voi mikä poseeraus nuoremmalla neidillä tuossa alakuvassa! Niin hienosti tassutkin lauteen reunalla. <3

 7. Jonsku
  19.1.2015 / 16:47

  Voi mitä kultamurusia <3 Mun kissa ei kyllä ole koskaan saunomisesta innostunut, vettäkin pelkää niin kauhiasti että joskus kun on ollut ihan pakko pestä niin se on ollut oikea työvoitto :D :D

 8. Rags
  22.1.2015 / 18:17

  Ihanat saunatontut. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.